(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
Sorki za zamieszanie. W związku ze znaczną zmianą planów proponuję przełożyć wyjazd. Orientacyjnie o jakieś dwa tygodnie. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
|
|
Zgodnie z zapowiedzią odświeżam temat. Jedziemy PKP do Krzeszowic o 10.40, zbiórka przed budynkiem dworca w sobotę ok 10,15. Zapraszam wszystkich chętnych. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
| Hej, prawdopodobnie będę - potwierdzę/zaprzeczę w piątek wieczorem | |
|
| |
| Maciek K Posty: 83 Miejscowość: kraków Dołączył: 31 lip 09 |
|
| A z tych Krzeszowic to gdzie ? | |
|
| |
|
Skorpion pisał o tym na poprzedniej stronie:Zapraszam w sobotę na trening nawigacyjny śladami Odysei Olkuskiej. |
|
|
| |
| Daijvid Posty: 114 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 gru 10 |
|
Może się dołączęzbiórka przed budynkiem dworca w sobotęskorpion Przed od "przodu" czy od RDA? |
|
|
| |
|
|
Myślę, że zostawimy jak poprzednio w holu dworca przy kasach. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
| Aga2 Posty: 50 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 18 sie 11 |
|
Jak jutro wstanę po dzisiejszym treningu to też się zamelduję ![]() |
|
|
| |
|
| A ja ostatnio odkryłem, że na perony da się wjechać na rowerze! Nie trzeba wjeżdżać windą ani wnosić po schodach... | |
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
To uważaj żebyś nie odkrył, że za to jest mandat ![]() |
|
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
Jakoś się tym razem bez mandatu obyło ![]() Dzięki za świetną wycieczkę - zebrało się nas aż 7 osób, towarzystwo świetne, pogoda piękna, tereny koło Krzeszowic bardzo fajne, ostrężyny w lasach i lody w Krzeszowicach pyszne, czegóż chcieć więcej? ![]() Odłam mniej lajtowy, który zdecydował się na powrót przez Puszczę Dulowską, pewnie dojeżdża właśnie do domów, odłam bardziej lajtowy wrócił pociągiem ![]() Aha, i chyba nawet znaleźliśmy wszystkie punkty na mapie, które mieliśmy znaleźć! ![]() |
|
|
| |
|
Wielkie dzięki wszystkim za miłe towarzystwo i świetny wypad! Udał się rewelacyjnie tak jak to powyżej opisała szczegółowo Halina Ps. Chłopaki jak tam powrót przez Puszczę bez oświetlenia? ![]() |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Ja jestem już nawet nie tyle w domu, co w łóżku!![]() Oświetlenie mieliśmy sygnalizacyjne, ale nawet ono przydało się dopiero na wałach pod Tyńcem. Wycieczka była extra! Obsada, scenografia, fabuła, dramaturgia, wielowątkowość, kulinaria... wszystko super! Klasyczny, dobrze spędzony dzień na rowerze! ![]() ![]() nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
Ah i Oh. Cud, miód i orzeszki. Najpiękniejsza wycieczka w tym roku. Te krajobrazy! Te kolory! Wszystko takie różowe ![]() I do tego zupełnie niespodziewanie strzeliła mi 100 ![]() Aga - przez Puszczę przejechaliśmy w 15 minut Zachód słońca złapał nas dopiero tuż przed Liszkami. |
|
|
| |
|
A wyglądasz młodziej! Umyty, po obiadku ( 22:40... ), zdjęcia wrzucone: Pikczersy |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Super foto...RELACJA!![]() ![]()
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
No to ładnie wam poszło ![]() Daijvid dzięki za zdjęcia. Reportaż pierwsza klasa ![]() |
|
|
| |
| Paula Posty: 22 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 12 lip 10 |
|
|
Przyłączam się do wszystkich opinii powyżej - wycieczka rewelacyjna, towarzystwo wspaniałe i te krajobrazy ahhhh.... Dziękuję Wszystkim. Świetnie udokumentowana wycieczka ![]() | |
| Edytowane przez Paula dnia 21-08-2011 11:19 | |
|
| |
|
Świetne zdjęcia! Chociaż nie mogę się zgodzić z niektórymi podpisami ![]() | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 21-08-2011 12:16 | |
|
| |
|
|
Żadnego komentarza nie ma pod żadnym zdjęciem -> brak zastrzeżeń. W przypadku zastrzeżeni zostaną one zgodnie z tradycją rozpatrzone demokratycznie i nie zmienione. |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |