Zamek Rabsztyn - 2.11.2008
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Zawsze miałem ochotę tam pojechać. Tak więc jadę przez Ojców i Pieskową Skałę na zamek Rabsztyn. Wyruszam z pod parku wodnego o godz. 10.00. Zapraszam wszystkich chętnych. Przewiduję tempo umiarkowane i dystans około 100km. Dominuje afalt , ale terenu też nie zabraknie.![]() |
|
|
| |
| Szymon Posty: 67 Dołączył: 16 sty 08 |
|
|
A to będzie szosa czy mtb? Tak czy inaczej chętnie sie przejadę. |
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Wstępnie jestem zainteresowany wycieczką, tym bardziej, że zapowiada się piękny weekend
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Też będę. | |
|
| |
| Godul Posty: 115 Miejscowość: Kraków Dołączył: 21 mar 08 |
|
| Bardzo dobry pomysł. Chętnie się przejadę. Mam jednak dylemat: bo jeśli ten teren się nie nadaje na kolarkę, to na przejechanie 100 km na góralu w umiarkowanym tempie, może zabraknąć dnia ... | |
| Edytowane przez Godul dnia 28-10-2008 10:43 | |
|
| |
|
Damy w palnik i się zmieścimy ![]() |
|
|
| |
| Szymon Posty: 67 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Damy w palnik i się zmieścimy Palnik to moje czwarte imię, więc będzie git ![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Jestem chętny, jeśli można było by to objechać na szoszkach? Szkoda brudzić górala...:/
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Godul Posty: 115 Miejscowość: Kraków Dołączył: 21 mar 08 |
|
| Nie należy teraz dawać w palnik, teraz trzeba odpoczywać. Wycieczki, podziwianie przyrody, i tak dalej. W ściganiu zróbcie sobie trochę przerwy. | |
| Edytowane przez Godul dnia 28-10-2008 14:29 | |
|
| |
|
Jestem chętny, jeśli można było by to objechać na szoszkach? Szkoda brudzić górala...:/MisQ Misiek i tak ubrudzisz u proposzcza w Jaworznie. No chyba, że się mylę. |
|
|
| |
| leszek Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06 |
|
To jedna z moich ulubionych tras . Mam nadzieję ze będą zdjęcia i relacja MisQ nie ściemniaj tylko śmigaj a jak ubrudzisz Konusie to umyjesz krcherem jak zwykle . Miłej jazdy !!!
|
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Lesław. Którędy jedziemy? Dołączę na trasie na wysokości Michałowic-Zielonek.
Куба | |
| Edytowane przez Kubak dnia 30-10-2008 10:00 | |
|
| |
|
Lesław. Którędy jedziemy? Dołączę na trasie na wysokości Michałowic-Zielonek.Kubak Od Zielonek czerwonym turystycznym w kierunku Doliny Prądnika. |
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
|
Trasa brzmi bardzo kusząco, ale pisząc asfal jakie drogi masz na myśli? W niedziele, po wszystkich świętych wszystkie główniejsze drogi będe pełne blachosmrodów, a pomiędzy nimi nie mam ochoty się turlać. Chociaż największym dla mnie problemem jest być o tej 10 na Dobrego Pasterza mieszkająć 25 km na zachód Krakowa |
|
|
| |
|
Z tego co pamiętam to ostatnio Leszek prowadził cały czas terenikiem Super to była wycieczka ![]() | |
| Edytowane przez Luki dnia 31-10-2008 10:01 | |
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
I ja, i ja jestem zainteresowana |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
No i już! Jak zawsze było baaardzo miło, słonecznie, ciepło, wesoło, terenowo, trochę szosowo, szybko, przekroczony HRmax kilka razy . Wielkie dzięki wszystkim uczestnikom za fajną przejażdżkę. Tak powinny wyglądać fajne treningi . Mnie wyszło 102km, czas czystej jazdy 4,5h; średnia prędkość 23 km/h; Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
|
Wycieczkę zaliczyli : MiśQ, Lukas, Neeq, Marcin, Dziczek, Kubak, nowy kolega Szymon oraz ja czyli Lesław. Zamek Rabsztyn zdobyty. Mnie wyszło z domu 105 km i 4h 35 min efektywnej jazdy. Muszę nadmienić , że Lukas chyba ostro szykuje formę na Jaworzno, gdyż dwa razy ostro przeciągnął mnie pod kres moich możliwości. Fajnie ,że wreszcie tylu zielonych pojawiło się na wycieczce i oczywiście zawsze miło powitać nowych. ![]() A gdzie reszta zielonych ? ![]() galeria zdjęć | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 02-11-2008 22:14 | |
|
| |
| kasia Posty: 282 Dołączyła: 29 wrz 06 |
|
Jestem usprawiedliwiona chora Zielona![]() |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
To jedna z moich ulubionych tras Zdjęcia wrzucę jutro. Trasa mi się podobała. Ogólnie mam nadzieję całą jurę zaliczyć z zamkami, już mam nadzieję z Tobą. Mnie z domu wyszło 115 km. Dzisiejszy track. |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

. Mam nadzieję ze będą zdjęcia i relacja 
.