(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Monika Posty: 14 Dołączyła: 5 gru 10 |
|
| Czy z uwagi na wiosenną aurę,grupa lajtowa planuje już powoli coś rowerowo? | |
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Pasowalo by coś zrobić. Jakiś Ojców czy Pieskową Skałę po drodze też....miło by było... Choć opcjonuję za RUDNEM.... |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Czy z uwagi na wiosenną aurę,grupa lajtowa planuje już powoli coś rowerowo?Monika Cieszymy się, że marcowe słońce dotarło już do czeluści gawr pt. Lajtowiczów! A może to czkanie Was obudziło, bo dzisiaj wiele na temat lajtów mówiono. Co prawda nieskładnie, bo podczas jazdy, i to pod wiatr! Dzisiaj z Kubakiem(wyciągnął mnie niemal wprost z zakupów, które robiłem na mieście, poruszając się rowerem) sprawdzaliśmy stan asfaltów, głęboka aż prawie po serce Puszczy Niepołomickiej. Wszystko to, właśnie w kontekście zbliżającego się sezonu na dostojne, z klasą rowerowanie. Jeżeli pogoda dopisze, to w sob. 12. 03. proponuję uroczyste rozpoczęcie Sezonu Lajtowego 2011! ![]() Dodane dnia 06 marca 2011 17:45:14 ... albo 13. 03? nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 06-03-2011 17:52 | |
|
| |
| Monika Posty: 14 Dołączyła: 5 gru 10 |
|
Poczekajmy na głosy innych lajtowiczów (jeśli miałby być to faktycznie przyszły weekend,to ja opowiadam się za niedzielą przy wybitnie dodatnich temperaturach ) Mówiąc szczerze,mam pozimową tremę mimo,że każdy siłowy trening kończyłam rowerkiem i dystansem 30 km kilka razy w tygodniu. |
|
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
Eeee, strach się bać... Wszyscy albo łoją na stacjonarnym albo mają siłe obgadywać lajty prąc pod ten koszmarny wiatr... A ja na dobry początek sezonu "mieszczucha" połamałam... ![]() Przyszły tydzień brzmi kusząco, trochę bardziej sobota ![]() |
|
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
Faktycznie słoneczka coraz więcej i jestem jak najbardziej za uroczystym rozpoczęciem Sezonu Lajtowego 2011! ![]() Sobota 12.03 jak najbardziej pasuje. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
|
Hm, temat rozpoczęcia sezonu coś przygasł, ale nie dajmy się marazmowi ![]() Na jutro zapowiadane są temperatury wyraźnie dodatnie, deszczu brak. Startujemy o 10:30 spod lądowiska na Błoniach, kierunek najprawdopodobniej Puszcza Dulowska (chyba, że kolega Skorpion wymyśli do jutra coś innego )Będzie lajtowo i wiosennie ![]() |
|
|
| |
|
|
Chyba będę! Ale błagam o asfalty!?
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
wyjeżdżam!
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
| Ale wrócisz??? | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
dzisiaj polansowałem się na bulwarach trochę i kładce Bernatki. Fajna pogoda była
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
|
Wróciłem! Inauguracja lajtów wypadła wyśmienicie! Pogoda, tras, sprzęt, wreszcie skład- wszystko dopisało. Naszym celem okazał się zamek w Rudnie. W promieniach przedwiośnia wyglądał bardzo okazale. Halinka podjechała najwyżej(atakowaliśmy terenem). Postaram się zamieścić kilka fotografii, by upamiętnić ten dzień. Sezon Lajtowy niniejszym uważam za otwarty! ![]() ![]()
|
|
| |
|
Inauguracja sezonu lajtowego udała się fantastycznie. Świetna pogoda, świetne towarzystwo, fajna trasa. Dzięki! ![]() No i Versus wrócił ![]() |
|
|
| |
|
Muszę przyznać, że pomysł oficjalnego rozpoczęcia Sezonu Lajtowego okazał się strzałem w dziesiątkę . Wyjazd bardzo udany, towarzystwo i atmosfera rewelacyjne, pogoda wyśmienita. Dzisiejszy wyjazd traktuję jako zapowiedź bardzo udanego Sezonu Lajtowego 2011
Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
|
|
Skorpion, czy ta fota pod nickiem to Przełom Hornadu?
|
|
| |
|
|
Tak, jest to Przełom Hornadu. Ulubiony szlak mojej córki w Słowackim Raju. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
widzę, że ja jeszcze formą do wyjazdów lajtowych nie dorosłem
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
|
https://picasaweb.google.com/1…969/Lajt032011# Kilka zdjęć z inauguracji. nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Fajna wycieczka. Wyszła Wam pewnie stówka na początek.
Куба |
|
|
| |
|
Do setki to byśmy jeszcze sporo musieli dokręcać 77km od drzwi do drzwi mi wyszło.Pocio, nie ma czegoś takiego jak brak kondycji na lajta. Lajty się jeździ całą stawką i już. Jak to ktoś już w tym wątku kiedyś napisał - jeśli akurat kiedyś było dość szybko, to jest to wina nieobecnych Zapraszamy następnym razem!Versus, dzięki za zdjęcia! | |
| Edytowane przez halina dnia 14-03-2011 06:51 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

) Mówiąc szczerze,mam pozimową tremę mimo,że każdy siłowy trening kończyłam rowerkiem i dystansem 30 km kilka razy w tygodniu.
Wszyscy albo łoją na stacjonarnym albo mają siłe obgadywać lajty prąc pod ten koszmarny wiatr... A ja na dobry początek sezonu "mieszczucha" połamałam...