Jazda po asfalcie
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Tak się spodziewałem, że "tlen" to tylko na forum. Żałuję, że nie pojechałem, ale czasu nie było dostatecznie. Pozostało zadowolić się tradycyjną Pieskową, gdzie poznałem "Piotrka" zarejestrowanego na forum. Niniejszym pozdrawiam.Dodane dnia 12 Styczeń 2008 18:33:09 ps. o której wróciliście do Krakowa? Куба | |
| Edytowane przez Kubak dnia 12-01-2008 18:33 | |
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
Reasumując wyjazd. Pod smokiem pojawili się :Kasia, Ciaposo, Marcin, Skrzynia, Tadek_D i ja czyli Lesław. Mi wyszło spod domu 102km i 4h 10min efektywnej jazdy. Lekko podwyższony tlen był tylko do Rudna, później od przecięcia autostady za Rudnem zaczęło się .Były górki i mój próg mleczanowy aż do Kryspinowa,choć dzisiaj tętno miałem lekko podwyższone. I znowu z małym spowolnieniem ,próg mleczanowy i powyżej, aż do wysokości błoń. Było całkiem sympatycznie choć za szybko ,a niektórzy nieźle się upaprali szosowym błotem . | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 12-01-2008 18:55 | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Kubak napisał/a: Kubak, był tlen w 90% jazdy. Po prostu pozostali źle się ubrali. Ubrania zimowe, zamiast lekko wiosennie się ubrać. Wróciliśmy do Krakowa o 14:30 |
|
|
| |
| Tomek_D Posty: 3 Dołączył: 9 gru 07 |
|
|
Takze dziekuje za wspolna wspaniala jazde; Ale musze tez z blotniki zainwestowac |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
to o której jutro jedziemy? bo nie wiem czy opony zakladać?
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
marcin napisał/a: A to fakt. Byłem ugotowany jak cebulka w rosole. Może stąd miałem tętno podwyższone ? ![]() |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
Ola napisał/a: nie wiem jak w samej puszczy ale drogi do Niepolomic sa calkiem calkiem przejezdne. Niektórzy nawet ostro trenuja
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| krzysiek s Posty: 68 Miejscowość: Kraków Dołączył: 24 wrz 06 |
|
|
do Niepołomic zgadza sie ze jest sucho i przejezdne spokojnie można jechać do leśniczówki w połowie puszczy ale dalej tak jak Ola pisze jest ciężko. A stłuczony tyłek boli... Do puszczy będzie można spokojnie jechać w przyszły weekend jeśli pogoda utrzyma sie taka jaką mamy teraz
| |
| Edytowane przez krzysiek s dnia 13-01-2008 18:40 | |
|
| |
| Piotrek Posty: 19 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lut 07 |
|
Kubak napisał: Dzięki za pozdrowienia. Ja również pozdrawiam wszystkich z Kubą na czele. Mam nadzieję na jakąś jazdę w weekend jeśli pogoda pozwoli. |
|
|
| |
|
|
Hej. Trochę późno, ale może ktoś się dołączy. Fajna pogoda się zapowiada. Pojechałbym jutro ze 2,5-3,5 h po asfalcie gdziekolwiek. Jeśli nikt nie da propozycji ciekawszej, to w stronę Ojcowia, Pieskowej Skały i dalej. Tempo w moim tlenie, tj. średnie.
Куба | |
| Edytowane przez Kubak dnia 08-02-2008 19:25 | |
|
| |
| mt_jr Posty: 478 Miejscowość: kraków Dołączył: 1 paź 06 |
|
|
Jutro Błonia 10.30 pod cracovią, kilka osób będzie się szoszowało. W planie trochę dłużej (3-4h).
http://www.xouted.com - zobacz nową wersję mojego bloga! | |
| Edytowane przez mt_jr dnia 08-02-2008 19:51 | |
|
| |
|
|
Szoszowało na szoszówkach w rzeźniczkim tempie, czy takim mniej?
Куба |
|
|
| |
| mt_jr Posty: 478 Miejscowość: kraków Dołączył: 1 paź 06 |
|
|
szoszowało na szoszówkach w tlenie. pewnie średnia koło 27 wyjdzie, nie sądzę, by było mocniej.
http://www.xouted.com - zobacz nową wersję mojego bloga! |
|
|
| |
|
średnia 27 na góralu (szosy u mnie niet) przez 3-4 h... No to, żeby się zabrać z Wami muszę jeszcze potrenować.
Куба |
|
|
| |
| Roza Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
| Kuba czy ty będziesz szalał w sobotę i niedzielę również? Jeśli jutro w stronę Ojcowa pojedziesz to o której? | |
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Ja tez planuje jutro poszosowac, ale na goralu wiec odpowiadalo by mi raczej mniejsze tempo... Moze ktos chetny na jakas traske na dystansie ok. 80-90 km?? Mozemy sie spotkac tam, gdzie mt_jr proponuje i ewentualnie zaczac z nimi. Jak juz nas zmecza i uciekna to pojedziemy gdzies osobno! ![]() |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
mt_jr napisał/a: Dzięki mt_jr, że napisałeś posta o planowanej wycieczce. Było nas siedmu. Oprócz mnie, był jeden zielony. Wyszło mi 75 km, dla mnie to w sam raz. Odłączyłem się w mnikowie. Przynajmniej do domu nie wróciłem zmęczony. Pozostała szóstka zrobi chyba ponad 100km. Zaraz po starcie była jedna guma i miałem okazje strzelić cztery fotki. Jazda była przyjemna i w tlenie ![]() |
|
|
| |
| skrzynia Posty: 566 Miejscowość: bikegaraż Dołączył: 29 lip 06 |
|
A są jakieś szosowe plany na jutro? (tlen, 3-4h)
|
|
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
|
tą grupkę Marka to chyba widziałem w okolicy błoń ok 15 jak wracali - 4szt luda Skrzynia- jeśli odpowiadają Ci okolice godziny 9 to ja bym coś zakręcił - ale bez szaleństw www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts | |
| Edytowane przez skolioza dnia 09-02-2008 16:03 | |
|
| |
| skrzynia Posty: 566 Miejscowość: bikegaraż Dołączył: 29 lip 06 |
|
Pomyślę, choć nie ukrywam, że wolałbym koło 10-11 Oczywiście jeśli o mnie chodzi to tlenik, bez zrywów i jakiegoś chorego tempa
|
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Tak się spodziewałem, że "tlen" to tylko na forum. Żałuję, że nie pojechałem, ale czasu nie było dostatecznie. Pozostało zadowolić się tradycyjną Pieskową, gdzie poznałem "Piotrka" zarejestrowanego na forum. Niniejszym pozdrawiam.
.Były górki i mój próg mleczanowy aż do Kryspinowa,choć dzisiaj tętno miałem lekko podwyższone. I znowu z małym spowolnieniem ,próg mleczanowy i powyżej, aż do wysokości błoń. Było całkiem sympatycznie choć za szybko
,a niektórzy nieźle się upaprali szosowym błotem 
.