(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Adam70 Posty: 235 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 maj 11 |
|
już nie będę wskazywał palcem kto tak gnał "nie lajtowo" do domu ... na budyń z krowiego mleka ![]() ale ok, też przyznaje się, że pocisnąłem czasem ![]() ja znam trasę do Pieskowej Skały - tzn. Doliną Prądnika do Ojcowa a potem asfaltem - ale co dalej to dla mnie wielka niewiadoma - możemy jechać dalej asfaltem do ruin tego zamku lub też wstrzelić się na czerwony szlak. |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
Przepraszam, że psuję zabawę ale to nie są "(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego", przynajmniej w porównaniu do innych wyjazdów tutaj organizowanych. Może warto zrobić oddzielny temat - sam czasami chętnie pojadę mocniej niż bardzo lajtowo. |
|
|
| |
| Aga2 Posty: 50 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 18 sie 11 |
|
Brawo Cvbge Popieram, lajt ma być lajt Może jak Halina ze Skorpionem skończą starty wróci stary porządek ![]() |
|
|
| |
| Paula Posty: 22 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 12 lip 10 |
|
Zgadzam się z Cvbge i Agą - wkońcu to wątek: Bardzo Lajtowe wyjazdy ! I nie każdy ma siłę by "cisnąć" na maxa ![]() | |
| Edytowane przez Paula dnia 29-09-2011 09:46 | |
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
Może jak Halina ze Skorpionem skończą startyAga2 Co za szczęście, że lajtowy sezon "startowy" trwa jakieś dwa tygodnie ![]() | |
| Edytowane przez halina dnia 29-09-2011 11:18 | |
|
| |
|
No całe szczęście bo jeszcze trochę i nam się tu z lajtów zrobiłyby starty Ps. Może i dwa tygodnie ale za to z jakimi wynikami ![]() | |
| Edytowane przez Aga2 dnia 29-09-2011 19:51 | |
|
| |
|
|
(Usunięte) Jeśli ktoś zdążył przeczytać, to jednak jutro nie mogę ![]() | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 30-09-2011 19:26 | |
|
| |
| Kresowiak Posty: 120 Miejscowość: Nowa Huta Dołączył: 20 sie 11 |
|
| Czy jest ktoś dzisiaj chętny na rowerek ok 16? | |
|
| |
| Belfer01 Posty: 65 Dołączył: 30 cze 11 |
|
| A niby gdzie pomykasz /////? | |
|
| |
|
| Chciałem do Lasu Wolskiego ale raczej nie pojade...Za to jutro chętnie | |
|
| |
|
Dużo propozycji na jutro widzę Kierunek Olkusz w Żwawym Lajcie, Twierdza Południe na e69, a żeby nie było tak łatwo to jeśli nie pojadę na tamte, pogoda będzie ładna a mi się będzie chciało to (może) wreszcie pojadę do tych Niepołomic... Start nie wcześniej niż o 11. | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 02-10-2011 00:16 | |
|
| |
|
| chętny kto na rower? | |
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
Jeżeli ktoś ma ochotę pocisnąć całkiem lajtowo i pooglądać leśne kolory jesieni to zapraszam jutro na lądowisko. Ok 11 planujemy start w kierunku lasów zabierzowskich i dolinek. Tradycyjny PK1 (lodziarnia w Krzeszowicach) zostanie zastąpiony czymś cieplejszym. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
|
Oooo i na coś takiego mam ogromną ochotę! Do zobaczenia jutro ![]() |
|
|
| |
| Paula Posty: 22 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 12 lip 10 |
|
Ja też się piszę ![]() |
|
|
| |
| Luzac Posty: 163 Miejscowość: Kraków Dołączył: 10 lip 10 |
|
Chyba też się zjawię Ile planujecie mniej więcej km przejechać???
Luźna łyda = wysoka kadencja | |
| Edytowane przez Luzac dnia 05-11-2011 20:52 | |
|
| |
|
Specjalnie nic nie planujemy Tyle, że pasowałoby za dnia wrócić. ![]() |
|
|
| |
|
No i udało się za dnia wrócić ![]() Dzięki za bardzo sympatyczną wycieczkę w miłym gronie, uwieńczoną wizytą w nowym PK2, czyli cukierni w Zabierzowie ![]() Parę fotek | |
| Edytowane przez halina dnia 06-11-2011 19:29 | |
|
| |
| Luzac Posty: 163 Miejscowość: Kraków Dołączył: 10 lip 10 |
|
Dziękuje za wycieczkę, pełen relaks dla mnie po wczorajszym, przy tym słońcu dziś czułem że się rozpływam tak było błogo. Trochę słodkości w cukierni i było super
Luźna łyda = wysoka kadencja |
|
|
| |
| BB Posty: 17 Miejscowość: Kraków Dołączył: 6 lis 11 |
|
Pozdrawiam wszystkich i także dziękuję za dzisiejszą wycieczkę i za cierpliwość dla "czerwonego światełka" . Gdy odkryję jak dołączyć zdjęcia to dodam. Trak z G-psa będzie jutro (zostawiłem kabel w biurze). Bogusław BeBe |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

ale to nie są "(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego", przynajmniej w porównaniu do innych wyjazdów tutaj organizowanych. Może warto zrobić oddzielny temat - sam czasami chętnie pojadę mocniej niż bardzo lajtowo.
Popieram, lajt ma być lajt 
- wkońcu to wątek: Bardzo Lajtowe wyjazdy ! I nie każdy ma siłę by "cisnąć" na maxa 

. Gdy odkryję jak dołączyć zdjęcia to dodam.