(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...

Autor Wiadomość
Cvbge mężczyzna

Dodane 14-10-2010 22:16 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Nie ma to chyba znaczenia, ja jadę na slickach tak czy siak :)
ilbi kobieta

ilbi
Miejscowość: Kraków
Dodane 15-10-2010 09:03 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Złośliwość życia nie zna granic, bo jakieś bakterie (czy też wirusy) ewidentnie upatrzyły sobie mnie za swój cel...:[

W zależności od stanu zdrowia i pogody zjawię się pod Smokiem.

W najgorszym razie życzę Versus i inni super wycieczek!!
Edytowane przez ilbi dnia 15-10-2010 09:04
angel
Dodane 15-10-2010 09:41 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
w sobotę o 9.30 pod smokiem zbiera się też hardcorowa konkurencja ;) jeśli ktoś z niej wymięknie już na starcie zapraszamy na ten lajt :)
Edytowane przez angel dnia 15-10-2010 14:33
Cvbge mężczyzna

Dodane 16-10-2010 07:21 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Nie pada więc jadę - będę o 10 (+15m?) na Krowodrzy.
Versus mężczyzna

Dodane 16-10-2010 07:41 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
B)

nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych

furman mężczyzna

furman
Dodane 16-10-2010 20:25 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
I jak tam frekwencja i Ciebie?
Versus mężczyzna

Dodane 16-10-2010 20:50 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
:) Ja i Cvbg stanowiliśmy 100% załogi. Z tego powodu cały tłusty lajtowy tort spożyliśmy sami. Miał wiele warstw(znane sprawdzone ścieżki, odkrywcze błądzenia, trudne, śliskie i kamieniste zjazdy na cienkich oponkach, piękne widoki) i dobry obiad w Skale(ulica Olkuska 13, polecamy!B)) nienaturalnie uprzedzony deserem z pysznych, świerzych malin.
Impreza bardzo udana, pogoda dopisał, Cvbg potwierdził statut wytrawnego lajtowca!

Wracając, na Opolskiej widziałem Unibika Halinki na dachu mknącego samochodu?i co?

Fotorelacja za chwilę.

Dodane dnia 16 października 2010 21:15:32

http://picasaweb.google.pl/106…siennyJura2010#

Zapraszam!

Edytowane przez Versus dnia 16-10-2010 21:15
halina kobieta

halina
Dodane 17-10-2010 08:51 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Hmm, nic mi nie wiadomo, jakoby mój Unibike był wczoraj na Opolskiej... :o

My ostatecznie pojechaliśmy w trójkę. Wbrew dwuznacznym prognozom pogoda dopisała, może tylko po południu zaczęło się trochę za bardzo chmurzyć, ale o tej porze roku chyba nie ma co wybrzydzać :) Jesienne Beskidy przecudne :)
O dziwo tym razem w pełni zgodnie z planem wjechaliśmy sobie czerwonym szlakiem z Przełęczy Kocierskiej do schroniska na Leskowcu, a potem zjechaliśmy z powrotem.
Wprawdzie jak na mój gust, to na tych szlakach ktoś miejscami za dużo kamieni porozrzucał ;) ale trasa fajna. No i zaliczyliśmy pierwszy lajtowy wyjazd w góry! :D

Edit:
Versus, dopiero teraz udało mi się spokojnie obejrzeć Twoją galerię z wczoraj. Zdjęcia są po prostu rewelacyjne. A Cvbge wydaje się modelem idealnym :)
Edytowane przez halina dnia 17-10-2010 17:17
Versus mężczyzna

Dodane 17-10-2010 09:18 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Czy będzie można zobaczyć galerię z zapowiadaną sporą ilością fotek. Niech wiem, co tracę nie posiadając daru bilokacji;(

Ps.W tajemnicy powiem, że dzięki jednej z ostatnich fotorelacji można było się przekonać, że Ty Halinko, jednak nie jesteś gzem, masz całkiem normalne, bardzo piękne ludzkie oczy.B)

Edytowane przez Versus dnia 17-10-2010 09:18
halina kobieta

halina
Dodane 17-10-2010 11:49 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Versus, jaki piękny komplement! :)

Fotek chyba mniej niż zapowiadano, powiedzmy, że warunki oświetleniowe nie do końca dopisały ;) Tym niemniej coś niecoś można zobaczyć, czasem nawet czyjeś oczy ;)
skorpion mężczyzna

skorpion
Dodane 17-10-2010 12:01 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Muszę przyznać rację Halince to pierwszy lajt całkowicie zgodny z planem. Pogoda dopisała, humory znakomite. Wszyscy wrócili z uśmiechem na ustach zgodnie stwierdzając, że faktycznie to był lajt. Przejechaliśmy 28km po górkach w czasie całkowitym nieco poniżej ośmiu godzin bijąc rekord lajtowania.

Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze.

Edytowane przez skorpion dnia 17-10-2010 12:02
Paula kobieta

Paula
Dodane 17-10-2010 15:20 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Reasumując wypowiedzi Skorpiona i Halinki powiem tylko tyle, że to była najlepsza lajtowa wycieczka w jakiej brałam udział :) Góry przepiękne a towarzystwo wyśmienite, czego chcieć więcej :) Dla organizatora brawo! warto było wstać skoro świt ...
Edytowane przez Paula dnia 17-10-2010 15:21
Kubak mężczyzna

Kubak
Miejscowość: Kraków-Zielonki
Dodane 19-10-2010 13:21 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...

Fotek chyba mniej niż zapowiadano, powiedzmy, że warunki oświetleniowe nie do końca dopisały ;) Tym niemniej coś niecoś można zobaczyć, czasem nawet czyjeś oczy ;)halina

Bardzo ładna wycieczka. Zdecydowanie Halina nie jest gzem. Versus - skąd Twoje rozterki w tym temacie?

Куба

Versus mężczyzna

Dodane 19-10-2010 15:14 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
A widziałeś Kubaku kiedyś prawdziwego gza? Te czarne, półokrągłe kopuły w miejscach gdzie człowiek ma oczy.
I nie piszę tego z uwagi na to, że mam szykowne okulary na zbyciu! ;)(szczegóły na priv)

Edytowane przez Versus dnia 19-10-2010 21:24
Cvbge mężczyzna

Dodane 19-10-2010 19:49 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Dzięki Versusie za wyjazd :) Nie był to co prawda prawdziwy lajt, ale to wina nieobecnych ;) Wyszło 80-100km, dokładnie nie wiem ale stawiałbym na górną granicę.
Świetne zdjęcia, prawie jak przez twoje żółte okulary ;) Ojców wygląda jak Beskidy.

Versus, dopiero teraz udało mi się spokojnie obejrzeć Twoją galerię z wczoraj. Zdjęcia są po prostu rewelacyjne. A Cvbge wydaje się modelem idealnym :)halina

Uczę się od kwiatków ;) (a wiesz ile razy musieliśmy powtarzać ujęcia? I musiałem przebierać się żeby było pod kolor tła ;))
halina kobieta

halina
Dodane 20-10-2010 09:08 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Właśnie te zmiany kolorystyczne mnie najbardziej zafrapowały :) Woziliście ze sobą przyczepkę z garderobą, którą Versus potem pracowicie wyretuszował? ;)
Cvbge mężczyzna

Dodane 20-10-2010 22:44 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Kręciliśmy w blue boxie ;)
ilbi kobieta

ilbi
Dodane 23-10-2010 11:29 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Czy ktoś na jutro ma jakiś plan spokojnej wycieczki? Wygląda na to, że bakterie się już ode mnie odczepiły i chętnie bym coś w towarzystwie pokręciła. 11.00 pod Smokiem? Kusi mnie Puszcza Niepołomicka, tyle że nie znam trasy (ale oczywiście mogę wziąć mapę:)).
angel
Dodane 23-10-2010 14:12 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Puszcza Niepołomicka była celem już dwukrotnie ma lajcie w tym roku.Trasa jest prosta,coś więcej na ten temat masz w nawigacji tego forum: Trasy GPS » Okolice Krakowa - wycieczki » Droga do Niepołomic z Wielickiej.Ładniejsza droga jest natomiast od strony mostu Wandy.

p.s ja ostatnio mimo wstępnych deklaracji nie stawiłam się na lajtach z powodów rodzinnych,nie lubię siebie w takich sytuacjach,więc teraz jeśli wybiorę się gdzieś to pojawię się na miejscu zbiórki i na godzinę przed wpiszę to w wątku.
Edytowane przez angel dnia 23-10-2010 14:59
Cvbge mężczyzna

Dodane 23-10-2010 20:41 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Ma ktoś ochotę na Lasek Wolski? Nie mam czasu na pełną wyprawę :( Chciałbym objechać wszystkie szlaki, ale pewnie się nie uda.
Skocz do Forum: