Trening techniki jazdy na rowerze górskim.
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Ja też obecny ![]() p.s. jakie najlepiej założyć opony do takiego treningu? Mam założone IRC Serac 1,95, czy pozwolą mi odblokować psychikę na planowanych kamienistych zjazdach? Jakie ciśnienie?:/
Grunt to nie przemęczać się! | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 05-11-2010 15:35 | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Ja też zgłaszam swoją obecność! Szefa nie może zabraknąć! (Ta nominacja, to z ust Bartka. On szefem programowym, ja techniczno-medialnym. )
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| 1bartek Posty: 39 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 gru 08 |
|
Ja też zgłaszam swoją obecność! Szefa nie może zabraknąć!... Bez Szefa ani rusz .Dodane dnia 05 listopada 2010 16:44:41 Serac jak najbardziej OK. Ciśnienie 1.8/2.0 bar przód, 2.1/2.3 bar tył ![]() | |
| Edytowane przez 1bartek dnia 05-11-2010 16:47 | |
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
|
Pojawię się! Będę miał o tyle łatwiej, że klocki mi się kończą ![]() |
|
|
| |
|
Dziękuję za wspólny trening, dla mnie głownie fotograficzny(ale taki też lubię)!![]() Link do zdjęć pojawi się już około 16stej. Na dzisiejszy koncercie wypalę kilka płytek z foto w pełnej rozdzielczości. Pełny rozmiar przyda się do ewentualnego kadrowania lu obróbki. Dodane dnia 06 listopada 2010 14:18:01 Zgodnie z króciutką tradycją naszych technicznych treningów zdjęcia nie są obrabiane, a publikowane bez odrzucania nieudanych. Gdyby ktoś uważał, że wyszedł szczególnie kompromitująco, to proszę o wiadomość a foto zostanie usunięta.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 06-11-2010 17:00 | |
|
| |
|
Ja również dziękuję wszystkim za wspólny trening. Było super. Teraz z niecierpliwością czekam na pamiątkowe zdjęcia POZDRO!P.S. Myślę, że kolejny raz udało się zrobić dobry trening w myśl zasady: "Nie sprzęt lecz jazdy technika zrobi z ciebie MTB zawodnika " | |
| Edytowane przez 1bartek dnia 06-11-2010 14:38 | |
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Dzięki Trenerze, dzięki Szefie, dzięki wszystkim za fajny klimat! SID już naprawiony, wystarczyło uderzyć młotkiem, dopompować powietrze i dolać oleju który wyrzygał
...całe życie drugi! |
|
|
| |
|
Jak mój poprzednik Zdzisław MTB, bardzo dziękuję technicznym: Trenerowi oraz Szefowi za udany trening. po dzisiejszym dniu wiem ile mam do zrobienia w kwestii techniki - a jest tego sporo. Bardzo mi się podobały miejsca w których trenowaliśmy. Dziękuję także reszcie osób z którymi miałem dzisiaj styczność ![]() Pozdrawiam i do następnego razu
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| erni Posty: 86 Miejscowość: kraków Dołączył: 5 paź 07 |
|
|
Nie sądziłem, że w mojej okolicy są takie ścianki. Wypadzik fajny. Trudnością dla mnie są luźne kamienie, ale jak widziałem da się po nich dosyć szybko zjeżdżać. Dzięki wszystkim za wypadzik, miłe towarzystwo i za sesje zdjeciową. |
|
|
| |
|
|
Dzisiaj zjechałem tylko raz, ale powiem jedno- z lepszym od siebie u boku możliwe staje się duuużo więcej! Ech, gdybym na maratonach mógł siedzieć Bartkowi na kole!
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
spootnick ![]() Posty: 584 Miejscowość: Kraków Dołączył: 30 maj 08 |
|
Dziękuję Wszystkim za miło i pożytecznie spędzony czas, a szczególnie Bartkowi i Versusowi ![]() |
|
|
| |
|
Udało się! Uff, dużo tego! Ale dzięki temu chyba każdy znajdzie coś dla siebie. Oceniam, że było lepiej niż ostatnio(co do zdjęć).Każdy z obecnych ma prawo żądać płytki z większym rozmiarem(kadrowanie czyni cuda ).http://picasaweb.google.com/10…053247963761969 Zapraszam! nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
Szef Fotograf rządzi ![]() P.S. Zaraz na facebooka dodam sobie zdjęcie z porszakiem i... ... wszystkie foczki będą moje ![]() | |
| Edytowane przez 1bartek dnia 07-11-2010 13:33 | |
|
| |
|
Dzięki za lekcje, dużo się nauczyłem, szkoda tylko, że to nie prawda, że nauka nie boli ![]() |
|
|
| |
|
|
Cvbge, gdzieś upadłeś? Dziękuję Miś... Leopoldowi za te kilka ujęć fotograficznych z Bodzowa, na których widać jak to szef medialno/techniczny pokazuje Bartkowi jak się zjeżdża! http://picasaweb.google.com/10…479040067116370 nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| corvinus Posty: 64 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 lip 09 |
|
|
pozdrawiam wszystkich Zielonych i nie tylko trenujacych w Bodzowie , spotkalismy się na zjeździe w stronę Tynieckiej ,tyle że ja tym razem byłem na motocyklu .fajne zdjęcia nam zrobiliscie. Od motocykla enduro wywodzi się mój nik ,a ja ciagle w rozterce czy wolę motor czy rower .najpierw w latach 90-tych był rower w 97 przesiadłem sie na motor i jeździłem pare lat w mistrzostwach Polski ,a teraz z racji wieku z powrotem rower i od 2 lat coraz częściej biore udział w maratonach i wyscigach szosowych i tu kolejny rozkrok:-) tyle że jedno bliżej drugiego. Nie wiem czy wiecie ,ten podjazd nazywa się Palermo ,wśród motocyklistów ,bo był tam kiedyś taki mały barek prowadzony przez sympatycznego staruszka o tej nazwie. I w czsie treningów jeździlismy tam do wodopoju. pozdrawiam |
|
|
| |
|
Versus: tam gdzie większość - na ostatnim zjeździe. Ktoś krzyknął "nie hamuj!" więc puściłem klamki ![]() Nie wiem czy wiecie ,ten podjazd nazywa się Palermo ,wśród motocyklistów ,bo był tam kiedyś taki mały barek prowadzony przez sympatycznego staruszka o tej nazwie.enduro Ciekawą nazwę miał ten staruszek ![]() | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 08-11-2010 20:13 | |
|
| |
|
Ciekawe, kto tak krzyczał "nie hamuj!"?
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| corvinus Posty: 64 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 lip 09 |
|
faktycznie "nazwa staruszka "niefortunnie sformułowana![]() pozdrawiam |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
|
Bartlomieju, planujesz jeszcze jakis trening tego typu? Moze w ten weekend? Musze dotrzec nowe tarcze w rowerze! ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Jakie ciśnienie?:/
)