Jazda po asfalcie
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Buli dostrzeżony podczas pokonywania lekkiego podjazdu, pod wiatr, najprawdopodobniej w tlenie. Aż strach myśleć jak po płaskim musi iść
|
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Oczywiscie Hinol poznalem Cie, Ciebie raczej trudno przeoczyc czy nie rozpoznac! ![]() Strasznie polubilem ta trase do Babic i z powrotem. Dzisiaj wyszlo 104 km w ok. 3:50, poczatek dosc mocny, bo z Kacikiem. ![]() |
|
|
| |
| Roman Posty: 96 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 wrz 07 |
|
|
Buli no wlasnie co sie z Toba stało? Jechalismy w sumie spokojnie ale w pewnym momencie Cie nie było? Nam wyszlo cos ponad 4godziny dzisiaj takiej wlasnie luznej jazdy, pojechalismy potem na Zator itd itd.
Jutro to dziś, tyle że jutro. |
|
|
| |
|
Romek, zostalem jak przyspieszyliscie pierwszy raz. Jak dla mnie, to taki interwalik nie moge nazwac "luzna jazda". A ze wczoraj nie mialem w planie zadnych wiekszych zrywow to Was nie gonilem. A z oczu Was zupelnie stracilem, jak sie zatrzymalem na siku. ![]() PS: Od nastepnego tygodnia juz nie bedzie odpuszczania - obiecuje poprawe! ![]() | |
| Edytowane przez buli dnia 14-02-2011 09:21 | |
|
| |
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
Buli trenuje świadomie - ma być tlen i już |
|
|
| |
|
| Jedzie ktos jutro z rana na jakies pagorki? Myslalem o Myslenicach i wjezdzie na Chelm (moze wiecej niz raz), powrot tez gorkami. Chcialbym sie zmiescic w 4h, planuje wyjechac z domu o 8-mej. Rower gorski na terenowych oponach. | |
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Miejsce i czas mi pasują ale nie wiem jak z pogodą. Jeśli by było tak jak dzisiaj to się piszę. | |
|
| |
|
|
Ma byc churnie, ale bez opadow. Jak bedzie ciapalo, to ja tez odpuszczam! Wstepnie 8:30 pod gadem? | |
| Edytowane przez buli dnia 18-02-2011 12:32 | |
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
Możliwe że i ja się zjawię, ale raczej jak będzie sucho, bo nie mam w treningowym góralu błotników.
SIŁA! NIE MA LIPY! | |
| Edytowane przez lukcio dnia 18-02-2011 14:03 | |
|
| |
|
|
Wstępnie się piszę. Błotniki mogę założyć ale takie zwykłe, szybkiego montażu. Jak coś tel. do mnie 515 100 991 |
|
|
| |
|
|
Lukcio, jakbys jechal to wez mi te srubki. W telewizorni strasza sniegiem, ale telewizja generalnie klamie, wiec powinno byc dobrze! Jutro z ranca zobaczymy co nam zafunduje matka natura... |
|
|
| |
|
Lukcio - a mnie możesz klocki wziąć
|
|
|
| |
Miki ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
|
A ja wstępnie zapowiadam lajtową szosę o 10:00 w niedzielę na Błoniach. Jeśli będzie zimno albo padać to oczywiście nie jadę. |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Oczywiście jestem chętny na taką spontaniczną szoszkę z warunkiem, braku opadów! Maciu też powinien być, więc będzie ubaw po pachy, jak zawsze
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
No tośmy pojeździli![]() Wracam do wyrka, przynajmniej się wyśpię. |
|
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
No ja też odpuszczam. Pośpię jeszcze chwilę a potem się zastanowię nad szosą (z błotnikami). Na góralu bez chlapaczy nie ma sensu
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
|
Ja tez odpuszczam, a raczej sie zapuszczam w sekretne podziemia piwnicowego trenazera... ![]() |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
widzę, że wymiękliście. Napiszę tylko, że od Myślenic na południe szosy suche brak opadów. Najgorzej było w Krakowie. Temperatura znośna od 1 do -1. Słońce nie świeciło.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
To se jedź ..
|
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |