(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
| Też dziękuję, było bardzo fajnie. Dodałem kilka zdjęć do galerii, jeszcze nie są widoczne. | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Po długich staraniach, galeria z niedzielnego lajtu przybrała właściwe kształty. Do pełni szczęścia zabrakło chociaż jednej bikerki, bardziej odpowiedniego tematu do zastanej aranżacji tła niż "użyte". http://rowerowanie.pl/photogal…hp?album_id=318 nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
Versus, nie narzekaj, wyszło Ci mnóstwo fajnych zdjęć bikerów. Stanowiących doskonałe tło dla badylków ![]() A do galerii z Jury dorzuciłam zdjęcia od Elendil. |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
a ja naiwnie myślałem, że jechaliście z Krakowa na rowerach
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
To chyba byśmy w jeden dzień nie obrócili Zwróć uwagę, że to watek lajtowy ![]() |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
To chyba byśmy w jeden dzień nie obrócili dlatego dziwiłem się, że na taki wyryp porwaliście się ![]() Mimo wszystko gratuluję pomysłu. połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| Elendil Posty: 77 Dołączyła: 8 maj 10 |
|
|
Wyryp i tak byl, przynajmniej dla mnie. Ale jak zwykle warto bylo!! P.S. Bardzo ladne zdjecia Versus, jak zwykle! |
|
|
| |
| piemag Posty: 6 Dołączyła: 4 lip 10 |
|
| W tym tygodniu kroi się może coś bardzo lajtowego? ;-) | |
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
W tym tygodniu w niedzielę jedziemy na objazd Jury. Pętelka ok 70km od Rabsztyna do Ogrodzieńca i z powrotem inną drogą. Wyjazd z pętli Krowodrza Górka o 8.00 co prawda ja mam już wszystkie miejsca zaklepane ale jeżeli ktoś dysponuje własnym rowerowozem to serdecznie zapraszam. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
Słoneczko świeciło, humory znakomite, Jura zdobyta, Bełkotek wypity. Tu galeria Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Halinka, bardzo ładny i solidny zakupiłaś rower!![]() Wytrzyma dużo więcej niż ambitne nawet lajty! nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 06-10-2010 21:39 | |
|
| |
|
Versus, dzięki Muszę powiedzieć, że mnie się też podoba, a im więcej na nim jeżdżę, to tym bardziej ![]() A tu jeszcze parę moich zdjęć z niedzielnej Jury. | |
| Edytowane przez halina dnia 07-10-2010 11:03 | |
|
| |
| Nomad Posty: 32 Miejscowość: Niegoszowice Dołączył: 29 wrz 10 |
|
|
Ja z Jury, tej podkrakowskiej. Trafiłem tu parę dni temu. Chętnie następny raz bym się załapał. Jeśli można. Tą podkrakowską Jurę znam jak własną kieszeń.https://sites.google.com/site/…kowacz/rowerowo
Rowerem szybciej i dalej |
|
|
| |
| angel | |
Nomad, lepiej późno niż wcale szkoda,że nie trafiłeś tu na początku sezonu lajtowego ![]() |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
| Coś w niedzielę? | |
|
| |
|
Niestety rzeczywistość skrzeczy i czasu nie ma ![]() Wybieramy się ze Skorpionem tylko na popołudniowy lajcik w lasy tynieckie (jak trafimy ). Gdyby ktoś miał ochotę na taką przejażdżkę, to spotykamy się o 14 przy pawilonie handlowym przy ulicy Tynieckiej, vis-à-vis ul. Skalica. |
|
|
| |
| ilbi Posty: 77 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 5 cze 10 |
|
|
Hej, ja chętnie bym gdzieś pojechała na chwilkę dłużej (50-60km). Jakiegoś wyznaczonego celu brak - ot tak przed siebie:-) Nie wiem czy ktoś byłby chętny tak ok 12.00-13.00? |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Wybieramy się ze Skorpionem tylko na popołudniowy lajcik w lasy tynieckie (jak trafimy Trafimy. Wybieram się ![]() |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
![]() Lajtowo - Lasek Tyniecki Miło było dzisiaj poznać Halinę i Scorpiona. Pięknie w lesie było. Niby lajtowo było, a wróciłem zmęczony. ![]() Dzięki za wspólną jazdę. |
|
|
| |
|
Marcin, dzięki za towarzystwo! Żeby już nie wspomnieć o pierwszym filmie nakręconym na lajcie ![]() A lasy tynieckie okazały się bardzo przyjemnym miejscem, idealnym, żeby sobie na spokojnie przez trochę czasu "pobłądzić w sposób lekko kontrolowany" Wycieczka krótka, ale bardzo udana!Ilbi, szkoda, ze nie dołączyłaś. Z jakimś dojazdem do/z Pychowic to pewnie by Ci wyszło ok. 50 km. Chociaż na pewno trudno nazwać to, co robiliśmy, jazdą prosto przed siebie ![]() | |
| Edytowane przez halina dnia 11-10-2010 09:02 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

Zwróć uwagę, że to watek lajtowy