Jazda po asfalcie
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
Co zrobiło się ciepło, ludzie przestali w piece walić i od razu widoczność wzrosła ??
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
spinoza
Pozdrawiam |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
| Ktoś chętny na jakieś szosowanie jutro? Trasa raczej pagórkowata by mi odpowiadała... | |
|
| |
| Jacekddd Posty: 530 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Tak Buli ale czy Ty masz cierpliwość dostosować się do mniejszych możliwości współuczestników? Bo wiesz na szosie można przy odrobinie chęci zrobić grupie przeciętną i nie zajechać dużo słabszych a można i czekać na górkach a nie zrobić średniej wszystkich wymęczyć i to tylko kwestia dobrej woli. Jutro planuję, jeśli to prawda co pisze Axi o pogodzie, zrobić przynajmniej setkę kierunek obojętny, im więcej tym lepiej i b. chętnie z kimś. Jacek
Quest XS, Kross
|
|
|
| |
| Belfer01 Posty: 65 Dołączył: 30 cze 11 |
|
| Rabka lub Rożnów we wtorek od tak dla zabicia nudy może ktoś jeszcze chętny ??? | |
|
| |
|
Korzystając z późno-wiosennej pogody przybranej w barwy jesieni śmignąłem dziś wycieczkę szosową w Beskidzie Małym. Nie spodziewałem się, że uda się jeszcze w tym roku po tym, jak 1, 2 i 3 ładne weekendy mi poprzepadały z różnych przyczyn, a jednak . Jak ktoś ma chwilę, to bardzo trasę http://rowerowanie.pl/trasy-gp…-klasyk-w-malym polecam , podskoczyć do Andrychowa nie jest daleko, ~1h autem.PS Pepe przez Wielką Puszczę biegnie właśnie podjazd na Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 12-11-2012 18:55 | |
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
|
A propos Kocierzy i dotarcia przez Wielką Puszczę to pieszej lub MTB. Szosą kiedyś też chyba by dało rady - ale nie mam pewności, no i tam kiedyś nieźle woda dała się we znaki i nie wiem jak z remontami. A a propos Przegibka to coś się chyba w tych górach pozmieniało. Nie byłem pewny w sobotę nie mając mapy, ale właśnie sprawdziłem i Przegibek jest między Międzybrodziem Bialskim a Bielsko Białą - tak myślałem, a to co jest między Porąbka a Targanicami to przełęcz Targanicka - tako rzecze mapa. PePe |
|
|
| |
|
|
Droga wzdłuż strumienia od strony Porąbki jest pięknie wyremontowana - cały czas jedzie się po świeżutkim, równym asfalcie. Dopiero sam atak na przełęcz jest po wyraźnie starszej, wąskiej nawierzchni. Dzięki za uwagę o nazwie - wygląda, że RB wprowadził mnie w błąd, a sam nie sprawdziłem, gdzie która przełęcz faktycznie leży i jak się nazywa. Pozdrawiam |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Na Przegibek jest fajny zjazd z Magurki. Ale na kolarce nie polecam
|
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 530 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Ścięło mrozem delikatnie ale pomimo tej rześkiej pogody czy ktoś planuje jutro jakieś kręcenie? Byle przed południem. Jacek
Quest XS, Kross
|
|
|
| |
|
| 9.30 pod smokiem. Lecę na Myślenice. Ktoś tam jeszcze ma być. | |
|
| |
|
Pogoda się robi, może jakaś szoska dzisiaj tak 16-17. Dystansik taki może koło stóweczki
|
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Furman, ja chętnie, ale raczej w przyszłym roku .
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
| A czemu - chory jesteś? | |
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
MisQ złapał w tym sezonie syndrom kota
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
Syndrom kota jest groźny, bo trzeba leczyć latami ![]() | |
| Edytowane przez Andy dnia 15-05-2013 10:54 | |
|
| |
| Czacha Posty: 44 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 cze 12 |
|
|
Odkopię stary temat. Wybieram się dzisiaj na krótki trening na szosie w niskim tlenie ok 1,5h/40km. Ruszam ok 17.30 spod Urzędu Najskarbowszego Kraków Nowa Huta (os Boh Września 80). Jak by ktoś miał ochotę luźno pokręcić to zaprasazm. 693850522 w razie co. |
|
|
| |
| Gregu Posty: 146 Miejscowość: Kraków Dołączył: 2 maj 10 |
|
| Jest ktoś chętny na przełęcz Ostrą w weekend? Mniej więcej to:http://www.gpsies.com/map.do?f…ksjjhpzxobqoxkn | |
|
| |
| pretor Posty: 2 Dołączył: 15 lip 13 |
|
|
Ma ktoś ochotę jutro ok. 14 jechac do Ojcowa szosą?
Gorąco zapraszam - drewniane place zabaw - idealne dla Twojego dziecka! |
|
|
| |
| slawekg Posty: 144 Dołączył: 17 sie 12 |
|
|
Jutro wybieramy się z Marcusem na wycieczkę dookoła jeziora Żywieckiego i na górę Żar jakby ktoś miał ochotę to zbieramy się o 7 koło sklepu naprzeciwko stacji benzynowej w Kryspinowie. Planowana trasa mniej więcej: trasa W razie czego podaję kontakt 509 76 11 19 |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

spinoza