(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Chłopaki - przed chwilą dzwoniła do mnie Łepkowska. Pytała czy może wykorzystać ten wątek jako fabułę najnowszej telenoweli
|
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Ok, wróciłem. Dusza mi mówi - JEDŹ, będzie fajnie, ale rozum mówi stanowczo NIE. Tylko z uwagi na pogodę ja rezygnuję z dzisiejszego wyjazdu. To, że zimno to nie tak źle, ale zimno i mżawka zmieniająca się w mokry śnieżek skutecznie zniechęca mnie do jazdy na biku. Jazda powinna być przyjemnością, a nie mordęgą . Nie wspomnę już o potłuczeniach w najlepszym wypadku.Przepraszam Was. Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
Pół godziny mordęgi żeby te lajkry pozakładać i teraz co???? Dobrze, że wczoraj sobie pojeździłem. | |
| Edytowane przez Michnik dnia 27-11-2010 11:21 | |
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
| No cóż ...również byłem sprawdzić warunki na własnej skórze i nie trudno się zgodzić z szanownym przedmówcą MiśQiem. W związku z zaistniałą sytuacją również pozbawiam się możliwości sponiewierania i przeziębienia spowodowanego temperaturą bliską zera, mokrą mżawką, deszczykiem i licznymi oblodzeniami :-) Wszystkich zawiedzionych przepraszam :/ | |
| Edytowane przez szbiker dnia 27-11-2010 11:24 | |
|
| |
| Jacekddd Posty: 535 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Za samą próbę Panowie macie respekt. U mnie w pokoju centralną pozycję zajmuje stacjonarka. Myślę, że jak się ułoży zdrowie, pogoda, czas to i w zimie uda się pojeździć ale żebym miał powiedzieć: " w tą sobotę jestem tu a tu o tej a tej" - niewykonalne. Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
Serdeczne życzenia zdrowych, spokojnych i ze wszech miar szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia. Oraz spełnienia wszelkich rowerowych i nierowerowych marzeń, wszystkim miłośnikom dwóch kółek, zwłaszcza fantastycznym koleżankom i kolegom z LAJTTEAMU życzy Wojtek
Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Święta Bożego Narodzenia wytrąciły z zimowego snu ledwo Skorpiona(ale to tropikalne Stworzenie i być może na dłuższy sen nie zapada). Dlatego, zaledwie szeptem, Wszystkim Lajtowiczom, życzę w Nowym Roku smacznego konsumowania ledwo napoczętego jesienią Wielkiego Tortu Rowerowych Atrakcji. Ale na dzisiaj- sza! ![]() nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| Monika Posty: 14 Dołączyła: 5 gru 10 |
|
Zapewniam Cię Versusie,że lajtowy wątek rozkwitnie jeszcze przed tulipanami ![]() |
|
|
| |
| Elendil Posty: 77 Dołączyła: 8 maj 10 |
|
Jak miło, że lajtowy wątek jest wciąż aktywny! Nawet jeśli służy do organizowania lajtowych wycieczek po lodzie! ![]() Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i do zobaczenia wiosną!! |
|
|
| |
|
![]() Poprawa pogody, zmiana na prawdziwie zimową, może zaowocuje jakimś lajtowym dreptaniem w pobliżu Krakowa!? nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| LoveBeer Posty: 313 Miejscowość: Nowy Targ Dołączył: 2 sie 10 |
|
|
w sumie nie wiedzialem gdzie wpisac, ale jakos 5-go czy 6-go stycznia w sumie 3 rowerzystow wyjezdzajacych na turbacz od nowego targu widzialem, ale jak mniemam to nikt z zielonych ?
Piwny budda na rowerze. |
|
|
| |
|
To trafiłeś! Środkiem zimy, w głębokim śniegu na Turbacz- skojarzyć z lajtem! ![]() To byli Zieloni, chociaż może o tym jeszcze sami nie wiedzą! Taki wyczyn, taki wyczyn... ![]() A przy okazji. Czy jako mieszkaniec Nowego Targu, nie podjąłbyś się oprowadzenia(wraz z pt. Ziomalami) kilku zielonych, wraz z lajtowiczami, po sobie tylko znanych ścieżkach? Oczywiście o ile z wiosną taka inicjatywa powstanie. ???
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 11-01-2011 18:23 | |
|
| |
| LoveBeer Posty: 313 Miejscowość: Nowy Targ Dołączył: 2 sie 10 |
|
no lajtowo bo chlopaki powoli jechali ![]() a co do oprowadzenia to nie widze przeciwwskazan
Piwny budda na rowerze. |
|
|
| |
|
Dobra odpowiedź! Zostanie zaksięgowana!![]()
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
może zaowocuje jakimś lajtowym dreptaniem w pobliżu Krakowa!?Versus Versusie, w sensie, żeby tak na butach lajtowo się przedreptać? ![]() |
|
|
| |
|
|
Tak, bo jazda na rowerze w tych warunkach z lajtem może nie mieć nic wspólnego- jak by nie kombinować! Przy dobrej, zimowej pogodzie można odjechać jakimś busem, PKSem kawałek i wrócić do Krakowa szlakiem, powiedzmy ciekawym jurajskim szlakiem. A w zimowej szacie będzie to jednak, przynajmniej dla mnie- nowość. nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
Bardzo ciekawy pomysł (i dla mnie też nowość) ![]() |
|
|
| |
|
|
Nie mając samochodu, w zimie siedzę w domu, albo jeżdżę już w konkretne góry, miejsca.http://rowerowanie.pl/photogallery.php?album_id=338 , a tu czas przyszły, Babia Górahttp://rowerowanie.pl/forum/vi…43&rowstart=320 Natomiast te szlaki, które w okresie letnim ujeżdżam na rowerze- teraz stoją odłogiem. Dlatego po głowie mi chodzi zobaczyć co tam słychać w takich miejscach jak: 1. wąwozy za/przed Sanką, zapamiętane z Bikemathonu 2. doskonałe trawersujące leśne zbocza serpentyny wzdłuż A4 w drodze do Katowic 3. Drewniana Droga ze skały do Ojcowa. itd Do tematu wrócę po Babiej.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Chetnie bym sie wybrał i zabrał znajomych na taki trasy. | |
|
| |
|
|
http://rowerowanie.pl/forum/vi…4770#post_44770 Last minute! ![]() Mamy jedno wolne miejsce! nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

. Nie wspomnę już o potłuczeniach w najlepszym wypadku.