(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
Nie ma to chyba znaczenia, ja jadę na slickach tak czy siak ![]() |
|
|
| |
| ilbi Posty: 77 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 5 cze 10 |
|
Złośliwość życia nie zna granic, bo jakieś bakterie (czy też wirusy) ewidentnie upatrzyły sobie mnie za swój cel... W zależności od stanu zdrowia i pogody zjawię się pod Smokiem. W najgorszym razie życzę Versus i inni super wycieczek!! | |
| Edytowane przez ilbi dnia 15-10-2010 09:04 | |
|
| |
| angel | |
w sobotę o 9.30 pod smokiem zbiera się też hardcorowa konkurencja jeśli ktoś z niej wymięknie już na starcie zapraszamy na ten lajt ![]() | |
| Edytowane przez angel dnia 15-10-2010 14:33 | |
|
| |
|
|
Nie pada więc jadę - będę o 10 (+15m?) na Krowodrzy. |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| I jak tam frekwencja i Ciebie? | |
|
| |
|
Ja i Cvbg stanowiliśmy 100% załogi. Z tego powodu cały tłusty lajtowy tort spożyliśmy sami. Miał wiele warstw(znane sprawdzone ścieżki, odkrywcze błądzenia, trudne, śliskie i kamieniste zjazdy na cienkich oponkach, piękne widoki) i dobry obiad w Skale(ulica Olkuska 13, polecamy! ) nienaturalnie uprzedzony deserem z pysznych, świerzych malin.Impreza bardzo udana, pogoda dopisał, Cvbg potwierdził statut wytrawnego lajtowca! Wracając, na Opolskiej widziałem Unibika Halinki na dachu mknącego samochodu? ![]() Fotorelacja za chwilę. Dodane dnia 16 października 2010 21:15:32 http://picasaweb.google.pl/106…siennyJura2010# Zapraszam! nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 16-10-2010 21:15 | |
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
Hmm, nic mi nie wiadomo, jakoby mój Unibike był wczoraj na Opolskiej... ![]() My ostatecznie pojechaliśmy w trójkę. Wbrew dwuznacznym prognozom pogoda dopisała, może tylko po południu zaczęło się trochę za bardzo chmurzyć, ale o tej porze roku chyba nie ma co wybrzydzać Jesienne Beskidy przecudne O dziwo tym razem w pełni zgodnie z planem wjechaliśmy sobie czerwonym szlakiem z Przełęczy Kocierskiej do schroniska na Leskowcu, a potem zjechaliśmy z powrotem. Wprawdzie jak na mój gust, to na tych szlakach ktoś miejscami za dużo kamieni porozrzucał ale trasa fajna. No i zaliczyliśmy pierwszy lajtowy wyjazd w góry! ![]() Edit: Versus, dopiero teraz udało mi się spokojnie obejrzeć Twoją galerię z wczoraj. Zdjęcia są po prostu rewelacyjne. A Cvbge wydaje się modelem idealnym ![]() | |
| Edytowane przez halina dnia 17-10-2010 17:17 | |
|
| |
|
Czy będzie można zobaczyć galerię z zapowiadaną sporą ilością fotek. Niech wiem, co tracę nie posiadając daru bilokacji![]() Ps.W tajemnicy powiem, że dzięki jednej z ostatnich fotorelacji można było się przekonać, że Ty Halinko, jednak nie jesteś gzem, masz całkiem normalne, bardzo piękne ludzkie oczy.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 17-10-2010 09:18 | |
|
| |
|
Versus, jaki piękny komplement! ![]() Fotek chyba mniej niż zapowiadano, powiedzmy, że warunki oświetleniowe nie do końca dopisały Tym niemniej coś niecoś można zobaczyć, czasem nawet czyjeś oczy ![]() |
|
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
Muszę przyznać rację Halince to pierwszy lajt całkowicie zgodny z planem. Pogoda dopisała, humory znakomite. Wszyscy wrócili z uśmiechem na ustach zgodnie stwierdzając, że faktycznie to był lajt. Przejechaliśmy 28km po górkach w czasie całkowitym nieco poniżej ośmiu godzin bijąc rekord lajtowania.
Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. | |
| Edytowane przez skorpion dnia 17-10-2010 12:02 | |
|
| |
| Paula Posty: 22 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 12 lip 10 |
|
Reasumując wypowiedzi Skorpiona i Halinki powiem tylko tyle, że to była najlepsza lajtowa wycieczka w jakiej brałam udział Góry przepiękne a towarzystwo wyśmienite, czego chcieć więcej Dla organizatora warto było wstać skoro świt ... | |
| Edytowane przez Paula dnia 17-10-2010 15:21 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Bardzo ładna wycieczka. Zdecydowanie Halina nie jest gzem. Versus - skąd Twoje rozterki w tym temacie? Куба |
|
|
| |
|
|
A widziałeś Kubaku kiedyś prawdziwego gza? Te czarne, półokrągłe kopuły w miejscach gdzie człowiek ma oczy. I nie piszę tego z uwagi na to, że mam szykowne okulary na zbyciu! (szczegóły na priv)
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 19-10-2010 21:24 | |
|
| |
|
Dzięki Versusie za wyjazd Nie był to co prawda prawdziwy lajt, ale to wina nieobecnych Wyszło 80-100km, dokładnie nie wiem ale stawiałbym na górną granicę.Świetne zdjęcia, prawie jak przez twoje żółte okulary Ojców wygląda jak Beskidy.Versus, dopiero teraz udało mi się spokojnie obejrzeć Twoją galerię z wczoraj. Zdjęcia są po prostu rewelacyjne. A Cvbge wydaje się modelem idealnym Uczę się od kwiatków (a wiesz ile razy musieliśmy powtarzać ujęcia? I musiałem przebierać się żeby było pod kolor tła ) |
|
|
| |
|
Właśnie te zmiany kolorystyczne mnie najbardziej zafrapowały Woziliście ze sobą przyczepkę z garderobą, którą Versus potem pracowicie wyretuszował? ![]() |
|
|
| |
|
Kręciliśmy w blue boxie ![]() |
|
|
| |
| ilbi Posty: 77 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 5 cze 10 |
|
Czy ktoś na jutro ma jakiś plan spokojnej wycieczki? Wygląda na to, że bakterie się już ode mnie odczepiły i chętnie bym coś w towarzystwie pokręciła. 11.00 pod Smokiem? Kusi mnie Puszcza Niepołomicka, tyle że nie znam trasy (ale oczywiście mogę wziąć mapę ). |
|
|
| |
| angel | |
|
Puszcza Niepołomicka była celem już dwukrotnie ma lajcie w tym roku.Trasa jest prosta,coś więcej na ten temat masz w nawigacji tego forum: Trasy GPS » Okolice Krakowa - wycieczki » Droga do Niepołomic z Wielickiej.Ładniejsza droga jest natomiast od strony mostu Wandy. p.s ja ostatnio mimo wstępnych deklaracji nie stawiłam się na lajtach z powodów rodzinnych,nie lubię siebie w takich sytuacjach,więc teraz jeśli wybiorę się gdzieś to pojawię się na miejscu zbiórki i na godzinę przed wpiszę to w wątku. | |
| Edytowane przez angel dnia 23-10-2010 14:59 | |
|
| |
|
Ma ktoś ochotę na Lasek Wolski? Nie mam czasu na pełną wyprawę Chciałbym objechać wszystkie szlaki, ale pewnie się nie uda. |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

jeśli ktoś z niej wymięknie już na starcie zapraszamy na ten lajt

warto było wstać skoro świt ...
Chciałbym objechać wszystkie szlaki, ale pewnie się nie uda.