Jazda po asfalcie
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| No to podziwiam. Na rowerze do Rabki śmigać to nawet w lecie jest już wyprawa. | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
a gdzie ja pisałem że rowerem? Ja na rowerze nie jeździłem od 29 grudnia 2009 roku (trenażera nie liczę) ![]() ![]()
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
A gdzie na tym forum piszemy o jeździe samochodem
|
|
|
| |
Miki ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
Ja dziś odpuszczam asfalt na rzecz małej tulei z kołem zamachowym i tarczą z magnesami. ![]() |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
A ja ide wymrozic zarazki i posmigac po swiezym sniegu! ![]() |
|
|
| |
|
| Jakas pagorkowata szosa w sobote z rana? Powinno byc znosnie! | |
|
| |
|
a masz linę? bo inaczej nie mam szans utrzymać koła
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
| Co prawda planowałem na sobotę coś długiego acz płaskiego, ale skoro pagórki (a nie górki) to czemu nie. Jakiś kilometarażowo-godzinowy zarys trasy masz już w głowie? | |
|
| |
|
| Planuje jechac do Myslenic przez Swoszowice, zaliczyc Chelm (moze wiecej niz raz) i powrot inna droga. Taka trasa standard z dobra iloscia podjazdow! | |
|
| |
|
Hmm, na Chełm na szosówce chyba nie wjadę? Problem w tym że tylko cienko-gumkowca mam teraz na chodzie.
|
|
|
| |
|
|
Bez przesady, dasz rade! Ja jeszcze nie wiem, na jakim rowerze pojade, ale chcialbym w koncu sciagnac szose z trenazera... Oby tylko byla ku temu pogoda! ![]() | |
| Edytowane przez buli dnia 03-03-2011 14:09 | |
|
| |
|
Dajemy dajemy
|
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
| A o której godzinie się zbieracie bo może się skuszę na ten wypad, tylko nie wiem czy dam radę. No i na czym, góral czy szosa? | |
|
| |
|
|
Ja myslalem o wypadzie tak z ranca, nie wiem - 9ta pod gadem?! Co do roweru to chcialbym na szosie ale nie wiem jakie warunki beda na wsiach i np na Chelmie...?! Co do tempa, to nie ukrywam, ze bede chcial jechac mocno, ale bez przesady, ze taki Hinol czy Leslaw nie dadza rady... ![]() |
|
|
| |
|
|
Jak nie będzie niespodzianek pogodowych to drogi powinny byś spoko. No może w szczytowych rejonach Chełmu ( Talagówka) będzie mokro. Gdyby to miało być ponad 100 km to fajnie by było na kolarkach dawać. | |
| Edytowane przez furman dnia 03-03-2011 19:46 | |
|
| |
|
Aby być o 9 pod gadem, musiałbym ok 8 z chaty wyjechać, nieludzka pora ![]() Aczkolwiek dla dobrego treningu byłbym gotowy na to poświęcenie, wstępnie jestem na tak, o ile spod smoka nie wyjdzie ponad 100, bo razem z powrotem na moją wieś ładny wyryp mi wyjdzie ![]() Co do roweru to szosówkę biorę, mam tylko nadzieje że na bocznych drogach będzie sucho. |
|
|
| |
|
na razie na drogach jest sucho. Bocznych też. To co z tą liną bo nie wiem czy obiecywać narty młodemu?
|
|
| |
|
| Ok, wstepnie niech beda kolarki. Mysle, ze setka moze wpasc, takze Hinol pomysl moze o powrocie pociagiem?! | |
|
| |
|
Ciapąga biorę jako opcje awaryjną, jak się za mocno "zrąbie" po treningu. Najwyżej, jak sił starczy, 160 pęknie, w sam raz pod giga ![]() Na 100% wobec kręcenia zdeklaruje się jutro wieczorkiem
|
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
A nie może być o 10-tej, gdyż 9-ta to taka okrutna pora.![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Problem w tym że tylko cienko-gumkowca mam teraz na chodzie.