(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
|
I będziesz czekał godzinę przed jaskinią? Zapięcia i tak proponuję wziąć zwiedzającym, bo a nuż komuś coś wypadnie i nie przyjedzie. |
|
|
| |
| Fuks Posty: 133 Dołączył: 14 maj 11 |
|
|
Jeżeli pojadę to tak, będę siedział i się uczył. Godzina przed jaskinią jest niczym przy 10 godzinach w czytelni A zapięcia oczywiście do wzięcia obowiązkowo, zawsze to podwójne zabezpieczenie. | |
| Edytowane przez Fuks dnia 03-06-2011 11:22 | |
|
| |
|
No to super ![]() |
|
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
http://rowerowanie.pl/forum/viewthread.php?forum_id=35&thread_id=2729&rowstart=0 Niestety, w niedzielę to ja odpadam ze wszelkich inicjatyw ![]() |
|
|
| |
|
| Ja będę, tylko prosiłbym o przesuniecie na 10:15, bo musze kupić dętkę w rowmixie, a otwierają o 10. Ewentualnie możemy sie spotkać gdzieś po drodze. | |
|
| |
|
|
Myślę, że nie ma problemu z poczekaniem 15 minut, ale przy błoniach jest sklep rowerowy (http://www.bikersport.pl/) w.g. strony otwarty od 10 w sobotę. Może lepiej tam kupić, bo z Mogilskiej trochę daleko? |
|
|
| |
|
To chyba Rowmix na Bronowickiej jednak Z Mogilskiej rzeczywiście byłoby ambitnie ![]() |
|
|
| |
|
| No z Bronowickiej, mieszkam zaraz obok więc tak najwygodniej. | |
|
| |
| michaljg Posty: 10 Miejscowość: Kraków/Olkusz Dołączył: 26 maj 11 |
|
|
Pisaliście nie tak dawno o Puszczy Niepołomickiej. Wybiera się ktoś w najbliższym czasie? Pozdrawiam ![]() |
|
|
| |
|
Na razie właśnie wróciliśmy z jaskiń Udało nam się zwiedzić Wierzchowską Górną i Nietoperzową (i przejechać koło Groty Łokietka ). Ciąg dalszy nastąpi...Dzięki za świetną wycieczkę trzem panom: Fuksowi, Skorpionowi i przede wszystkim pomysłodawcy - Cvbge! |
|
|
| |
|
Dzięki za wyjazd ![]() Ja już trochę odsapnąłem - pomogły duże ilości napojów, lody i obiad. Z jednej strony było dość lajtowo, bo droga do Jaskini Wierzchowskiej zabrała nam z 1h35m (ledwo zdążyliśmy), z drugiej strony nie było postoju na normalne żarcie w stylu pizza i ciągle musieliśmy się śpieszyć. W jaskiniach było fajnie tylko zimno. Kurtka i spodnie się przydały, chociaż byli też ludzie wchodzący w krótkich spodenkach i bluzkach na ramiączkach. Nie polecam. Mnie się przydał kask - kilka razy waliłem głową (kaskiem) w skały. Teraz na głowie czuję guza... Ciekawe że inni bez kasków nie mieli tego problemu Jak już napisała Halina zrobiliśmy połowę planu, druga część za jakiś czas (2-4 tygodnie?). Jeśli chodzi o Puszczę to może za tydzień? Tu jest dowód na to, że było lajtowo: ![]() A tu że byliśmy w jaskiniach ![]() (kazałem im patrzeć w Słońce żeby było coś widać ale chyba nie bardzo pomogło) ![]() Niestety żadnych zapalonych fotografów z nami nie było wiec tylko 2 zdjęcia. | |
| Edytowane przez Axi dnia 04-06-2011 21:51 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Ale fajny lajt wykonaliście
Куба |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
... a tak wiele jeszcze przed nami!![]() nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| ilbi Posty: 77 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 5 cze 10 |
|
| A czy ktoś w niedzielę miałby ochotę na bardzo delikatną wycieczkę? | |
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
| Jak delikatną....w sensie trudności czy ilości km... | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Delikatną, w sensie lajtową? Bo określenia "delikateciarze" już nie zniosę! ![]() Karpacz odpuściłem, należałoby znaleźć na to antidotum. Ciekawy pomysł na trasę z pewnością kogoś zachęci. Planujmy! nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| ilbi Posty: 77 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 5 cze 10 |
|
"Delikateciarze" <cofnij>![]() Tempo spokojne, czas tak ok 3h, dystans (jeżeli nie po terenie) 50-60km. Ja dopiero wprawiam się z powrotem na 2 kółka po dłuugiej przerwie. |
|
|
| |
|
|
Wczoraj wpadłem na pomysł, żeby przejechać Rowerowy Szlak Kościuszkowski (do Racławic). Tylko że to na oko ze 100km, więc nie wiem czy to jeszcze "bardzo lajtowa" wycieczka. Zrobię z tego osobny wątek prawdopodobnie. O szlaku można przeczytać tutaj: http://fredziomf.bikestats.pl/…i-Slomniki.html http://www.koniusza.pl/prokopa…id=12&Itemid=13 |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
a jest w całości oznaczony? Bo jeszcze niedawno urywał się w pewnym momencie?
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
| Nie wiem. Mam mapę compassu na której jest całość. Zrobię z tego tracka GPS więc się nie zgubimy. | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

). Ciąg dalszy nastąpi...