(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
jest też zaznaczony na mapie Topo Garmina. W terenie jeszcze dwa lata temu (też był na mapie compassu) się urywał. I jeszcze są dwie odnogi lu jak kto woli to jest szlak okrężny
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
|
Zdaje się, że nim jechałeś. To w większości asfalt? Dziurawy? O jakich odnogach piszesz? Tych niebiesko-zielono-czerwonych zhttp://www.koniusza.pl/prokopa…/mapaszlaku.jpg ? Może przez 2 lata udało im się oznakować brakujące odcinki. |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Próbowałem go kiedyś przejechać, ale szybko zwątpiłem. Odnajdywanie go korzystając tylko z mapy (w plecaku - nie mam mapnika) było dość ciężkie.
Pozdrawiam |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
patrząc na mapę dojechałem w jedną stronę do Biórkowa a w drugą do Goszczy i szlak się urwał. Jest dużo asfaltu ale zdarzają się też leśne fragmenty nawet o sporym nastromieniu. Wydaje mi się, że jest trochę za długi na jeden objazd ale nigdy nie chciało mi się policzyć ile ma km. To co jest narysowane w UMPie to mój track.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
| Dzięki, założyłem nowy wątekhttp://rowerowanie.pl/forum/vi…0044#post_50044 | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Proponuję wycieczkę lajtowa w mało uczęszczane przez nas tereny na południe od Swoszowic. I właśnie uzdrowisko w Swoszowicach, jego założenie parkowe będzie pierwszą, mam nadzieję, atrakcją. Przewiduję teren łatwy, sporo dróg utwardzonych( ), jednak z uwagi na niedzielę mało uczęszczanych przez samochody.Ideałem byłoby, gdyby zechciał pojechać z nami Marcin. Pojechać, i nawigować swym diabelskim urządzeniem! ![]() Zakładając, że nie będzie padać- jutro(12.06, niedziela) godzina 10:00, pod smokiem. nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 11-06-2011 07:39 | |
|
| |
| ilbi Posty: 77 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 5 cze 10 |
|
Jest mi bardzo bardzo przykro, ale wyskoczyły mi sprawy rodzinne Do końca czerwca nie będzie mnie w Krakowie, ale od lipca już się poprawię i zaczynam jeździć!![]() |
|
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
Żebyśmy się tylko w koksiarską wyprawę do Ogrodzieńca nie zaplątali... ![]() |
|
|
| |
|
Jeśli będę miał siły to się pojawię, chyba że znajdę coś bardziej lajtowego ![]() GPSa mógłbym wziąć, tylko po co? |
|
|
| |
|
Zaszła zmiana, pierwszą atrakcją będzie park Kliniki(?) Psychiatrycznej im. Babińskiego.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 12-06-2011 16:16 | |
|
| |
|
|
Kolejna wycieczka lajtowa za nami. Halinka, Scorpion, Cvbge ![]() ![]() i ja- to uczestnicy. Trasa- Wawel, Ruczaj, Pychowice, Szpital Specjalistyczny im. Babińskiego, tereny przy obwodnicy, Sidzina, forty w Borku Fałęckim, Swoszowice, Wróblowice, Lusina, Libertów, Sidzina, Ruczaj. Galeria: http://rowerowanie.pl/photogal…hp?album_id=362 nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 12-06-2011 21:26 | |
|
| |
|
Versus, świetne zdjęcia, dzięki! ![]() Wycieczka też bardzo udana i jak najbardziej lajtowa (znak rozpoznawczy - wielokrotne przystanki na lody ). A okolice zdecydowanie warte dalszych wycieczek,w końcu ileż można jeździć po Puszczy Dulowskiej... ![]() |
|
|
| |
|
|
Tak, trasa warta uwagi. Nie na każdym szlaku można znaleźć taką atrakcję jak- sex on the beach!
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
Ja również dziękuję za świetny pomysł i realizację. ![]() Wycieczka rewelacyjna i lajtowa żeby nie pisac delikaciarska. ![]() ![]() ![]() Towarzystwo nieocenione i znakomity szalejący w swoim żywiole fotoreporter ![]() Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
|
Skorpion, sorry za Scorpiona!
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
|
Mnie się podobało, pierwszy raz jeździłem w tamtych rejonach. Lody to głównie wy jedliście, nawet na obiad Jedynie ja miałem normalny posiłek - obiad kuracjusza ![]() ![]() Przy okazji chciałem się pochwalić - ostatnio mój rower zyskał +100 do lajtowości ![]() (a do tego na zdjęciu nie ma jeszcze kupionej wczoraj sztycy amortyzowanej) Cvbge dodał/a następującą grafikę: ![]() | |
| Edytowane przez Axi dnia 06-07-2011 23:38 | |
|
| |
|
|
Co byście powiedzieli na drugą część jaskiń w ten czwartek, czyli w Boże Ciało? Na razie pytam kontrolnie - termin może się zmienić. Do Ojcowa chciałem zjechać szlakiem z prawej strony, tam gdzie jest taki ładny widok na dolinę. Byliśmy tam z Versusem, ale nie mogę znaleźć galerii ![]() | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 19-06-2011 23:26 | |
|
| |
|
Ja w czwartek pracuję ![]() |
|
|
| |
|
Może nie wiesz, ale w czwartek jest święto. Nie pracuje się ![]() |
|
|
| |
|
"Się" może nie pracuje, ale ja pracuję... ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

), jednak z uwagi na niedzielę mało uczęszczanych przez samochody.
Do końca czerwca nie będzie mnie w Krakowie, ale od lipca już się poprawię i zaczynam jeździć!