(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| ilbi Posty: 77 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 5 cze 10 |
|
Zamek w Rudnie stoi - niedawno tam byliśmy Ale Trzebinia, hmm, jeszcze tam nie byłam. Jak jest mniej więcej trasa (szosa / teren), liczba km? |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Szuter + asfalt + kilka dróg polnych. Jakieś 100 wyjdzie. Lajtowo oczywiście ![]()
|
|
|
| |
|
| Pomysł trasy gorąco popieram, ale niestety nie dam rady w ten weekend (a już na pewno nie w dniu jutrzejszym). W związku z odwiedzeniem lekarki dostałam zalecenie oszczędzania się, więc będę mogła tylko jakiś krótszy dystans pojechać. | |
| Edytowane przez ilbi dnia 16-09-2011 14:47 | |
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
| Cześć, przejechałbym się gdzieś koło 14 czy 15, ktoś reflektuje? | |
|
| |
|
|
Pojechałeś już? Dokąd? Ja właśnie zamierzam się wybrać coś pokręcić, ale tak w miarę spokojnie. ![]() |
|
|
| |
|
| Będę jechać koło 15, w stronę Ojcowa (ale w sumie jest mi obojętnie gdzie). Jakby ktoś był chętny to 501 133 571. | |
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
Będę jechać koło 15, w stronę Ojcowa (ale w sumie jest mi obojętnie gdzie). Jakby ktoś był chętny to 501 133 571.Cvbge o to chyba się minęliśmy już w dolince tyle że my w drugą stronę
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
|
|
Całkiem możliwe, rowerzystów mijaliśmy całkiem sporo. Jeśli kogoś nie poznałem to przepraszam. Byliśmy z Daijvidem w Ojcowie, później doliną Sąspowską przejechaliśmy się do Jerzmanowic, gdzie trafiliśmy na jakiś festyn. Można było zjeść darmową grochówkę i inne smakołyki, były pokazy strzelania ze starej broni itp. Następnie świetny zjazd Doliną Kluczywody (zmierzchało już i zwierzyna wychodziła na żer - przestraszyłem jakiegoś zająca przy okazji) i powrót po ciemku do domu. Wyszło jakieś 55km. Kilka zdjęć | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 18-09-2011 21:35 | |
|
| |
| Daijvid Posty: 114 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 gru 10 |
|
|
Coś się mi tak wydawało, że mijamy kogoś znajomego... może następnym razem pomacham rączką. Festyn to była kwesta na jakieś hospicjum, a grochówka tak zasmakowała Cvbge, że mu później ustnik w bidonie zapchała ![]() Pikczersów rowerzystów starych kilka |
|
|
| |
| Aga2 Posty: 50 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 18 sie 11 |
|
Cvbge Ty weź next time to pisz wcześniej o takich inicjatywach żeby człowiek miał czas je w ogóle zauważyć a nie żeby sie obszedł smakiem po fakcie. I bynajmniej nie chodzi mi tu o tą straconą grochówkę ![]() |
|
|
| |
|
my też mijaliśmy dożynki w Smardzowicach, niestety dopiero się zaczynały więc do grochówki i podobnych atrakcji jeszcze trochę czasu musiało upłynąć
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
| Adam70 Posty: 235 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 maj 11 |
|
| no właśnie - też chętnie pokręcę z kimś czy to w stronę Ojcowa (moja ulubiona trasa) czy też gdzieś indziej - chętnie poznam nowe trasy. dlatego miło by było stworzyć temat "LAST MINUTE" aby wrzucać tam takie szybkie pomysły na wyjazd - co wy na to ? | |
|
| |
|
no właśnie - też chętnie pokręcę z kimś czy to w stronę Ojcowa (moja ulubiona trasa) czy też gdzieś indziej - chętnie poznam nowe trasy. dlatego miło by było stworzyć temat "LAST MINUTE" aby wrzucać tam takie szybkie pomysły na wyjazd - co wy na to ?Adam70 ja jestem za! temat założony! adrenalina? pół kilo poproszę :)
| |
| Edytowane przez mandraghora dnia 19-09-2011 14:05 | |
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Hej . Co powiecie by w sobotę jechać albo do puszcyz nad Jezioro Śmierci albo do Rudna. O ile będzie pogoda. I ilu by NAS było-oczywiście tych co nie jadą do ISTEBNEJ. |
|
|
| |
|
Cvbge Ty weź next time to pisz wcześniej o takich inicjatywach żeby człowiek miał czas je w ogóle zauważyć a nie żeby sie obszedł smakiem po fakcie. I bynajmniej nie chodzi mi tu o tą straconą grochówkę Napisałem najwcześniej jak mogłem! ![]() Co powiecie by w sobotę jechać albo do puszcyz nad Jezioro Śmierci albo do Rudna. Nie wiem jak u mnie z pracą, ale w ogólności byłbym za jakimś wyjazdem w sobotę lub niedzielę. |
|
|
| |
| Aga2 Posty: 50 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 18 sie 11 |
|
Ja jutro uciekam z Kraka na cały weekend wiec tym razem niestety nie uda mi się wziąć udziału w weekendowym lajcie ![]() |
|
|
| |
|
Ja jestem jak najbardziej za wycieczkowym weekendem. Może ta Trzebinia?![]() |
|
|
| |
| Slavick Posty: 22 Miejscowość: Kraków Dołączył: 20 sie 11 |
|
Ja chętnie dołączyłbym się do Was na wyjazd do Trzebini - jeżeli jechalibyście w niedzielę (w sobotę niestety nie mam możliwości )
Pozdrawiam, Slavick |
|
|
| |
|
Ok Slavick - klepnięte ![]() A jutro coś / ktoś / gdzieś? |
|
|
| |
| Daijvid Posty: 114 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 gru 10 |
|
Może ta Trzebinia? Czy chodzi o Rudno czy o coś innego? W niedzielę może i się załapię. |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |
Ale Trzebinia, hmm, jeszcze tam nie byłam. Jak jest mniej więcej trasa (szosa / teren), liczba km?

)