(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Kresowiak Posty: 120 Miejscowość: Nowa Huta Dołączył: 20 sie 11 |
|
Witam wszystkich, jestem tutaj nowym kolarzem ![]() |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Witamy!![]()
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
Ja również dziękuję wszystkim za świetną atmosferę na wycieczce. Zdjęcia świetne a podpisy jeszcze lepsze. No i oczywiście wszystkiego najlepszego dla Cvbge ![]() ![]() ![]() P.S to musieliście strasznie długo jechac bo w Krzeszowicach Cvbge wyglądał znacznie młodziej
Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
|
|
Witam. Mam pytanie: czy gdzieś w Krakowie można wyporzyczyć rower MTB? Potrzebuje pilnie na nadchodzący maraton... pozdrawiam |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
| Można potestować Speca. Było coś o tym na stronie MTB Marathon. | |
|
| |
|
|
Planuję jutro po pracy objechac lajtowo trasę mini maratonu. Proponuję start z Błoń (przy lądowisku) ok 16.30- 17.30, jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam. Proszę o dokładne podanie godziny postaram się dostosowac. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
|
Można potestować Speca. Było coś o tym na stronie MTB Marathon.Michnik Niestety w tym roku tego już nie ma |
|
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
Nie prawda, bo jest. Miałem już nawet zaklepany jeden rower na Kraków, ale się rozmyśliłem. Szczegóły tutaj.
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
| Giresse Posty: 103 Miejscowość: Zabierzów / Kraków Dołączył: 15 lis 10 |
|
Nie prawda, bo jest. Miałem już nawet zaklepany jeden rower na Kraków, ale się rozmyśliłem. Szczegóły tutaj.lukcio Nie dziwię się, że się rozmyśliłeś. Ja też bym nie wchodził w taki interes, jakieś "zdarzenie losowe" np uszkodzenie ramy i kilka klocków nie twoje. Brawo dla gości ze SPECA ![]() ![]() ![]() ![]()
"Tylko bogatych stać na kupowanie tandety, bo mogą ją kupować w nieskończoność; |
|
|
| |
|
| No rzeczywiście ryzykowny interes | |
|
| |
| Łukasz Posty: 3 Miejscowość: Skawina Dołączył: 23 sie 11 |
|
Nie wiedziałem dokładnie gdzie sie mam z wami wszystkimi przywitac ale zauwarzyłem ze kolega Kresowiak to zrobił tu wiec i ja też. Witam was wszystkich ![]() |
|
|
| |
|
Witamy Łukaszu! ![]() ![]() nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
| witaj | |
|
| |
| Fuks Posty: 133 Dołączył: 14 maj 11 |
|
Planuję jutro po pracy objechac lajtowo trasę mini maratonu. ja bylbym chetny, tylko ze nie wiem jeszcze czy dam rade, a jak tak to o ktorej (co brzmi tak, jakbym nie byl chetny..). Po 15 dopiero bede wiedział, najwyzej bede szukac na trasie . |
|
|
| |
|
|
Im wcześniej tym lepiej. Jestem w pracy do 15.15 dojazd na błonia ok 30 min, jakby co to masz do mnie telefon. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. | |
| Edytowane przez skorpion dnia 24-08-2011 10:20 | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Cześć Łukaszu! ![]() Chyba też muszę zacząć od tego wątku... aby wrócić na rower. |
|
|
| |
|
Witaj Luki!![]() ![]()
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| maro81 Posty: 23 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 kwi 10 |
|
Witam, czy ktoś się wybiera dzisiaj gdzieś? Kraków, okolice. Nie mam z kim jechać |
|
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
Kiepski dzień wybrałeś na szukanie towarzystwa, dziś się albo startuje albo kibicuje ![]() |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
No właśnie, dzięki Halina i Skorpion za kibicowanie ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

.