(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...

Autor Wiadomość
Monika kobieta

Dodane 06-03-2011 13:39 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Czy z uwagi na wiosenną aurę,grupa lajtowa planuje już powoli coś rowerowo?
Michu mężczyzna

Michu
Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano
Dodane 06-03-2011 14:44 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Pasowalo by coś zrobić.
Jakiś Ojców czy Pieskową Skałę po drodze też....miło by było...

Choć opcjonuję za RUDNEM....
Versus mężczyzna

Miejscowość: Kraków
Dodane 06-03-2011 17:15 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Czy z uwagi na wiosenną aurę,grupa lajtowa planuje już powoli coś rowerowo?Monika

Cieszymy się, że marcowe słońce dotarło już do czeluści gawr pt. Lajtowiczów! A może to czkanie Was obudziło, bo dzisiaj wiele na temat lajtów mówiono. Co prawda nieskładnie, bo podczas jazdy, i to pod wiatr!

Dzisiaj z Kubakiem(wyciągnął mnie niemal wprost z zakupów, które robiłem na mieście, poruszając się rowerem) sprawdzaliśmy stan asfaltów, głęboka aż prawie po serce Puszczy Niepołomickiej. Wszystko to, właśnie w kontekście zbliżającego się sezonu na dostojne, z klasą rowerowanie.

Jeżeli pogoda dopisze, to w sob. 12. 03. proponuję uroczyste rozpoczęcie Sezonu Lajtowego 2011!brawo!

Dodane dnia 06 marca 2011 17:45:14

... albo 13. 03?

nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych

Edytowane przez Versus dnia 06-03-2011 17:52
Monika kobieta

Dodane 06-03-2011 18:59 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Poczekajmy na głosy innych lajtowiczów (jeśli miałby być to faktycznie przyszły weekend,to ja opowiadam się za niedzielą przy wybitnie dodatnich temperaturach :)) Mówiąc szczerze,mam pozimową tremę mimo,że każdy siłowy trening kończyłam rowerkiem i dystansem 30 km kilka razy w tygodniu.
halina kobieta

halina
Dodane 06-03-2011 19:05 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Eeee, strach się bać... ;) Wszyscy albo łoją na stacjonarnym albo mają siłe obgadywać lajty prąc pod ten koszmarny wiatr... A ja na dobry początek sezonu "mieszczucha" połamałam... ;)

Przyszły tydzień brzmi kusząco, trochę bardziej sobota :)
skorpion mężczyzna

skorpion
Dodane 08-03-2011 21:46 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Faktycznie słoneczka coraz więcej i jestem jak najbardziej za uroczystym rozpoczęciem Sezonu Lajtowego 2011! B)
Sobota 12.03 jak najbardziej pasuje.

Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze.

halina kobieta

halina
Dodane 11-03-2011 19:47 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Hm, temat rozpoczęcia sezonu coś przygasł, ale nie dajmy się marazmowi :)
Na jutro zapowiadane są temperatury wyraźnie dodatnie, deszczu brak.
Startujemy o 10:30 spod lądowiska na Błoniach, kierunek najprawdopodobniej Puszcza Dulowska (chyba, że kolega Skorpion wymyśli do jutra coś innego ;))

Będzie lajtowo i wiosennie :)
Versus mężczyzna

Dodane 11-03-2011 20:21 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Chyba będę! Ale błagam o asfalty!?

Versus mężczyzna

Dodane 12-03-2011 10:53 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
wyjeżdżam!:|

Michnik mężczyzna

Michnik
Dodane 12-03-2011 14:14 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Ale wrócisz???
pocio mężczyzna

pocio
Dodane 12-03-2011 15:32 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
dzisiaj polansowałem się na bulwarach trochę i kładce Bernatki. Fajna pogoda była

połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama
pozdrawiam naczelny bleblak pocio

Versus mężczyzna

Dodane 12-03-2011 18:10 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Wróciłem! Inauguracja lajtów wypadła wyśmienicie! Pogoda, tras, sprzęt, wreszcie skład- wszystko dopisało.
Naszym celem okazał się zamek w Rudnie. W promieniach przedwiośnia wyglądał bardzo okazale. Halinka podjechała najwyżej(atakowaliśmy terenem). Postaram się zamieścić kilka fotografii, by upamiętnić ten dzień.
Sezon Lajtowy niniejszym uważam za otwarty! brawo!brawo!brawo!

halina kobieta

halina
Dodane 12-03-2011 18:24 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Inauguracja sezonu lajtowego udała się fantastycznie. Świetna pogoda, świetne towarzystwo, fajna trasa. Dzięki! :)

No i Versus wrócił ;)
skorpion mężczyzna

skorpion
Dodane 12-03-2011 19:16 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Muszę przyznać, że pomysł oficjalnego rozpoczęcia Sezonu Lajtowego okazał się strzałem w dziesiątkę brawo!. Wyjazd bardzo udany, towarzystwo i atmosfera rewelacyjne, pogoda wyśmienita. Dzisiejszy wyjazd traktuję jako zapowiedź bardzo udanego Sezonu Lajtowego 2011 B)

Versus mężczyzna

Dodane 12-03-2011 20:36 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Skorpion, czy ta fota pod nickiem to Przełom Hornadu?

skorpion mężczyzna

skorpion
Dodane 13-03-2011 11:38 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Tak, jest to Przełom Hornadu.
Ulubiony szlak mojej córki w Słowackim Raju.

pocio mężczyzna

pocio
Dodane 13-03-2011 15:33 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
widzę, że ja jeszcze formą do wyjazdów lajtowych nie dorosłem ;)

połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama
pozdrawiam naczelny bleblak pocio

Versus mężczyzna

Dodane 13-03-2011 22:17 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
https://picasaweb.google.com/1…969/Lajt032011#
Kilka zdjęć z inauguracji.

Kubak mężczyzna

Kubak
Miejscowość: Kraków-Zielonki
Dodane 13-03-2011 22:35 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Fajna wycieczka. Wyszła Wam pewnie stówka na początek.

Куба

halina kobieta

halina
Dodane 14-03-2011 06:42 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Do setki to byśmy jeszcze sporo musieli dokręcać ;) 77km od drzwi do drzwi mi wyszło.

Pocio, nie ma czegoś takiego jak brak kondycji na lajta. Lajty się jeździ całą stawką i już. Jak to ktoś już w tym wątku kiedyś napisał - jeśli akurat kiedyś było dość szybko, to jest to wina nieobecnych ;) Zapraszamy następnym razem!

Versus, dzięki za zdjęcia!
Edytowane przez halina dnia 14-03-2011 06:51
Skocz do Forum: