Ojców i dolinki
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
Jeśli grupa Lesława nie będzie czekać, to czy są chętni na 10:30? Samemu nie bardzo mam ochotę jechać, ale nie chcę też zatrzymywać jeśli ktoś woli wyjazd "pro" ![]() Chciałbym móc podjąć decyzję do 9 |
|
|
| |
pe_pawel ![]() Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
|
Namieszane jest. Nie da się ukryć. Ale przeważa smocza opcja. Dwa Pi Er |
|
|
| |
| Anka25 Posty: 9 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 12 maj 13 |
|
| to chyba najlepiej będzie pod smokiem się umówić | |
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Jeśli pociąg się nie spóźni, to pod smokiem mogę być koło 10:10 (+ do 15 minut w przypadku spóźnienia pociągu).Cvbge No to poczekamy do 10.15 |
|
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
No fakt, namieszało się. Chyba muszę Was skoordynować bo lipa jakaś wyjdzie![]() Widzę, że szykują się dwie wycieczki, ja chętnie dołączę do opcji troszkę mniej PRO. Spotkajmy się wszyscy o 10.30 pod gadem i się pojedzie. W razie konieczności grupa się podzieli ( gdyby ktoś zdychał np. ja lub coś zamulało Miśq ). P.S Anka25 jadę pod smoka wzdłuż błoń o 10.15 będę przy lądowisku i mogę Cię zgarnąć. Zapraszam Dodane dnia 17 sierpnia 2013 08:28:39 No dobra nie mieszam, będę o 10 pod smokiem. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. | |
| Edytowane przez skorpion dnia 17-08-2013 08:28 | |
|
| |
|
jedzie ktoś w końcu z pod błoń bo już się pogubiłam No namieszało się trochę. Proponuję jak Cybge zdąży to wyruszymy razem o 10.15 a dalej się zobaczy, a jak nie zdąży to ruszycie planowo o 10.30. Co wy na to? |
|
|
| |
|
|
ok. W takim razie również celuję na "smoka". Jeśli coś pójdzie nie tak będę starał się gonić krótszą drogą. Macie już jakiś plan trasy czy wyjdzie w praniu? Dodane dnia 17 sierpnia 2013 08:37:01 No namieszało się trochę. Proponuję jak Cybge zdąży to wyruszymy razem o 10.15 a dalej się zobaczy, a jak nie zdąży to ruszycie planowo o 10.30. Co wy na to?Leslaw Mnie by to pasowało ![]() | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 17-08-2013 08:37 | |
|
| |
|
| skorpion będe pod smokiem | |
|
| |
|
No i stała się jasność
Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Dobrze że nie czytałem forum rano bo był zgłupiał ![]() I w końcu pojechałem też przez Ojców ale nikogo po drodze nie widziałem :/ MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Pierwszy!! Wygrałem wycieczkę
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Ok , niech będzie ale za to ja jestem najlepszym góralem i zdobyłem koszulkę w grochy ![]() p.s Dzięki wszystkim za fajną wycieczkę a Miśkowi i kierownikowi za zaciętą walkę na fajnej trasie i każdej premii górskiej Prawie wszystkim z naszej 11-tki udało się wrócić w komplecie do Krakowa Dzisiaj postaram się wrzucić jakieś fotki do galerii to będzie jakiś obraz rzeczywistości ![]() | |
| Edytowane przez szbiker dnia 17-08-2013 19:44 | |
|
| |
| Monika Posty: 14 Dołączyła: 5 gru 10 |
|
wyjechałam przed 8, nikogo nie spotkałam ani jadąc ani wracając dość wcześnie ![]() |
|
|
| |
|
No teraz w tym wątku aby był komplet. Na rowerku zeszło mi od wyjścia z domu, wraz z postojami prawie 9 godzin. Zaliczyłem jedną glebę w Dolince Kobylańskiej, jak na dużej prędkości wszedłem w zakręt i zaliczyłem uślizg na mokrych wapieniach. Ania25, chyba jednak wycieczki z nami nie są takie straszne i dało się ukończyć prawie w pełnym składzie, choć trochę wyjeżdżonym trzeba być a ty spokojnie sobie poradziłaś. ![]() Na pytanie bodajże Leszka odpowiem jeszcze raz w tym wątku dla pozostałych uczestników wycieczki a zapytał czy tak zawsze jeździmy w takim tempie na naszych wyjazdach.Odpowiem, że zawsze dostosowujemy tempo do uczestników wyjazdu i czekamy na pozostałych, ale jak zbierze się grupa mniej więcej na podobnym poziomie większego wyjeżdżenia idzie mocniejsze tempo. Dzięki za miłe towarzystwo i do następnego razu...może zamek Lipowiec. ![]() |
|
|
| |
|
Dzięki - ekipie zaawansowanej za czekanie i dostosowanie tempa do prawie wszystkich, Ance za danie impulsu do wyjazdu. Mnie się podobało i jeśli będą kolejne wycieczki z grupą osób na moim poziomie to z chęcią rozważę udział. Ale tym najsłabszym bym nie chciał być ![]() Zdjęcia pewnie jutro, bo moim wioskowym internetem trochę potrwa zanim się wyślą. |
|
|
| |
| Daijvid Posty: 114 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 gru 10 |
|
Się mi podobało, tempo w sam raz ( oczywiście tempo wszystkich piątych kół u wozu ), trochę pikczersów ( brak podpisów, sorry ). |
|
|
| |
|
dzięki za fajną wycieczkę, poprzeczka była wysoko ale warto było, polecam wszystkim ![]() |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
|
Wrzuciłem trochę fotek do galerii . Przepraszam za jakość ;-) Trzeba jeszcze jakąś miniaturkę z nami wszystkimi od kogoś - to może pożyczę jakieś zdjęcie albo może ktoś jeszcze doda kilka z nami wszystkimi do naszej galerii ? ;-) ps heheh ![]() ![]() | |
| Edytowane przez szbiker dnia 17-08-2013 23:05 | |
|
| |
|
| Zdjęcia | |
|
| |
|
Ja również dziękuję za świetną wycieczkę ![]() i rewelacyjne towarzystwo. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Zaliczyłem jedną glebę w Dolince Kobylańskiej, jak na dużej prędkości wszedłem w zakręt i zaliczyłem uślizg na mokrych wapieniach.
), trochę