(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Luzac Posty: 163 Miejscowość: Kraków Dołączył: 10 lip 10 |
|
Halina dlaczego zdjęcia nie działają???
Luźna łyda = wysoka kadencja | |
| Edytowane przez Luzac dnia 06-11-2011 19:03 | |
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
Ups Teraz powinno być lepiej. |
|
|
| |
| Luzac Posty: 163 Miejscowość: Kraków Dołączył: 10 lip 10 |
|
Piękne zdjęcia, ach ta jesień.
Luźna łyda = wysoka kadencja |
|
|
| |
| Aga2 Posty: 50 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 18 sie 11 |
|
Wielkie dzięki wszystkim za dzisiejszy lajt! Wspaniałe towarzystwo, piękne słońce, cudne jesienne kolory - nic dodać nic ująć ![]() |
|
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
Ja również dziękuję za świetną atmosferę na lajcie i wspaniałe towarzystwo. A Kubakowi za poprowadzenie wycieczki dotąd nie znanymi ścieżkami
Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
A może by tak jutro poszukać jakiegoś PK3 z ciepłym żarełkiem? Planowany wyjazd godź 10 lądowisko. Trasa Dolina Będkowska, Ojców i powrót Doliną Prądnika z możliwością zaliczenia Kwietniowych Dołów. PK3 to kiełbaski w okolicach Ojcowa lub pizza przy wlocie do Doliny Bolechowickiej. Tempo lajtowe, mile widziane ciepłe bambosze. ZAPRASZAM Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Ja również dziękuję za świetną atmosferę na lajcie i wspaniałe towarzystwo. I ja dziękuję za lajcik
Куба |
|
|
| |
|
Chętnie jutro zaliczę kolejny PK Do zobaczenia ![]() |
|
|
| |
| KRZYSIEK36 Posty: 53 Miejscowość: KRAKÓW Dołączył: 5 paź 11 |
|
| O której jest jutrzejszy lajt? Jesli bylby tak o 11 00 to ja chetnie bym się wybrał.Dajcie znać... | |
|
| |
|
|
|
|
| |
|
| Zatem najprawdopodobniej nie dam rady się wygrzebać,bo mam parę rzeczy do zrobienia rano.Miłego kręcenia... | |
|
| |
|
Co do ewentualnych zmian godziny to już musisz zwrócić się z petycją do pana kierownika wycieczki Mnie tam wszystko jedno. Ale nawet jakbyś wyjechał po nas to znając Twoje tempo dogonisz nas raz dwa Telefon masz, jak się zdecydujesz dzwoń gdzie jesteśmy. |
|
|
| |
|
Pan kierownik po konsultacjach społecznych wyraża zgodę na start o 11 Może przynajmniej cieplej będzie ![]() |
|
|
| |
|
Dobry pomysł Jeśli dam radę to się dołączę![]() |
|
|
| |
|
O no proszę, w takim razie do zobaczenia jutro na lądowisku o 11.00 ![]() |
|
|
| |
|
Dziekuję Agnieszce,Bartkowi,Halinie i Wojtkowi za dzisiejszy lajcik.Było bardzo miło i sympatycznie.Pogoda dopisała,trasa ciekawa i tempo bardzo mi dziś odpowiadające po wczorajszej szalonej jeżdzie .Do następnego razu... |
|
|
| |
|
Rewelacyjna sobotnia wycieczka, wielkie dzięki za towarzystwo! Objechaliśmy sobie Dolinę Będkowską, Pieskową Skałę i Ojców. Tylko tak parę stopni więcej mogłoby być ![]() I jeszcze dowód ![]() halina dodał/a następującą grafikę: ![]() | |
| Edytowane przez halina dnia 12-11-2011 19:31 | |
|
| |
|
Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim za dzisiejszą wspaniałą wycieczkę! Trasa super, tempo jak dla mnie idealne PK 3 zaliczony tylko po to żeby się okazało, że ten którego tak właściwie szukaliśmy był kawałeczek dalej Ale to nic, będzie jak znalazł na kolejny lajt |
|
|
| |
| Slavick Posty: 22 Miejscowość: Kraków Dołączył: 20 sie 11 |
|
Ja również dziękuję wszystkim Uczestnikom za sobotni "Lajt"! Było wyśmienicie - jak zawsze zresztą! ![]() Piękne jesienne widoki, pogoda też dopisała, bo udało się złapać parę promyków słońca. Chłodek natomiast motywował do kręcenia. A nawet do szybszego opuszczenia PK, bo właściciel przybytku zadbał o to, żebyśmy po opuszczeniu lokalu nie dostali hipotermii - przezornie nie włączając ogrzewania ![]() Do następnego razu!
Pozdrawiam, Slavick |
|
|
| |
| Slavick Posty: 22 Miejscowość: Kraków Dołączył: 20 sie 11 |
|
|
Witam Szanownych Lajtowiczów! Jutro planuję (wstępnie) skoczyć gdzieś na bicyklu. Trasa jaka przyszła mi do głowy to: Kryspinów, Mników, Sanka i Puszczą do Krzeszowic. Droga powrotna - jeszcze nie znana ![]() Start: 11:00, Lądowisko na Błoniach. Jedna tylko uwaga - mój wyjazd potwierdzę na 100% dopiero jutro rano (koło 9:00) na forum. W tej chwili prawdopodobieństwo wynosi 90% ![]() Pozdrawiam, Slavick |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Teraz powinno być lepiej.

Do zobaczenia