(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...

Autor Wiadomość
ilbi kobieta

ilbi
Miejscowość: Kraków
Dodane 15-09-2011 19:09 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Zamek w Rudnie stoi - niedawno tam byliśmy :) Ale Trzebinia, hmm, jeszcze tam nie byłam. Jak jest mniej więcej trasa (szosa / teren), liczba km?
Michu mężczyzna

Michu
Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano
Dodane 15-09-2011 19:19 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Szuter + asfalt + kilka dróg polnych.
Jakieś 100 wyjdzie. Lajtowo oczywiście:D:D
ilbi kobieta

ilbi
Dodane 16-09-2011 14:43 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Pomysł trasy gorąco popieram, ale niestety nie dam rady w ten weekend (a już na pewno nie w dniu jutrzejszym). W związku z odwiedzeniem lekarki dostałam zalecenie oszczędzania się, więc będę mogła tylko jakiś krótszy dystans pojechać.
Edytowane przez ilbi dnia 16-09-2011 14:47
Cvbge mężczyzna

Dodane 18-09-2011 12:15 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Cześć, przejechałbym się gdzieś koło 14 czy 15, ktoś reflektuje?
ilbi kobieta

ilbi
Dodane 18-09-2011 13:32 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Pojechałeś już?
Dokąd? Ja właśnie zamierzam się wybrać coś pokręcić, ale tak w miarę spokojnie.:)
Cvbge mężczyzna

Dodane 18-09-2011 14:29 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Będę jechać koło 15, w stronę Ojcowa (ale w sumie jest mi obojętnie gdzie). Jakby ktoś był chętny to 501 133 571.
mandraghora kobieta

mandraghora
Miejscowość: KRK
Dodane 18-09-2011 20:20 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Będę jechać koło 15, w stronę Ojcowa (ale w sumie jest mi obojętnie gdzie). Jakby ktoś był chętny to 501 133 571.Cvbge

o to chyba się minęliśmy już w dolince :) tyle że my w drugą stronę :)

adrenalina? pół kilo poproszę :)

Cvbge mężczyzna

Dodane 18-09-2011 21:16 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Całkiem możliwe, rowerzystów mijaliśmy całkiem sporo. Jeśli kogoś nie poznałem to przepraszam.

Byliśmy z Daijvidem w Ojcowie, później doliną Sąspowską przejechaliśmy się do Jerzmanowic, gdzie trafiliśmy na jakiś festyn. Można było zjeść darmową grochówkę i inne smakołyki, były pokazy strzelania ze starej broni itp. Następnie świetny zjazd Doliną Kluczywody (zmierzchało już i zwierzyna wychodziła na żer - przestraszyłem jakiegoś zająca przy okazji) i powrót po ciemku do domu. Wyszło jakieś 55km.

Kilka zdjęć
Edytowane przez Cvbge dnia 18-09-2011 21:35
Daijvid mężczyzna

Daijvid
Dodane 18-09-2011 22:20 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Coś się mi tak wydawało, że mijamy kogoś znajomego... może następnym razem pomacham rączką.
Festyn to była kwesta na jakieś hospicjum, a grochówka tak zasmakowała Cvbge, że mu później ustnik w bidonie zapchała :p

Pikczersów rowerzystów starych kilka
Aga2 kobieta

Dodane 18-09-2011 23:18 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Cvbge Ty weź next time to pisz wcześniej o takich inicjatywach żeby człowiek miał czas je w ogóle zauważyć a nie żeby sie obszedł smakiem po fakcie. I bynajmniej nie chodzi mi tu o tą straconą grochówkę ;p
mandraghora kobieta

mandraghora
Dodane 19-09-2011 09:28 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
my też mijaliśmy dożynki w Smardzowicach, niestety dopiero się zaczynały więc do grochówki i podobnych atrakcji jeszcze trochę czasu musiało upłynąć :)

Adam70 mężczyzna

Adam70
Dodane 19-09-2011 12:15 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
no właśnie - też chętnie pokręcę z kimś czy to w stronę Ojcowa (moja ulubiona trasa) czy też gdzieś indziej - chętnie poznam nowe trasy. dlatego miło by było stworzyć temat "LAST MINUTE" aby wrzucać tam takie szybkie pomysły na wyjazd - co wy na to ?
mandraghora kobieta

mandraghora
Dodane 19-09-2011 14:03 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
no właśnie - też chętnie pokręcę z kimś czy to w stronę Ojcowa (moja ulubiona trasa) czy też gdzieś indziej - chętnie poznam nowe trasy. dlatego miło by było stworzyć temat "LAST MINUTE" aby wrzucać tam takie szybkie pomysły na wyjazd - co wy na to ?Adam70

ja jestem za! temat założony!

Edytowane przez mandraghora dnia 19-09-2011 14:05
Michu mężczyzna

Michu
Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano
Dodane 22-09-2011 14:47 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Hej .
Co powiecie by w sobotę jechać albo do puszcyz nad Jezioro Śmierci albo do Rudna.
O ile będzie pogoda.
I ilu by NAS było-oczywiście tych co nie jadą do ISTEBNEJ.

Cvbge mężczyzna

Dodane 22-09-2011 20:33 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Cvbge Ty weź next time to pisz wcześniej o takich inicjatywach żeby człowiek miał czas je w ogóle zauważyć a nie żeby sie obszedł smakiem po fakcie. I bynajmniej nie chodzi mi tu o tą straconą grochówkę ;pAga2

Napisałem najwcześniej jak mogłem! i co?

Co powiecie by w sobotę jechać albo do puszcyz nad Jezioro Śmierci albo do Rudna.
O ile będzie pogoda.
I ilu by NAS było-oczywiście tych co nie jadą do ISTEBNEJ.
Michu

Nie wiem jak u mnie z pracą, ale w ogólności byłbym za jakimś wyjazdem w sobotę lub niedzielę.
Aga2 kobieta

Dodane 22-09-2011 23:03 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Ja jutro uciekam z Kraka na cały weekend wiec tym razem niestety nie uda mi się wziąć udziału w weekendowym lajcie i co?
ilbi kobieta

ilbi
Dodane 23-09-2011 00:21 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Ja jestem jak najbardziej za wycieczkowym weekendem. Może ta Trzebinia?:)
Slavick mężczyzna

Slavick
Dodane 23-09-2011 13:42 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Ja chętnie dołączyłbym się do Was na wyjazd do Trzebini - jeżeli jechalibyście w niedzielę (w sobotę niestety nie mam możliwości;()

Pozdrawiam,

Slavick

ilbi kobieta

ilbi
Dodane 23-09-2011 14:48 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Ok Slavick - klepnięte :)

A jutro coś / ktoś / gdzieś?
Daijvid mężczyzna

Daijvid
Dodane 23-09-2011 15:26 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Może ta Trzebinia?:)ilbi

Czy chodzi o Rudno czy o coś innego?
W niedzielę może i się załapię.
Skocz do Forum: