Jazda po asfalcie
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Sorry mreczyn, ze sie nie odezwalem, ale nie wiedzialem do konca o ktorej dzis wyjade - ostatecznie wyjechalem planowo o 8mej... ![]() Udalo sie zrobic zaplanowana trase, ale 4-ka nie weszla mimo wydluzenia koncowego fragmentu! Ostatecznie 125 km rege/tlenu w 3:45 h - pogoda tak piekna, ze az trudna do opisania slowami!!! ![]() |
|
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
Hinol, podejmuję wyzwanie: 295km, ale Furman też Cię przebił, tak więc jeszcze wszystko przed Tobą ![]() Spootnick, jak się jechało po zimowym trenażerowaniu?
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Ok, nie ma lipy , bardzo w tyle nie jestem. Obiecuje się poprawić
|
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
Dziś wyszedłem pierwszy raz na rower od 14.11.2009 tak się upił świeżym powietrzem, że trudno się dziwić ![]()
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
Właśnie, spootnick kłamiesz. Widziałem Cię w 2010 roku na rowerze i to nie raz
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
Miki ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
Weekend to pt-nd czy sb-nd? BTW kolega z Sulechowa, który był z nami to Szymon i okazało się, że mamy wspólnych znajomych. ![]() |
|
|
| |
|
|
Jeśli o mnie chodzi, to sb-nd.
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
spootnick ![]() Posty: 584 Miejscowość: Kraków Dołączył: 30 maj 08 |
|
Przesunął mi się jakoś rok ![]() Jechało się dobrze, chodź na razie nie wiem jak wygląda rzeczywista moc ![]() |
|
|
| |
| szamanviking Posty: 58 Miejscowość: Wadowice Dołączył: 25 lip 10 |
|
Melduje że Kocierz przejezdna, tylko w kilku miejscach lekko wilgotno, natomiast surowiec na bałwanka zalega nadal w rowach, w sporej ilości p.s. w poprzedni weekend natrzaskałem 295 km sob-niedz. w ten tylko 230,ale razem z przełajem w Kętach (mtb)
everybody pomarańcze |
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Utwierdzacie mnie Panowi w mojej małości, idę na rower, bo mi samoocena spada
|
|
|
| |
|
Hinol, teraz to trzeba jezdzic mocno a nie dlugo! ![]() |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Pod warunkiem, że się jeździło już "długo"
Куба |
|
|
| |
|
Od listopada to juz chyba kazdy ma wyjezdzona "baze". ![]() |
|
|
| |
| szkasia Posty: 507 Dołączył: 13 sie 07 |
|
|
Dominik podoba mi się Twoja umiejetność wysnówania twierdzeń. Ja na natomiast sadzę że nie "każdy" ma wyjeżdżona bazę bo co po niektórzy dopiero co rowery odkurzyli. pozdrawiam |
|
|
| |
|
Dominik podoba mi się Twoja umiejetność wysnówania twierdzeń. Dziekuje, staram sie wysnówac jak moge! ![]() Nie pisze tu o Panu Henku czy Pannie Mariannie, ktorzy na rowerze jezdza w sloneczna niedziele na lody do ulubionej kawiarenki, tylko o zawodnikach amatorach, ktorzy regularnie trenuja po kilkanascie godzin tygodniowo od m.w. polowy listopada. Tacy Panowie i Panie maja juz wyjezdzona baze i moga sie skupic na treningach intensywnych! |
|
|
| |
| LoveBeer Posty: 313 Miejscowość: Nowy Targ Dołączył: 2 sie 10 |
|
zawodnicy amatorzy... bardziej nawiedzeni zawodnicy amatorzy przelaczeni na tryb zawodowcow
Piwny budda na rowerze. |
|
|
| |
|
Dominik podoba mi się Twoja umiejetność wysnówania twierdzeń. Oki to mam problem bo po: 1. bo trenować zaczęłam dopiero 1 grudnia 2. Na trenażerze lub rolce najdłuższy mój trening trwał 30 min. 3. nie byłam na żadnym zgrupowaniu ani obozie w ciepłych krajach 4. przeszłam w przeciągu dwóch miesięcy 3 grypy 5. Sezon alergiczny już się zaczął :Leszczyna, olsza już pyli 6. Przejechałam już dwa wyścigi a w tym miesiącu przejadę jeszcze dwa 7. Przestano produkować mój ulubiony Gainer MCT Olimpu w smaku truskawkowym(Gainreator jest ohydny przez dodatek kreatyny) 8. Nie wykonałam badań wydolnościowych W związku z tym wszystkich chyba porzucę to hobby tj. kolarstwo bo to nie ma sensu | |
| Edytowane przez szkasia dnia 14-03-2011 17:38 | |
|
| |
|
|
Kasiu, wszyscy jestesmy amatorami i oprocz treningow mamy jeszcze mase innych mniej przyjemnych rzeczy na glowie... |
|
|
| |
|
| Niommmm ale mnie podłamałeś może na sezon przełajowy 2011/12 zdążę ;-) | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Kasia, nie przejmuj się. Ja już bazę mam zrobioną przez wczorajsze 6h jazdy! Ty też dasz radę szybko nadrobić! ![]() Hinczyk, jestem lepszy od Was wszystkich: sobota - Tatry pieszo 7:30h, niedziela - szosza 5:30h, poniedziałek - narty 2h, razem 15h (czas z pulsometru) w przedłużonym weekendzie ![]() ![]() , kilometrów nie podaję, bo liczy się czas treningu! Na pewien sposób był to dla mnie triathlon
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Ostatecznie 125 km rege/tlenu w 3:45 h - pogoda tak piekna, ze az trudna do opisania slowami!!! 

, bardzo w tyle nie jestem. Obiecuje się poprawić