(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ZvRq0pC73_A A oto wspominany przeze mnie podjazd pod Wielka Raczę na MTB TRophy 2008. Od 2' 48". Oczywiście w wykonaniu czołówki. Ja wtedy byłem jeszcze chyba w Zwardoniu. (Elendil- sprawna manetka już czeka na wymianę.) nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 29-05-2010 20:59 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Podjazd na Wielka Raczę to na tym etapie był dopiero początek udręki
Куба |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Podjazd pod Wielką Raczę nie był zły! Gorzej się zjeżdżało topiąc w miękkim błocie. Nie straszcie koleżanek! A w ogóle to MTB Tropchy jest do przejechania nawet dla leszcza. Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
Nie, nie! Tu się nie zgodzę! Trophy to nie zawody dla leszczy. Chyba, że dla takich "kryptoleszczy" jak Ty MisQ. Przekonałem się o tym i dlatego w tym roku zostaję w domu. A podjazd pod Raczę był fatalny z uwagi na burzę z piorunami(o tym wspominałem na lajtowym wyjeździe). Film, z podkładem muzyczny tego nie oddaje. Ale, żeby nie być zupełnie poza tematem...to żałujcie, że nie widzieliście Kubaka! Człowiek, z ogromnym zapasem mocy, był niemal wszędzie naraz! To dowcipkował z tył, to wracał(z uśmiechem na twarzy) z zagubioną szpicą kilka kilometrów na rozstaje, rwał grupę, zdobywał wspominane lotne(górskie!) premie, miejscami dezorientował dając się widzieć jako jadący samotnie w zupełnie przeciwnym kierunku, bił rekordy skoku wzwyż nad śpiącymi policjantami, pełnił rolę wozu technicznego, wreszcie wkładając dłoń na plecy maruderom, wyprowadzał ich w zawrotnym tempie na pozycje liderów. Niezwykłe! nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 30-05-2010 21:18 | |
|
| |
| angel | |
Większość panów była wszędzie naraz,prześcigając się,przyspieszając i robiąc błyskawiczne zwroty (zawroty również ),dla tej grupy można by sparafrazować napis z tabliczki na bramach domów jednorodzinnych "dobiegam do bramy w 5 sek a ty w ile?" |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
Czy na sobotę 5 czerwca coś planujemy takiego jak poprzednio, w sensie jakiś lajt...?
|
|
|
| |
| Elendil Posty: 77 Dołączyła: 8 maj 10 |
|
|
Ja sie chetnie pisze na bardzo lajtowy rekreacyjny lajt z przerwa na kielbaski i festyn! Macie moze jakies pomysly na ciekawa trase? |
|
|
| |
| angel | |
w ten weekend (nieco przydługawy ) nie dam rady,w następny mogę na 100% o ile to będzie niedziela tym razem ![]() |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Jaki długi ... 2 dni ![]() Zależy od pogody i innych rzeczy - ale jak będzie ok to może coś w kierunku zachodnim - Mników itp. MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
|
|
Po doświadczeniu z Puszczą Niepołomicką odradzałbym cele z długimi(tak do 90% wycieczki) dojazdówkami. Ojców jest propozycją, gdzie już dojazd może być atrakcyjny sam w sobie, tuż za rogatkami Krakowa.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 01-06-2010 12:36 | |
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Czy na sobotę 5 czerwca coś planujemy takiego jak poprzednio, w sensie jakiś lajt...? Michu, a kiedy zrobisz te planowane 40 startow w sezonie, skoro w czerwcu jezdzisz w wekend na wycieczki?! ![]() Sorry za OT! ![]() | |
| Edytowane przez buli dnia 01-06-2010 12:28 | |
|
| |
|
|
Podobno w sobote ma byc pogoda, ale do soboty jeszcze daleko wiec kto to wie... Moze w tym tygodniu skoczymy do Mnikowa, a za 2 tygodnie do Ojcowa (chyba bedzie nas wtedy wiecej) |
|
|
| |
| angel | |
Kocie,to jest weeeekend nie weekend w sumie łapie 4 dni ![]() Mników fajnie,wyjdzie Wam ze 40 km w obie strony a na następny tydzień może wypad do Będkowic? ![]() |
|
|
| |
|
Tak na zawody
|
|
|
| |
| Basia Posty: 52 Dołączyła: 12 maj 10 |
|
|
Poczekajcie na mnie z Ojcowem, ja w ten weekend muszę jeszcze wypoczywać żeby podratować zdrówko ale już 20 bym się przyłączyła. Też bardziej by mi pasowała niedziela. Co do Waszych komenarzy nieźle się ubawiłam. Atmosfera musiała być bardzo wesoła. Ach szkoda że mnie tam nie było, zazdroszczę Wam. Basia |
|
|
| |
|
|
To co, jesli nie bedzie padac, umawiamy sie o 11:00 w sobote pod Smokiem? Cel: Mników. |
|
|
| |
|
|
Jestem chętny na jutro. Kto jeszcze będzie? |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
|
Ja chyba jestem uziemiony - poprawianie, drukowanie, złożenie pracy dypl.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
| arts Posty: 5 Miejscowość: krakow Dołączył: 3 cze 10 |
|
Witam wszystkich, chętnie bym się przyłączył do wycieczek, zwłaszcza jutrzejszej jeśli nikt nie ma nic przeciwko![]() |
|
|
| |
|
|
Kocie, lepiej wykorzystaj bezdeszczowy (!!) poranek na wycieczke. Praca nie zajac... Arts, wszyscy sa mile widziani. Im nas wiecej, tym weselej ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |