(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...

Autor Wiadomość
furman mężczyzna

furman
Miejscowość: Kraków
Dodane 27-11-2010 11:09 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Chłopaki - przed chwilą dzwoniła do mnie Łepkowska. Pytała czy może wykorzystać ten wątek jako fabułę najnowszej telenoweli :D
MiśQ mężczyzna

MiśQ
Dodane 27-11-2010 11:12 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Ok,
wróciłem.
Dusza mi mówi - JEDŹ, będzie fajnie, ale rozum mówi stanowczo NIE. Tylko z uwagi na pogodę ja rezygnuję z dzisiejszego wyjazdu. To, że zimno to nie tak źle, ale zimno i mżawka zmieniająca się w mokry śnieżek skutecznie zniechęca mnie do jazdy na biku. Jazda powinna być przyjemnością, a nie mordęgą :/ . Nie wspomnę już o potłuczeniach w najlepszym wypadku.
Przepraszam Was.

Grunt to nie przemęczać się!
Nie hamuj k...!! :)

Michnik mężczyzna

Michnik
Dodane 27-11-2010 11:18 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
:[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[

Pół godziny mordęgi żeby te lajkry pozakładać i teraz co????
Dobrze, że wczoraj sobie pojeździłem.
Edytowane przez Michnik dnia 27-11-2010 11:21
szbiker mężczyzna

szbiker
Dodane 27-11-2010 11:23 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
No cóż ...również byłem sprawdzić warunki na własnej skórze i nie trudno się zgodzić z szanownym przedmówcą MiśQiem. W związku z zaistniałą sytuacją również pozbawiam się możliwości sponiewierania i przeziębienia spowodowanego temperaturą bliską zera, mokrą mżawką, deszczykiem i licznymi oblodzeniami :-) Wszystkich zawiedzionych przepraszam :/
Edytowane przez szbiker dnia 27-11-2010 11:24
Jacekddd mężczyzna

Jacekddd
Dodane 27-11-2010 11:50 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Za samą próbę Panowie macie respekt. U mnie w pokoju centralną pozycję zajmuje stacjonarka. Myślę, że jak się ułoży zdrowie, pogoda, czas to i w zimie uda się pojeździć ale żebym miał powiedzieć: " w tą sobotę jestem tu a tu o tej a tej" - niewykonalne.

Jacek

Quest, Snoek, Kross

skorpion mężczyzna

skorpion
Dodane 24-12-2010 13:41 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Serdeczne życzenia zdrowych, spokojnych i ze wszech miar szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia. Oraz spełnienia wszelkich rowerowych i nierowerowych marzeń, wszystkim miłośnikom dwóch kółek, zwłaszcza fantastycznym koleżankom i kolegom z LAJTTEAMU życzy Wojtek

Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze.

Versus mężczyzna

Dodane 03-01-2011 19:52 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Święta Bożego Narodzenia wytrąciły z zimowego snu ledwo Skorpiona(ale to tropikalne Stworzenie i być może na dłuższy sen nie zapada). Dlatego, zaledwie szeptem, Wszystkim Lajtowiczom, życzę w Nowym Roku smacznego konsumowania ledwo napoczętego jesienią Wielkiego Tortu Rowerowych Atrakcji.
Ale na dzisiaj- sza!nie powiem

nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych

Monika kobieta

Dodane 05-01-2011 08:47 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Zapewniam Cię Versusie,że lajtowy wątek rozkwitnie jeszcze przed tulipanami :)
Elendil kobieta

Elendil
Dodane 10-01-2011 16:36 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Jak miło, że lajtowy wątek jest wciąż aktywny! Nawet jeśli służy do organizowania lajtowych wycieczek po lodzie! :)

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i do zobaczenia wiosną!!
Versus mężczyzna

Dodane 10-01-2011 16:41 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
:)
Poprawa pogody, zmiana na prawdziwie zimową, może zaowocuje jakimś lajtowym dreptaniem w pobliżu Krakowa!?

LoveBeer mężczyzna

LoveBeer
Miejscowość: Nowy Targ
Dodane 11-01-2011 17:51 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
w sumie nie wiedzialem gdzie wpisac, ale jakos 5-go czy 6-go stycznia w sumie 3 rowerzystow wyjezdzajacych na turbacz od nowego targu widzialem, ale jak mniemam to nikt z zielonych ?

Piwny budda na rowerze.

Versus mężczyzna

Dodane 11-01-2011 18:19 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
To trafiłeś! Środkiem zimy, w głębokim śniegu na Turbacz- skojarzyć z lajtem! B)
To byli Zieloni, chociaż może o tym jeszcze sami nie wiedzą! Taki wyczyn, taki wyczyn...brawo!

A przy okazji. Czy jako mieszkaniec Nowego Targu, nie podjąłbyś się oprowadzenia(wraz z pt. Ziomalami) kilku zielonych, wraz z lajtowiczami, po sobie tylko znanych ścieżkach?
Oczywiście o ile z wiosną taka inicjatywa powstanie.
???:|

Edytowane przez Versus dnia 11-01-2011 18:23
LoveBeer mężczyzna

LoveBeer
Miejscowość: Nowy Targ
Dodane 11-01-2011 18:32 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
no lajtowo bo chlopaki powoli jechali ;)

a co do oprowadzenia to nie widze przeciwwskazan :)

Piwny budda na rowerze.

Versus mężczyzna

Dodane 11-01-2011 18:40 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Dobra odpowiedź! Zostanie zaksięgowana!B)brawo!

halina kobieta

halina
Dodane 11-01-2011 20:55 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
może zaowocuje jakimś lajtowym dreptaniem w pobliżu Krakowa!?Versus

Versusie, w sensie, żeby tak na butach lajtowo się przedreptać? ;)
Versus mężczyzna

Dodane 11-01-2011 21:17 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Tak, bo jazda na rowerze w tych warunkach z lajtem może nie mieć nic wspólnego- jak by nie kombinować!
Przy dobrej, zimowej pogodzie można odjechać jakimś busem, PKSem kawałek i wrócić do Krakowa szlakiem, powiedzmy ciekawym jurajskim szlakiem. A w zimowej szacie będzie to jednak, przynajmniej dla mnie- nowość.

halina kobieta

halina
Dodane 12-01-2011 09:01 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Bardzo ciekawy pomysł (i dla mnie też nowość) :)
Versus mężczyzna

Dodane 12-01-2011 09:19 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Nie mając samochodu, w zimie siedzę w domu, albo jeżdżę już w konkretne góry, miejsca.http://rowerowanie.pl/photogallery.php?album_id=338 , a tu czas przyszły, Babia Górahttp://rowerowanie.pl/forum/vi…43&rowstart=320
Natomiast te szlaki, które w okresie letnim ujeżdżam na rowerze- teraz stoją odłogiem.
Dlatego po głowie mi chodzi zobaczyć co tam słychać w takich miejscach jak:
1. wąwozy za/przed Sanką, zapamiętane z Bikemathonu
2. doskonałe trawersujące leśne zbocza serpentyny wzdłuż A4 w drodze do Katowic
3. Drewniana Droga ze skały do Ojcowa.
itd
Do tematu wrócę po Babiej. B)

Luki mężczyzna

Luki
Dodane 12-01-2011 11:29 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Chetnie bym sie wybrał i zabrał znajomych na taki trasy.
Versus mężczyzna

Dodane 20-01-2011 20:06 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
http://rowerowanie.pl/forum/vi…4770#post_44770
Last minute!B)
Mamy jedno wolne miejsce!

Skocz do Forum: