Weekendowe jazdy
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
Dzięki za info, ale 160km to trochę za dużo czasu jak dla mnie.
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
| Krzysiek127 Posty: 1 Dołączył: 25 kwi 15 |
|
|
Cześć, jestem nowy, Zarejestrowałem się z myślą o wspólnych wypadach. a więc do rzeczy. Mieszkam w Skale, często jeżdżę po Ojcowie z powodu mojego miejsca zamieszkania i mogę zabrać was na wypad po trasach nieznanych dla was. wymagania: rower mtb i podające nogi. Charakterystyka: tras z góry i pod górę, głownie las. |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Po tylu latach wypadów do Ojcowa ciężko znaleźć coś nieznanego ale zapraszamy na wspólne wypady
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
|
Ktoś jutro chce (musi) dłuższą szosę zapodać? Chętnie bym połączył siły. Kierunek dowolny, mogą (ale nie muszą) być górki. Do tempa też się dostosuję. Muszę tak powiedzmy 5h (ale to też jest do ustalenia). PePe |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
A jaka pogoda się zapowiada? Jeśli jako tako to może jakieś okolice Kalwarii ...Hujówka..te rzeczy..dawno nie byłem, ciekawe czy podjadę
|
|
|
| |
|
|
No własnie jako tako i też wstępnie o tym kierunku zacząłem myśleć.
PePe |
|
|
| |
|
|
No to gdyby tak się wstępnie na 10 umówić pod smokiem to można by jeszcze rano zobaczyć jakie prognozy i wtedy podjąć decyzję. Edit - ...teraz się dowiedziałem, że jutro mój młody ma bierzmowanie ...znaczy się wiedziałem, że ma ale sądziłem że takie sprawy księżulo załatwia w niedzielę
| |
| Edytowane przez furman dnia 22-05-2015 14:35 | |
|
| |
|
|
Ja bym może się kopsnął, ale na chwilę obecną jeszcze nie wiem. Będę śledził wątek.
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
|
|
No to ja ustawiam się na 9:30 (do przesunięcia np. na 10:00 jak będą chętni). Smok mi odpowiada, zresztą to miejsce tradycyjnych spotkań. Jak nie będzie padało o 9:00 to jadę. Pogoda ma być podobna do dzisiejszej, a dziś mimo straszenia nie padało (przynajmniej w Krakowie). PePe |
|
|
| |
|
|
Nie powinno mocno padać. Czekać na kogoś?
PePe |
|
|
| |
| maro81 Posty: 23 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 kwi 10 |
|
| Witam. Właśnie zaczynam szosowanie. Czy ktoś pokazałby mi kilka technik jazdy? | |
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
|
zobacz na otwarte treningi rowerowe (OTR.Krakow) na FB. Jest też grupa szosowa.
adrenalina? pół kilo poproszę :)
| |
| Edytowane przez mandraghora dnia 31-05-2015 20:35 | |
|
| |
UMaciek ![]() Posty: 640 Miejscowość: Krzeszowice Dołączył: 19 kwi 09 |
|
maro81, polecam subskrypcję Global CYcling Network" na YouTube. Dowiesz się wszystkiego, co początkującemu szosowcowi wystarczy, często w humorystyczny sposób
|
|
|
| |
|
Jakaś spokojna jazda jutro? MTB albo szosa...wszystko jedno. Może by na przeł. Widoma ( Rozdziele) skoczyć. Coś koło 150 km, przez zadupia, po drodze jakaś Pizza i Pepsi Cola w wiejskim sklepiku
|
|
|
| |
|
|
W sumie to kusząca propozycja. Chętnie przejechałbym się w trochę spokojniejszym tempie bez upalania. Pogoda tylko póki co nie zapowiada się zachęcająco. Dam jeszcze znać wieczorem.
SIŁA! NIE MA LIPY! | |
| Edytowane przez lukcio dnia 24-07-2015 12:10 | |
|
| |
|
|
Jednak odpadam..
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
|
|
Jutro planuję odświeżyć znajomość dolinek, trasa mniej więcej taka: http://rowerowanie.pl/trasy-gp…-i-duzo-dolinek Gdyby ktoś się chciał zabrać to proszę o znak, start pewnie koło 11:00. SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
| Lukcio, nie dolało ci deszczem? | |
|
| |
|
|
Pojechałem na szosie. Trochę polało, ale nie było takiego oberwania jak w Krakowie o jakim później słyszałem.
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
Jadę jutro do Ojcowa, jak ma ktoś ochotę na wspólny wypad to zapraszam pod Park Wodny na godz. 11.00 Jazda w tempie spokojnym, dawno nie byłem na rowerze. |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |