(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...

Autor Wiadomość
skorpion mężczyzna

skorpion
Miejscowość: Kraków
Dodane 29-08-2011 19:06 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
No Cvbge muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem Twojego zjazdu w Kochanowskim,
no i wyniku oczywiście WIELKIE BRAWA brawo!brawo!brawo!brawo!brawo!

Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze.

Cvbge mężczyzna

Dodane 29-08-2011 20:37 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Dzięki, wiedząc że jestem przez was obserwowany po prostu nie mogłem tego nie zjechać ;) A tak naprawdę to wyjątkowo dobrze mi się tam zjeżdżało (czy też raczej zsuwało) - brak był kolein i dziur a ja byłem już zaprawiony nie tak dawną glebą na IMO trudniejszym zjeździe :)

A wynik taki sobie szczerze mówiąc (choć jak dla mnie jest ok).
ilbi kobieta

ilbi
Dodane 30-08-2011 22:45 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Witajcie,

mam pytanie, czy ktoś może nie miałby czasu i ochoty w najbliższy czwartek w godzinach rannych / wczesno-popołudniowych skoczyć do Lasku Wolskiego? Troszkę technikę podjazdów i zjazdów poćwiczyć, bo z tym niezwykle marnie u mnie...
Versus mężczyzna

Dodane 31-08-2011 11:46 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Moja rada. Jeżeli nie chcesz utrwalać w sobie mechanizmów obronnych(tak zgubnych dla tempa na zjazdachi co?), to na trening jaki proponujesz załóż ochraniacze(przynajmniej takie jak na rolki), mocne rękawice. ideałem byłaby zbroja zjazdowa ,albo do całej reszty wymienionej wcześniej- przynajmniej żółwik.
Wybrać sobie zjazd, chociażby ten pierwszy kamienisty w LW KMR GG, i starać się go zjeżdżać z każdym nawrotem śmielej.
Towarzystwo, jak sugerujesz- obowiązkowe!B)

Ja jutro o wskazanej przez Cibie porze będę rozpoczynał rok szkolny. Ale!
I tu nawiążę wreszcie do właściwego tematu- proponuję nawiązać do bladej jeszcze tradycji- piątkowych, wieczornych, ciężkich:/ treningów lajtowych!:o:D
Pierwszy(i jedyny) taki odbył się w ramach objazdu skrawka trasy KMR.
Było miejscami bardzo ambitnie i wesoło. Tak będzie i tym razem.
Proponuję 17:00, tam gdzie spotykamy się z Bartkiem we wtorki. Niech to będzie dogrywka treningu z Mistrzem, dla tych "co nie mogli"!:D

nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych

Fuks mężczyzna

Fuks
Dodane 31-08-2011 15:35 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Piątek jak najbardziej, w 100% spełniam wymaganie tego "który nie mógł" :D Ja będę.

button stats bikestats.pl

Edytowane przez Fuks dnia 31-08-2011 19:41
skorpion mężczyzna

skorpion
Dodane 01-09-2011 11:31 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Ciekawy pomysł brawo! powinienem być.
A na sobotę w ramach rozjazdu po ciężkim treningu lajtowym B)
proponuję część drugą treningu nawigacyjnego mapa śladami ODYSEI OLKUSKIEJ.
Startuję z Krakowa ok godź 10-tej, trasa wg organizatora ok 60km (przy optymalnej nawigacji), problemem jest tylko dojazd do Rabsztyna, ja mogę zaoferować dojazd moja corvettą mam dwa wolne miejsca osobowo-rowerowe. Jeżeli będzie więcej osób chętnych a ktoś miałby możliwość zorganizowania drugiego pojazdu to byłoby super.

maro81 mężczyzna

maro81
Dodane 01-09-2011 19:39 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
No kibicowałem troche, na rowerze;) Czy ktoś się wybiera gdzieś w sobote? Samemu to już nudno;)
Versus mężczyzna

Dodane 01-09-2011 21:25 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Uwaga! Stało się! Od 13lat mam dzieci, a pechowo po raz pierwszy w tym okresie fakt ten wszedł w kolizję z wyjściem na rower! Jestem w szoku!:|
Chyba nie wyrobię się na 17:00. Nawet przeniesienie spotkania na 18:00 może niewiele pomóc.
Bardzo przepraszam, ale muszę odwołać trening, chyba że ktoś mnie zastąpi?

Fuks mężczyzna

Fuks
Dodane 01-09-2011 23:22 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Żeby ktoś Cie mogl zastąpic, to musisz napisac, co takiego miales tam w planie organizowac. Bo spotkac sie i razem gdzies przejechać to przecież zawsze można, z calym szacunkiem, ale nawet bez Ciebie :D

Ale jezeli 18:00 moze pomoc to przeniesmy, jeszcze nie jest az tak ciemno, 2,5h spokojnie da rade pojezdzic. Za tydzien bedzie juz gorzej, no ale to bedzie za tydzien.

ilbi kobieta

ilbi
Dodane 02-09-2011 00:01 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
A czy w takim razie, jeżeli Versus tak średnio może, moglibyśmy przenieść godzinę spotkania na wcześniej? (im wcześniej tym lepiej). 17.00 pasuje mi tak na styk, 18.00 całkiem nie. 16.00 byłaby już zupełnie ok.

A przejażdżka w sobotę - bardzo chętnie: Krzeszowice, Ojców, Dobczyce...??? (w Krzeszowicach i Dobczycach są pyszne lody:D)
przemo mężczyzna

przemo
Dodane 02-09-2011 07:35 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Polecam prawdziwy lajt na Roztoczu w niedzielę 11 września, więcej info tu
Versus mężczyzna

Dodane 02-09-2011 07:39 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Żeby ktoś Cie mogl zastąpic, to musisz napisac, co takiego miales tam w planie organizowac. Bo spotkac sie i razem gdzies przejechać to przecież zawsze można, z calym szacunkiem, ale nawet bez Ciebie :D

Ale jezeli 18:00 moze pomoc to przeniesmy, jeszcze nie jest az tak ciemno, 2,5h spokojnie da rade pojezdzic. Za tydzien bedzie juz gorzej, no ale to bedzie za tydzien.Fuks

Zastąpić mnie, to znaczy być tym, który na umówionym miejscu musi się pojawić na 100%, bo jest inicjatorem zdarzenia! Tylko tyle. :D

Na mnie nie czekajcie, bo ja wolny będę dopiero po powrocie Żony.i co?
Trzymam kciuki, by była to... 16:30, ale szanse są marne!

skorpion mężczyzna

skorpion
Dodane 02-09-2011 10:50 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Postaram się byc na umówionym miejscu :) ok 17.
Pewnie pokręcimy lajtowo po LASKU i SIKORNIKU.
Jest tam kilka miejsc wartych uwagi i można technikę pocwiczyc.
P.S
Przypominam o jutrzejszym lajcie szczegóły powyżej.

mandraghora kobieta

mandraghora
Miejscowość: KRK
Dodane 02-09-2011 11:23 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
(...)proponuję nawiązać do bladej jeszcze tradycji- piątkowych, wieczornych, ciężkich:/ treningów lajtowych!:o:D
Pierwszy(i jedyny) taki odbył się w ramach objazdu skrawka trasy KMR.
Było miejscami bardzo ambitnie i wesoło. Tak będzie i tym razem.
Proponuję 17:00, tam gdzie spotykamy się z Bartkiem we wtorki. Niech to będzie dogrywka treningu z Mistrzem, dla tych "co nie mogli"!:D
Versus

ja jestem chętna na piątki, mniej więcej od połowy września. na razie nieco cięższyi trening w górach, w ramach ... urlopu B)

adrenalina? pół kilo poproszę :)

Versus mężczyzna

Dodane 02-09-2011 12:13 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Skorpion- mam zgryzotę!
http://rowerowanie.pl/forum/vi…&thread_id=2939i co?:|:/

skorpion mężczyzna

skorpion
Dodane 02-09-2011 13:30 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Dzisiaj na błoniach będę a na jutro wygląda, że corvetta jest załadowana po dach.

Paula kobieta

Paula
Dodane 02-09-2011 13:32 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Rezerwuję jedno miejsce w corvecie :)
rayos mężczyzna

Miejscowość: Kraków - NH
Dodane 02-09-2011 14:20 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Piszę się na sobotni wyjazd. Będę z kumplem. Skorpion z którego miejsca ruszasz albo gdzie moglibyśmy się umówić, co byśmy za Wami pojechali ?
Edytowane przez rayos dnia 02-09-2011 14:21
Michnik mężczyzna

Michnik
Dodane 02-09-2011 15:01 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
To w końcu o której się spotykamy dziś???
16? 17? czy 18?
Właśnie się okazało, że mam wolne popołudnie więc mogę spróbować zastąpić Versusa.
Aczkolwiek wolałbym żeby się pojawił.
Fuks mężczyzna

Fuks
Dodane 02-09-2011 15:04 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Stanęło na 17 jak narazie, i to sie juz chyba nie zmieni.

Skocz do Forum: