Skrzyczne Nocą - drugie starcie
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
|
Lista (potwierdzonych): 1. PePe 2. MisQ 3. Jelitek 4. simo 5. buli 6. pit 7. Kubak Jak widać simobus bardzo mile widziany, ale chyba i tak nie wystarczy .Pytanie o której wyjeżdżamy i gdzie miejsce zbiórki. Moja propozycja jest taka aby wyznaczyć jedno miejsce w okolicach szeroko rozumianej ul. Opolskiej, a drugie gdzieś po drodze w Krk - prawdopodobnie pojedziemy przez Skawinę. PePe |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
| Opolska mi pasuje! Moge wziac 2 bagazniki na dach - jesli jest potrzeba! | |
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Jak dla mnie Opolska może być, a czasowo to od ok.17-tej jestem do dyspozycji. Teraz tylko jakiś rowerek skołować muszę, ale to już mój problem
|
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Mnie też Opolska pasuje, chętnie się dosiądę do kogoś. Куба |
|
|
| |
|
| Dla jasności też liczę na to że ktoś przygarnie mnie i mój rowerek. | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Jak Opolska, to może jak ostatnio jechaliśmy na Pilsko, czyli na parkingu przy peronie PKP Łobzów na Wybickiego? Wolałbym ok 18:30 się umówić. Maciu Ciebie też dopisujemy do listy startowej! A co z Michnikiem? Michnik, nie śpij tylko się zapisuj! Pit, mam nadzieję, że piszesz poważnie i faktycznie zgłaszasz chęć wyjazdu (z pianinem lub bez). Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
|
Klnę się na swój żółty wieśniacki kask, że jadę! Wystarczy MiśQ ?
|
|
|
| |
| Jelitek2 Posty: 269 Dołączył: 27 lis 06 |
|
| To może ja wezmę do siebie trzy osoby ( w tym ja) a reszta do simobusa? | |
|
| |
|
|
Jelitku, na razie nie ustalamy transportu - spokojnie. Myślę, że jutro to ustalimy jak będziemy wiedzieć ile osób jest chętnych. Ale super, że dysponujesz autem. Jak by co to posiadam dwie zwykłe rynny.
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Ten parking jest w dobrym pomysłem. Może Hinola też skusi
Куба |
|
|
| |
|
Lepszym pomysłem jest parking pod moim blokiem , ale trudno jeśli trzeba będzie podjadę ten 1km.
PePe |
|
|
| |
Miki ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
|
Jestem chętny na tę wycieczkę, ale jeszcze nie mogę potwierdzić na 100%. |
|
|
| |
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
|
tez mnie to kusi jak cholera... Jade! bede na lobzowie mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
|
|
W takim razie ustalmy, ze zgłoszenia stuprocentowe można nadsyłać do czwartku do godziny 20tej.
|
|
| |
|
|
Uaktualniam: 1. PePe 2. MisQ 3. Jelitek 4. simo 5. buli 6. pit 7. Kubak 8. Michnik (cytata : "Pierwszego towarzysza już masz jakby co.")9. Orkiestra Kilka spraw organizacyjnych (jeszcze można się wypowiadać, jutro już zostaną podjęte decyzje). Jutro jeszcze szczegóły o trasie - jak mi się będzie chciało. 1. Godzina wyjazdu. Moim zdaniem im wcześniej się umówimy tym lepiej. Jak umówimy się na zbiórkę o 18:30 to realnie wyjedziemy powiedzmy o 19:30. Komu nie pasuje zbiórka powiedzmy o 17:30? 2. Czy na tym Łobzowie będzie można zostawić auto? Ja zwyczajowo proponuje moje osiedle (Żabiniec). 3. Kto jest zdecydowany jechać autem, proszę o deklaracje - ile osób i jak z rowerami. 4. Zakładam że simobus jedzie - ile rowerów tam wejdzie? PePe | |
| Edytowane przez PePe dnia 27-10-2010 21:30 | |
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
Ja niestety (pomimo cytatu ) odpadam.Co prawda waham się okrutnie ale tym razem nie dla mnie taka rzeź. Powodzenia Panowie. Trzymam kciuki za sukces. |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
10. Maciu! jak mi mama nie potnie wszystkich możliwych opon co jest bardzo prawdopodobne
...całe życie drugi! |
|
|
| |
|
|
Michnik, Ty się nie wahaj!! To, że napisałem masakra, nie oznacza, że będzie źle! Miało być "masakra" - raczej chodziło o ciemności i masakrujący śmiech jaki będzie nas otaczać! Michnik, jak nie pojedziesz z nami to przestanę się do Ciebie odzywać! Nie żartuję! p.s. a w ogóle to zaczynasz się powtarzać z tym odpuszczaniem.
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Nie zapominajcie o mnie Arktycznych mrozów nie ma wiec jak najbardziej jadę ![]() Michnik nie wymiękaj, koks jesteś, w Michałowicach mnie objechałeś a teraz na wycieczkę nie chcesz jechać? A co do miejsca zbiórki, Łobzów PKP to dla mnie wymarzone miejsce zbiórki, ewentualnie jeśli simo jechałby z Zabierzowa, to już tam mógłbym się władować. |
|
|
| |
| Jelitek2 Posty: 269 Dołączył: 27 lis 06 |
|
|
Michnik ja miesiąc na rowerze nie siedziałem. Dopiero we wtorek trochę pokręciłem. Nie będzie źle, jedź!! Mnie nie pasuje 17:30, wolę 18:30 |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

.
, ale trudno jeśli trzeba będzie podjadę ten 1km.