(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...

Autor Wiadomość
Adam70 mężczyzna

Adam70
Miejscowość: Kraków
Dodane 25-09-2011 21:17 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
czyżby kierowniczka wycieczki faktycznie poszła jeszcze do teatru ? bo nic nie pisze na forum ... hmm
ilbi kobieta

ilbi
Dodane 25-09-2011 22:05 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Tak... pojechałam na drugą połowę, jak mi doradzaliście ;p

Było super :) Czuję się całkowicie zmęczona po tym weekendzie, a dzisiaj to już przerosło całkiem moje oczekiwania w liczbie godzin na wycieczce :)

Wy nadrabiacie piwkiem spalone kalorie, a ja zrobiłam budyń (wiecie na jakim mleku:D)
Cvbge mężczyzna

Dodane 25-09-2011 22:06 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Dzięki za organizację wycieczki. To był zdecydowanie jeden z cięższych lajtów jakie jechałem ;) Niemniej jednak bardzo fajny, bo pogoda dopisała a i trasy w dużej części mi nieznane.
Zdjęcia (syskie ctery ;) ) będą jak mi się picasa naprawi.
Axi mężczyzna

Axi
Dodane 25-09-2011 22:09 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Zdjęcia (syskie ctery ;) ) będą jak mi się picasa naprawi.Cvbge

Jak 4, a nie 400, to śmiało wgrywaj u nas :) "Dodaj zjęcie", galeria już czeka przygotowana...

Pozdrawiam :)
Axi

Fuks mężczyzna

Fuks
Dodane 25-09-2011 22:29 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Dzieki wszystkim za te zyczenia z piątku, zobaczymy jaki bedzie efekt :D

A tutaj pisze bo we wtorek wybieram sie na jakis dalszy wypad, mam wreszcie dawno nie widziane wakacje, wiec moge pojezdzic, zalozylem sobie od dzis do konca pazdziernika przynajmniej 1000km, zobaczmy ile wyjdzie (z tym ze jakies 200 to mam pewne za tydzien).

Nie wiem dokladnie gdzie pojade, wersji trasy mam kilka, jedna czeka od tamtego roku, wyjazd pewnie wczesnie rano kolo 9, dlugosc w okolicy 80km. Tempo mniej lub bardziej lajtowe, ze wskazaniem na mniej.

button stats bikestats.pl

Daijvid mężczyzna

Daijvid
Dodane 25-09-2011 22:35 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Pikczersy z Lajtowej Trzebini
ilbi kobieta

ilbi
Dodane 25-09-2011 22:49 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Dzięki wielkie! Super! Komentarze niezłe :) (chociaż za jeden to KTOŚ chyba oberwie... :p)
Edytowane przez ilbi dnia 25-09-2011 22:50
Adam70 mężczyzna

Adam70
Dodane 26-09-2011 06:29 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Gdyby ta krowa wiedziała co ty zrobiłaś z jej mleka ...
Ja sie już obudziłem, nic mnie nie boli, następnym razem muszę przejechać 150 km to moze bede coś odczuwał, ale waga pokazuje mi 1 kg mniej ! :D
Czyli mimo zjedzonych snickersow i pizzy, wypitych dwóch 4move i butelki wody coś tam jednak organizm spalił podczas lajtowej heh ;) jazdy.
Dzięki za super fotki, świetna pamiątka.
Edytowane przez Adam70 dnia 26-09-2011 09:27
ilbi kobieta

ilbi
Dodane 26-09-2011 14:33 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
A mnie wszystko boli i jestem z tego powodu bardzo happy :D

Fuks - a czy planujesz coś takiego też w czwartek? Istnieje duże prawdopodobieństwo, że mogłabym się przyłączyć. Niestety w dniu jutrzejszym mam sprawy na uczelni do załatwienia (a popołudniem jest Polska na rowery).
mandraghora kobieta

mandraghora
Miejscowość: KRK
Dodane 26-09-2011 17:56 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
A mnie wszystko boli i jestem z tego powodu bardzo happy :D

Fuks - a czy planujesz coś takiego też w czwartek? Istnieje duże prawdopodobieństwo, że mogłabym się przyłączyć. Niestety w dniu jutrzejszym mam sprawy na uczelni do załatwienia (a popołudniem jest Polska na rowery). ilbi

treningu nie ma, Bartek skręcił kostkę :(

adrenalina? pół kilo poproszę :)

Cvbge mężczyzna

Dodane 26-09-2011 20:02 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Dzięki wielkie! Super! Komentarze niezłe :) (chociaż za jeden to KTOŚ chyba oberwie... :p)ilbi

Nie dla cenzury! Dzięki komentarzom nasze wycieczki są o 10% fajniejsze ;)

Kilka moich zdjęć
Axi mężczyzna

Axi
Dodane 26-09-2011 20:12 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Żaden "Wąwóz Kochanowskiego"!!! Kochanowskiego, to wiersz może być. Wąwóz jest Kochanowski, od nazwy miejscowości Kochanów!

Pozdrawiam :)
Axi

zuczek mężczyzna

zuczek
Dodane 26-09-2011 21:44 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Dla ścisłości - "Wąwóz Kochanowski" jest kilkaset metrów na zachód, równolegle do tego znanego z maratonów zjazdu. Tamtędy przebiega asfaltowa droga Kochanów-Kleszczów.
Fuks mężczyzna

Fuks
Dodane 26-09-2011 21:48 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...

Fuks - a czy planujesz coś takiego też w czwartek? Istnieje duże prawdopodobieństwo, że mogłabym się przyłączyć. Niestety w dniu jutrzejszym mam sprawy na uczelni do załatwienia (a popołudniem jest Polska na rowery). ilbi

Po pierwsze to dziekuje wszystkim za trzymanie kciukow w tym drugim temacie, jakbym wiedzial ze to przynosi tak piorunujący efekt, pisalbym to od pierwszego roku studiow, a tak to musialem je skonczyc bez nadprzyrodzonych sił rowerzystow :D , przy kolejnych egzaminach juz na aplikacji na pewno o tym nie zapomne :D

Po drugie: co do czwartku - nie planuje, ale zaplanowac moge. Krotsza trasa, bo sie nie chce zbyt wyjechac przed weekendem, bo z kolegą planujemy tam dosc mocno przycisnąć. Ale do 50 km lekkim tempem moge spokojnie zrobic.

Po trzecie gdyby ktos chcial jutro sie dolaczyc, to pisac, bo nie mam ustalonej zbyt dokladnej pory, wiec nie napisze gdzie i o ktorej czekam.
Edytowane przez Fuks dnia 26-09-2011 21:49
ilbi kobieta

ilbi
Dodane 26-09-2011 23:00 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
GRATULACJE! :)

To, co do czwartku to jeszcze będziemy w kontakcie, czy jeszcze coś komuś nie wyskoczy. Twoje lekkie tempo będzie dla mnie zupełnie wystarczające :)
ilbi kobieta

ilbi
Dodane 27-09-2011 13:11 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Przepraszam najmocniej, ale niestety muszę się wycofać ze swojego pomysłu. Nie dość, że przypomniałam sobie o wizycie lekarskiej (usuwanie ostatniego ząbka mądrości :|) to jeszcze Uczelnia mnie przycisnęła;(
Edytowane przez ilbi dnia 27-09-2011 13:12
Adam70 mężczyzna

Adam70
Dodane 28-09-2011 08:26 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
niedziela zbliża się wielkimi krokami, pogoda podobno ma być super - więc ? kręcimy do Olkusza ? proponuje by pocisnąć Doliną Prądnika, Ojców, Pieskowa Skała i do Olkusza - wrócić można by drugą stroną, ale przyznam się, że jej nie znam ewentualnie można zjechać asfaltem.
co o tym myślicie ?
Andy mężczyzna

Andy
Dodane 28-09-2011 09:41 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Proponuję zamiast Olkusza jechać do ruin Rabsztyna. Będzie ponad 100 km.
Fuks mężczyzna

Fuks
Dodane 28-09-2011 10:19 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Przepraszam najmocniej, ale niestety muszę się wycofać ze swojego pomysłu. Nie dość, że przypomniałam sobie o wizycie lekarskiej (usuwanie ostatniego ząbka mądrości :|) to jeszcze Uczelnia mnie przycisnęła;(ilbi

spoko, ja wczoraj mialem upadek na trasie, i musze sie pozbierac do weekendu na odyseje, a rower do serwisu oddac na przegląd czy nic nie jest powaznie uszkodzone, wiec i tak nic by z tego nie bylo. Moze w przyszlym tygodniu sie uda, ale wtedy chyba juz macie zajecia na studiach :D
ilbi kobieta

ilbi
Dodane 28-09-2011 12:47 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Hmm, co Ty takiego z tym rowerem robiłeś?! :p

Moze w przyszlym tygodniu sie uda, ale wtedy chyba juz macie zajecia na studiach :D

Może i mamy ;p Choć u mnie zapowiadają się pt wolne :D Reszta niemniej jednak jakoś dziwnie zabita...grr :|

Niedziela - jest to bardzo prawdopodobne. Olkusz / ruiny - wszystko super, tylko fajnie, jeżeli ktoś zna w miarę trasę, bo tak to schodzi kupa czasu na sprawdzanie. Ja wiem że lajt i ja wiem że to niedziela, ale... wieczór dobry na teatr :)
Skocz do Forum: