Weekendowe jazdy
- « początek
- ‹ poprz
- 26
- 27
- 28
- 29
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
Super, no to zapowiada się mocna ekipa Szczegóły wyjazdu już niebawem.
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
| szaman696 Posty: 561 Dołączył: 16 mar 07 |
|
|
Qcze szkoda że sobota bo bym z Wami z chęcią poleciał.
Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl |
|
|
| |
|
|
Niestety sobota jest już raczej nie do ruszenia. Zbiórkę proponuję o 9:30 koło lidla, tutaj: LINK Przewidywane przewyższenia w okolicy 3k (!), a więc będzie bolało Trasa malownicza, dużo bocznych dróg, pogoda zapowiada się lux...
SIŁA! NIE MA LIPY! | |
| Edytowane przez lukcio dnia 22-07-2016 08:09 | |
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Git. Bede
...całe życie drugi! |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
No widzę że Wam rzeźniki prawie dwie paczki wyszły
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
|
Miało być ciężko i tak było. Zebrał się całkiem liczny peletonik, ilość uczestników zmieniała się dynamicznie Fajna trasa, piękna pogoda i duuuużo górek, czego chcieć więcej
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Jak na moją obecną formę to masakra. Po pizzy w Mszanie wprawdzie trochę odżyłem ale dobrze, że Sławek miał auto w Myślenicach i mogłem się z nim ewakuować. |
|
|
| |
|
|
W czwartek rano szosowe krowiarki. Ktos chetny?
...całe życie drugi! |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Wstępnie ja, ale żem słaby na 200 km, więc proszę wolniej ![]() Jaka trasa? Możesz na stravie coś namalować i podesłać GPX? Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
Rozważam Zobaczymy jeszcze jaka pogoda bedzie
Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl |
|
|
| |
|
|
Wyjazd ze wzgladu na zapowiadane burze przekladamy na piatek. Zbiorka o 10 pod sklepem rog ul tyniecka norymberska. Na krowiarki czyli ok 80km w jedna strone. Zalezy jaki powrot. Kiedys z mikim jechalismy na jablonke to 215 wyszlo. Przewyzszenia powyzej 2k
...całe życie drugi! |
|
|
| |
|
|
Jutro 10:00 jedziemy Bikeholikowy lajt w dolinki. W planie jakieś doliny, potem zjazd do bramy Krakowskiej, piwko i powrót do Krk. Start Dworek Białoprądnicki, jak ktoś ma chęć to zapraszamy. Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 533 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Coś mnie strasznie ciągnie w teren, taka jazda sprawia mi obecnie znacznie większą przyjemność niż szosa, no może szosa daje radę ale tylko na wąskich bocznych drogach z dala od ruchu (foto druga część trasy 22-54km:http://www.sports-tracker.com/…4b051b03e9b2401 ) Ponieważ położono w ostatnich latach asfalt gdzie się da stwierdziłem ostatnio, że trzeba się nieźle nagłowić nad mapą, żeby niezbyt daleko znaleźć off road, którym jeszcze nie jechałem. Niech to nawet będzie kawałek polnej drogi. Tu kilka foto: http://www.sports-tracker.com/…4b04ea3731de141 Teraz dla mnie to jest aż 50km a nie tylko tyle, ale już się tym nie przejmuję. Jacek
Quest, Snoek, Kross | |
| Edytowane przez Jacekddd dnia 04-09-2016 20:51 | |
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
ważne, że jazda sprawia przyjemność |
|
|
| |
|
|
Andy - cały czas, wielką. Jeżdżę ile mogę, a że mogę niewiele to tym bardziej nie mogąc tyle ile bm chciał jeszcze większy mam apetyt na rower i ruch w ogóle. Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
|
|
Odgrzewam. Dzisiaj jadąc mały objazd z kolegą Mateuszem w lesie pod Kamieniem z naprzeciwka nadjechała duża grupka ludzi na głównie szoskach. Akurat taki fragment, że i oni i my jechaliśmy szybciej (my wolniej zdecydowanie ;-) ) Ludzie przelatywali obok w jak seria pocisków. To było chwilę po 13:00. Nie jestem pewien ale chyba mignęła mi tam przynajmniej jedna koszulka "R". Miło zobaczyć w takim przyjemnym miejscu ludzi rozsądnie spędzających wolny czas. Pozdrowienia. Jacek https://api.sports-tracker.com…t=2000&fit=true
Quest, Snoek, Kross | |
| Edytowane przez Jacekddd dnia 21-10-2023 10:39 | |
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 26
- 27
- 28
- 29
- nast ›
- koniec »