Leniwa Szosa
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Mam nadzieję, że do Michałowic przez Batowice, Masłomiącą, a nie trasą na Kielce? :/
Grunt to nie przemęczać się! | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 24-09-2010 14:32 | |
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
| Z uwagi na możliwe opady deszczu w niedzielę, startujemy w sobotę z pod Parku Wodnego o godz. 11.00. | |
|
| |
| Dawid Posty: 155 Miejscowość: Krk - Kurdwanów Dołączył: 7 cze 08 |
|
| Ok, będę. | |
|
| |
|
Wyruszyliśmy w składzie Dawid , Marcin i ja, a w Skale dołączył do nas ciaposo. Miało być leniwie i prawie tak było, oczywiście nie licząc sprintów Marcina.![]() Wyszło mi 83km i 2h 49min efektywnej jazdy. | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 26-09-2010 08:50 | |
|
| |
|
Fajna trasa - w znacznej mierze świetna nawierzchnia, fajne tempo, fajne towarzystwo. Mnie wyszło coś ciut ponad 101km, ale to tylko dla tego, że mieszkam po drugiej stronie Krakowa w stosunku do Lesława Dzięki za jazdę i do zobaczenia na następnej
|
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Dzięki Lesław, za fajną trasę. Dla mnie słabo znana była, tym bardziej zadowolony jestem. Tempo było leniwe, parę razy chciałem przepalić nogę tylko. Roztrenowanie w pełni udane. Wyszło mi 99,9 km. Samej trasy leniwej 79 km ze średnią 30,2 km/h. mini galeria track trasy ![]() Tour de Leniwa Szosa |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 534 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Super filmik, jak kropki nad i brakuje mi jeszcze takich przejazdów z wyprzedzaniem filmującego, na pewno wiesz o co chodzi Marcin, porusza się kamera, porusza się pobocze i porusza się grupa, poszukaj może masz takie ujęcia. Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
|
Jak to nie ma? A co jest w 1:07 oraz 2:03?
|
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 534 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Niestety Dawid oba są od tyłu 1:07 po skosie a 2:03 w sumie zupełnie tył a tu mi brakuje najazdu od przodu tak z wyprzedzeniem filmującego. Jacek PS. Kiedy następna sesja filmowa jest w planie?
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
|
Aaa, to nie napisałeś, że lubisz oglądać od przodu
|
|
|
| |
|
|
Zapraszam na naprawdę "leniwą szosę". Niedziela 21 listopada pod Parkiem Wodnym o godz.10.00, jedziemy na kierunek północny-wschód. ![]() |
|
|
| |
|
No i przyjechał taki jeden i mnie potwornie ściorał. Nie pozwolił na chwile oddechu i ledwo do domu się dowlokłem, ale ja jeszcze mu się zrewanżuje. Czy zawsze musi wygrywać wycieczki ? Co prawda było aż 65km, ale jemu było mało i pewnie do tej pory jeździ jeszcze w koło swojego bloku. Byliśmy we dwóch , ja i niejaki MiśQ-u . Dzięki za wspólną jazdę i do następnego razu. ![]() |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Widzę, że Misiaty będzie mocny zawodnik na wiosnę. | |
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
| Misiek wczoraj na włóczędze od samego początku już na Myślenickiej nieźle pocisnął także peletonik nieco się rozciągnął - widać że drzemią w nim pokłady energii :-) Ja dzisiaj już nie byłem w stanie się zwlec z łóżka nawet na leniwą szosę ale następnym razem nie omieszkam :-) | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Misiek jak startował w tym roku tylko 5 razy, to nie dziwne że pociskał. Miałem być, ale muszę trzymać się swojej strefy, bo inaczej zdechnę na nowy sezon. |
|
|
| |
|
No i już jestem w domu... od godziny ![]() Lesław zrobił hardkorową szoszę (trochę mu w tym pomogłem) i do tego stopnia była tak leniwa, że miałem jeszcze mało i pojechałem zrobić jeszcze 20km. Dobiłem dzisiaj do 85km. Trasa SUPER!! nie licząc tego, że kilka razy przejeżdżaliśmy przez miejscowość Wyboje ![]() ![]() Asfalcik jak marzenie. W ogóle nie znam terenów w które zaprowadził mnie dzisiaj Lesław. Szkoda, że mało nas było ale za to przynajmniej nie było zbędnych odpoczynków ![]() .Podsumowując weekend wyszło mi 203km, łącznie aktywnej jazdy 8,5h. Jak na sezon prawie zimowy to całkiem nieźle Podejrzewam, że to były moje jedne z ostatnich jazd w tym sezonie. Mam w miarę dobrą bazę do zimy - będę teraz mógł spokojnie się opychać oraz zapadać w sen zimowy jak co roku! Oczywiście jeśli jeszcze jakaś stosowna okazja będzie do poszoszowania to może się ruszę
Grunt to nie przemęczać się! MiśQ dodał/a następującą grafikę: ![]() | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 22-11-2010 00:07 | |
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
MiśQ nieźle szaleje ostatnio :-) Ja podobnie jak szbiker, po wczorajszym nie bardzo mogłem zwlec się z wyrka, a co dopiero śmigać w zabójczym tempie MiśQ :-P SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
|
Coś Wam się koledzy fakty pomyliły ![]() Faktem było, że pocisnąłem CHWILKĘ za Swoszowicami w stronę Myślenic, ale to był mój pierwszy i pół ostatni taki wybryk wczorajszego dnia. Pół wybryku był tylko sprint do mety by wygrać kolejny raz wycieczkę ![]() A że udało mi się pojeździć, trudno ![]() To co zrobił szbiker w drodze powrotnej w okolicy Wrząsowic jest godne pochwały . Na dość ostrym podjeździe zredukował bieg i pocisnął jak torpeda wyprzedzając wszystkich oraz pierwszego do którego miał dobre 100m. Z Lukciem nam "kopary" opadły
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
A tak na poważnie to była totalnie "leniwa szosa", gdzie średnia prędkość wyszła mi 25,5 km/h. Zapraszam na następną o ile jeszcze pogoda pozwoli. |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Jutro o godz 10.30 spod Parku Wodnego startuje "Leniwa Szosa" Kierunek gdzieś na północ, w okolice Proszowic. | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

Nie pozwolił na chwile oddechu i ledwo do domu się dowlokłem, ale ja jeszcze mu się zrewanżuje. Czy zawsze musi wygrywać wycieczki ? Co prawda było aż 65km, ale jemu było mało i pewnie do tej pory jeździ jeszcze w koło swojego bloku.