Skrzyczne Nocą - drugie starcie
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
ja jednak dygam wora i pasuje po tym jak dzisiaj o 6 u mnie w "gorach" bylo zimno co dopiero tam bedzie
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Michnik - nie załamuj mnie, ja zdycham po przejechaniu Błoń wokół, zamierzam tam podjeżdżać do świtu. Jedź, stworzymy grupę podjeżdżających inaczej.
Куба |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
Na Skrzyczne się idzie max.1,5 godziny, a schodzi w 40 minut - punkt wyjścia to centrum Szczyrku, więc nie demonizowałbym tej górki . Jeśli tylko kondycji się obawiasz nie powinieneś. |
|
|
| |
| simo Posty: 68 Miejscowość: Zabierzów Dołączył: 24 lis 07 |
|
|
Do simobusa miesci się 6 osób i kilkanaście rowerów. Będę jechał bezpośrednio z pracy (Zabłocie), a nie z Zabierzowa. Dopasuję sie do miejsca i godziny wyjazdu (byle nie wcześniej niż 17.00). W piątek przed świętami pewnie będzie duży ruch i poruszenie się po mieście samochodem nie będzie szybkie. Wg mnie trzeba sie spotkać w miejscu pozwalającym na uniknięcie stania w korkach. pzdr |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Ale bedzie rzeznia - zajebiscie! ![]() |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Michnik!! Nie rób mi tego - oni mnie wykończą
|
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
Dzięki wszystkim za zachętę. To jednak nie jest czas dla mnie na taką wyprawę. Trzymam kciuki za Was. Gumowych drzew ![]() Ps. I jeżleli faktycznie z mojego powodu zmienił się termin wypadu to ogromnie przepraszam za zamieszanie. | |
| Edytowane przez Michnik dnia 28-10-2010 20:30 | |
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Potwierdzam swoją obecność - jadę! Jako drugi punkt zbiórki proponuje może tak jak w zeszłym roku pod Kauflandem na Ruczaju? O moje interesy będzie dbał MiśQ bo ja prawdopodobnie do samego wyjazdu nie będę miał dostępu do internetu
...całe życie drugi! | |
| Edytowane przez Maciu dnia 28-10-2010 21:10 | |
|
| |
| Jelitek2 Posty: 269 Dołączył: 27 lis 06 |
|
| Dla mnie super, to co 18:30 jutro pod Kauflandem na Ruczaju?? | |
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
|
No to lista zamknięta: 1. PePe 2. MisQ 3. Jelitek 4. simo 5. buli 6. pit 7. Kubak 8. Maciu 9. Hinol Jak ktoś się jeszcze wybiera proszę o kontakt telefoniczny. Do simobusa wchodzi 6 osób i wszystkie rowery. Brakuje jeszcze bolidu na trzy pozostałe dusze. Kto da radę? Kaufland na Ruczaju jako drugi punkt przesiadkowy jest OK. Jako pierwszy proponuję jednak moje osiedle (żabiniec), chyba że pociąg Hinola nas uwarunkuje. Zbiórka po tej części Krk uzależniona od tego kiedy simobus może się podstawić i kiedy dojedzie Hinol. Kto wsiada na Ruczaju? PePe |
|
|
| |
|
|
Jak pisałem ja mogę wziąć auto, pomieści ono 5 osób i 2 rowery (koła gdzieś się wsadzi) albo 3 osoby i 3 rowery. Ciągle myślę nad tym co mogę zabrać na ten wyjazd żeby go w miarę znośnie przetrwać. Może weźmiemy zapałki i rozpalimy sobie gdzieś ognicho jak zmarzniemy :-) |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Może flaszkę trza wziąć? O której planujecie zbiórkę pod Kauflandem? | |
| Edytowane przez pit dnia 28-10-2010 22:26 | |
|
| |
|
|
Jelitek, czyli zakładamy, że bierzesz auto. Drugie to simobus z rowerami. Może byś wziął coś na kształt apteczki. Sam wiesz najlepiej co może być przydatne. PePe | |
| Edytowane przez PePe dnia 28-10-2010 22:27 | |
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
| Osobiście skłaniał bym się do opcji zapakowania siebie i mojego rowerka u Pepego, mam tam znacznie bliżej, aniżeli na Ruczaj. Na Żabińcu mogę być ok 18:00 lub 18:30. | |
|
| |
|
|
Co do godziny to niestety dynamicznie. Wydaje się że odpowiednio będzie jeśli założymy o 18:30 pod Kauflandem - wcześniej raczej nie damy rady. Jutro podzwonię i ustalimy szczegóły. PePe |
|
|
| |
|
| Apteczkę mogę wziąć z auta, ale ona troszkę zajmuje, najwyżej wrzucę ją do kogoś z plecaka. | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Mnie pasi zbiórka u PePego, będę mieć miejsce do zaparkowania auta przynajmniej. Simobus też powinien w okolicy bloku PePego zaparkować. Weźcie ze sobą termosy z gorącym płynem do picia. Ja jeszcze wezmę ze sobą zupkę expresówkę, będzie dobra na rozgrzewkę po powrocie do bazy. Jak obiecałem Michnikowi za Jego zdrowie wypijemy po łyku iso na Skrzycznem! ![]() Choć może niekoniecznie iso, mam coś mocniejszego
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Jelitek weź sobie SŁODKĄ! herbatę
...całe życie drugi! |
|
|
| |
Miki ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
|
Ja też chcę jechać, pasuje mi dowolna godzina wyjazdu i w miarę dowolne miejsce. Boję się tylko zmarznąć i hardkorowych zjazdów. |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Super Miki, że się zdecydowałeś! ![]() Pogoda zapowiada się rewelacyjnie, bo: księżyc jeszcze świeci do połowy, będzie prawie bezchmurna noc, temperatura w okolicy 0 st. - nie będzie przymrozku. Żyć, nie umierać i cieszyć się że jedziemy!! ![]() ![]() ![]() Już nie mogę się doczekać! Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

. Jeśli tylko kondycji się obawiasz nie powinieneś.