Jazda po asfalcie
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Jelitek2 Posty: 269 Dołączył: 27 lis 06 |
|
|
Kasiu ten 1 bikeholik to był Waldek :-) Myśmy się umawiali niezależnie na naszym forum, Buli coś wspominał że umawiacie się też, ale bliższe szczegóły nie były mi znane. Myśmy mieli też nie gorszy trening, ale z racji niepewnej pogody kręciliśmy w kółko po okolicznych podjazdach. Jechaliśmy m. in. ze Swoszowic pod Ochojno gdzie były elementy przełaju bo osunięta ziemia momentami zabierała ze sobą znaczne kawałki asfaltu - masakra. |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
No to wesoło mieliście ![]() Mnie się udało uciec pzred burzą, dojechałem do domu w pierwszych kroplach deszczu. |
|
|
| |
| Gregu Posty: 146 Miejscowość: Kraków Dołączył: 2 maj 10 |
|
| Furman każdy może jechać?Jak co to bym jechał na mtb ze slickami, najwyżej gdzieś po drodze bym się odłaczył jak by mi tępo nie odpowiadało. | |
|
| |
|
Co by nie. Im więcej tym lepiej, zmiany będą szybsze ![]() Zresztą planuję spokojny tlenik. |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Jak wstanę to będe, a kolarkę to ostatnio rok temu odkurzałem.![]() |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Furman będę o 9 pod smokiem. Dawno nie byłem w Lanckoronie. Jadę na MTB. | |
|
| |
|
No to chyba, że jedziemy na MTB. W sumie drogi mogą być w różnym stanie. Mnie tam wszytsko jedno. Generalnie to ja MTB-owiec jestem
|
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Lesław, to nie jest trasa pod kolarkę. Furman przesadził. Sam przejazd między Tyńcem a Ochodzą, to jedna dziura asfaltowa. Koło Lanckorony na pewno lepiej nie będzie po powodzi. | |
|
| |
|
| No dobra - zmieniłem zdanie. Jadę na MTB na slikach. Jak ktoś kolarką chce to nie ma sprawy, myślę że aż takiej tragedii nie będzie na drogach. Jechałem te okolice jakoś w kwietniu i dało się. | |
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Buli sam zaproponowałeś wyjazd, ludzie się zorganizowali, a Ty nie przyjechałeś - na przyszłość wypadało by wcześniej powiadomić o takim rozwoju sytuacji gdyż straciliśmy 20min czekając na Ciebie To w sumie powinniscie mi byc wdzieczni, bo dzieki mnie zorganizowaliscie sie na fajny wypad! ![]() Do dzisiaj nie mialem internetu w domu... |
|
|
| |
| Dawid Posty: 155 Miejscowość: Krk - Kurdwanów Dołączył: 7 cze 08 |
|
Ja też będę na swoim uszosowionym góralu. Może nie będzie mi tak ciężko w takim razie jak ostatnio. Do zobaczenia o 9 pod Smokiem![]() |
|
|
| |
| scaraab Posty: 37 Dołączył: 21 cze 09 |
|
| Jadę z wami więc będe jutro o 9.00... Ruszacie spod smoka... Mam nadzieję że spod wawelskiego...??? | |
|
| |
| Dawid Posty: 155 Miejscowość: Krk - Kurdwanów Dołączył: 7 cze 08 |
|
Dzięki wszystkim, którzy się pojawili. Mnie wyszło 136km super treningu. Do zobaczenia następnym razem!![]() |
|
|
| |
|
mnie wyszło 147km ale z dojazdem z i do Zabierzowa. Masakra jak dla mnie wróciłem do domu nieco blady więc odwodniony ale warto było. Super trening i towarzystwo! Do MTB Trophy nie wsiadam na rower... noo może jutro aby rozkręcić zakwasy Do następnego!! |
|
|
| |
|
Eeeeeeyyyyy...zrtyty jestem konkretnie. Najpierw Maciu świrował, potem jak się uspokoił to Dawid dostał kota i zapierniczał jak mały samochodzik. Nie wiem co on się dzisiaj najadł ale raczej to nie był makaron. No chyba, że EPOkaron ![]() Kurcze- za Tyńcem już miałem poważne problemy żeby utrzymać sie na kole. Aż się dziwię, że Kasia wytrzymała całą trasę. Chyba na maratonach będę się ogladął za siebie, nie zdziwię się jak ją zabaczę zaraz za sobą ![]() Tutaj dzisiajsza trasa http://rowerowanie.pl/trasy-gps/155,krakow-kalwaria-soltysi-dzial-sulkowice-krakow |
|
|
| |
| Michal01 Posty: 5 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 sty 07 |
|
Zebrała się wam spora ekipa jak się spotkaliśmy przed Kalwarią![]() , i widzę że zrobiliście prawie tą sama trasę co my tylko w odwrotna stronę ;) po za tym żę my jechali na Myślenice przez Świątniki![]() | |
| Edytowane przez Michal01 dnia 23-05-2010 17:35 | |
|
| |
| saint Posty: 32 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 gru 06 |
|
| jak się drogi trzymają? | |
|
| |
|
|
Drogi zaskakująco dobrze przetrwały miniony tydzień. Nieprzejezdny był odcinek Skawina-Ochodza (podtopiona droga). Poza tym spoko. Luknąłem sobie na wykres i GPS wskazuje 22,5 % nachylenie max. | |
| Edytowane przez furman dnia 23-05-2010 19:05 | |
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Dzięki za wypad. Bardzo fajna trasa i widoczki. Było szybko między licznymi postojami Za jednym nawet optowałem . Niestety po 112km za Skawiną mnie odcięło i nie dałem rady już jechać z peletonem - jest kilka powodów ale zachowam je dla siebie Wyszło mi 137kmP.S Musiałem skasować posta wyżej (na prośbę Marcina) o naszej sobotniej wycieczce z Marcinem i Maciem ze zdjęciami bo się się przyblokowało i dublowało | |
| Edytowane przez szbiker dnia 23-05-2010 19:51 | |
|
| |
|
Myknąłem sobie z żonką 3km i super rozjazd zakwasów był!! Wiecie po raz pierwszy od Transcarpatii 2005 ujechałem się tak że ciężko mi było w domu jeść i pić... Ale mi przeszło i teraz mega wirusa mam... Co widzę to konsumuję... Żona się z daleka trzyma... ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Maciu
Do następnego!!
Za jednym nawet optowałem
Żona się z daleka trzyma...