Jazda po asfalcie
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
No nieźle, fajna trasa. Nawet kusiło mnie żeby z Wami jechać ale dystansu się nieco wystraszyłem ![]() |
|
|
| |
| slawekg Posty: 144 Dołączył: 17 sie 12 |
|
No nieźle, fajna trasa. Nawet kusiło mnie żeby z Wami jechać ale dystansu się nieco wystraszyłem Dystansu nie ma się co bać. Ważne żeby tempo nie było za wysokie, bo jak jest ok to można jechać, jechać i jechać .... ![]() |
|
|
| |
|
Co racja to racja Zajechać się też można na 30km ![]() |
|
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
macie zdrowie... na ten upał
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
|
...żeby nie było że leszcz jestem mój rekord to 290km z sakwami 30kg w deszczu ale to było daaawno temu i potem przez tydzień dochodziłem do siebie ![]() | |
| Edytowane przez szbiker dnia 02-08-2013 22:05 | |
|
| |
| Dawid Posty: 155 Miejscowość: Krk - Kurdwanów Dołączył: 7 cze 08 |
|
|
Cześć, juro (04.08 niedziela) wybieram się z kolegą do Zakopanego zrobić trasę około 115km. Mamy jedno wolne miejsce osoborowerowe jak by ktoś chciał się dołączyć. Wyjazd około 7. Zapraszam
| |
| Edytowane przez Dawid dnia 03-08-2013 13:25 | |
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Dzisiaj ktoś chętny na jazdę? Tak myślę gdzieś w okolice Łapanowa uderzyć. Wyjazd koło 17-17.30. | |
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
Ja dziś planuję jeździć, ale upalać na IC
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Ja też IC
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Trasę IC już kilka razy jechałem. Jak dla mnie starczy. | |
|
| |
|
i mnie też chyba nie zabraknie dzisiaj na IC - muszę w końcu sprawdzić co to jest p.s jak naprawie oponę :/ | |
| Edytowane przez szbiker dnia 07-08-2013 12:52 | |
|
| |
|
Może Furman też się przełamie Do zobaczenia na IC |
|
|
| |
|
|
Kto z zielonych był dzisiaj na IC na niebieskim rowerze? |
|
|
| |
UMaciek ![]() Posty: 640 Miejscowość: Krzeszowice Dołączył: 19 kwi 09 |
|
Też byłem Ale w tym upale totalnie nie mogłem jechać szybciej. Pomimo tego, że pierwsza grupa wlekła się tak przez las, że doszedłem ją w Rudnie nie spiesząc się zbytnio po zmianach z jakimś gościem, to odpuściłem pod Blachprofilem i przez Regulice wróciłem do domu.
|
|
|
| |
|
Po czym poznać kogoś kto pierwszy raz jedzie IC ? Po tym że jedzie mega zamiast giga (chociaż chciał giga ! ), czasami prowadzi chociaz nie zna trasy i nie wie gdzie była meta podczas finiszu ![]() ![]() ale poza tym super jazda i fajni ludzie Pozdrawiam wszystkich tam śmigających Kto z zielonych był dzisiaj na IC na niebieskim rowerze? Ale jaki niebieski Slawek? Turkusowy "celeste" Bianchi jest Maćka (ale to w sumie bardziej zielony ), czarno niebieski Hinola a niebieski Cannondale mój p.s Średnia na mega wyszła ponad 35km/h , szału nie ma ale nie powiem też że jakoś specjalnie się opieprzaliśmy w grupie z Hinolem , poza tym gorąco było . Ciekawe jaka wyszła dokładnie na giga ,bo podobno wyższa o parę km/h Pierwsze koty za płoty jak to mówią ![]() p.s 2 Z zielonych był jeszcze Spootnick, Umaciek oraz Lukcio p.s3 ...był nawet jakis gość na rowerze czasowym w kasku aerodynamicznym ![]() | |
| Edytowane przez szbiker dnia 07-08-2013 20:57 | |
|
| |
spootnick ![]() Posty: 584 Miejscowość: Kraków Dołączył: 30 maj 08 |
|
Pierwsze przejechane IC w tym roku więc było fajnie Według mnie tempo mocne bo zrobiłem max na 5 minut pod Regulice, a i tak lekko zostałem. http://connect.garmin.com/activity/355056203 |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Mnie niestety upał skutecznie zniechęcił do wyjścia na rower
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
Mój track:http://connect.garmin.com/activity/355067147 Średnia z pętli IC: 37,6km/h Fajnie było, upał dawał się we znaki, ale były miejsca gdzie przyjemnie powiewało chłodem (pod warunkiem, że właśnie nie szedł ogień)
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
|
Lukcia i UMacka znam. To był ciemno niebieski. nie przyglądałem się bliżej. Jechał mega, aha i kask czarno pomarańczowy chyba - to mogłeś być Ty. Ja niestety musiałem podjazd w drodze powrotnej pod Sanke po dziurach w połowie odpuścić bo już serce za bardzo wariaowało. A ludzie z giga mnie dogonili na zjeździe więc musieli nieźle zasuwać (miałem średnią coś ok 35). |
|
|
| |
|
To niestety ja Pojawiły się właśnie foty na fejsie IC Ta wymiata ![]() ![]() ![]() | |
| Edytowane przez szbiker dnia 07-08-2013 21:22 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

p.s jak naprawie oponę :/
), czasami prowadzi chociaz nie zna trasy i nie wie gdzie była meta podczas finiszu