15.06.2013 Beskid Sądecki i Małe Pieniny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Marcus ![]() ![]() ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Witajcie, Proponuję ponowić próbę wycieczki, którą już proponowałem, ale pogoda pokrzyżowała plany, czyli: Szczawnica-Przechyba-Radziejowa-Wlk.Rogacz-Przełęcz Obidza-Przełęcz Rozdziela-Durbaszka-Szczawnica. Tak jak sugerowałem - można wydłużyć trasę przez Wysoki Wierch na Słowację i wrócić wzdłuż Dunajca. Można i skrócić jeśli pogoni nas deszcz lub osłabienie... Fajnie byłoby jednak zrobić jakąś miłą pętelkę ![]() Kto jest za? ![]() |
|
| |
pocio ![]() ![]() ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
ja. Chociaż nie obiecuję Durbaszki ![]() połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
|
pocio, myślę, ze Durbaszka stoi mimo Twoich obiecanek ![]() |
|
| |
MiśQ ![]() ![]() ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Pewnie bym chciał się wybrać, jednak mam już inne plany na ten weekend ![]() Grunt to nie przemęczać się! |
|
| |
|
Eee MiśQ-u, nie pisz tak nawet. Zmień plany i przybywaj! ![]() |
|
| |
mandraghora ![]() ![]() ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
kusisz Marcus... ;-) o której planujesz start? Dojazd? adrenalina? pół kilo poproszę :)
| |
Edytowane przez mandraghora dnia 11-06-2013 19:16 | |
| |
Hinol ![]() ![]() ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Też bym w końcu w jakieś góry skoczył, ale w pracy siedzę :/ | |
| |
|
mandraghora, no mam nadzieję! Taki miałem plan ![]() Hinol, ojjj szkoda, bo zawsze chciałem zobaczyć jak się jedzie za odrzutowcem ![]() Wahających się może zachęci: http://www.accuweather.com/pl/…forecast/264533 ![]() Aha - mam rowerowego wysłannika w Piwnicznej, więc będę mieć wieści z pierwszej ręki przed sobotą. | |
Edytowane przez Marcus dnia 11-06-2013 22:48 | |
| |
UMaciek ![]() ![]() ![]() Posty: 640 Miejscowość: Krzeszowice Dołączył: 19 kwi 09 |
|
Jechałem dokładnie tą trasę podczas 3dniowego wypadu AGHowskiej "sekcji turystyki rowerowej", tyle że z Przełęczy Rozdziela zjechaliśmy na dół zaliczając dolinkę Białej Wody z pięknymi skałami (a wcześniej obesrane pastwisko ![]() ![]() Ewentualnie, jakbyś miał możliwość przesunięcia całej imprezy o tydzień, to może będzie więcej chętnych. Na przykład ja ![]() |
|
| |
mandraghora ![]() ![]() ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
mnie przyszły weekend chyba też by bardziej pasował...
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
| |
|
Zgodnie z mądrością doświadczonego życiem rowerzysty, że "jutro będzie futro" nie zmieniam daty wyjazdu ![]() ![]() |
|
| |
|
sobota jest ok jedziemy. Zawsze można będzie powtórzyć. 7 super na wyjazd ![]() połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
slawekg ![]() Posty: 144 Dołączył: 17 sie 12 |
|
Ja raczej też bym się wybrał, jutro będę wiedział na 100%. Ostatnio tylko szosa i szosa, raptem 2 razy jeździłem w tym roku w terenie, aż wstyd się przyznać. I po co ja kupiłem tą szosę? - wcześniej miałem tylko mtb i nie było dylematów ![]() Pocio: może w końcu będzie okazja zobaczyć tego twojego fulla ![]() |
|
| |
|
![]() miała być niespodzianka. połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
|
Hehe, no to szykuje się wypad pionierski, bo ja wczoraj 1 raz jechałem w terenie na fullu ![]() |
|
| |
|
To co jedziemy jutro? Ja mogę się dołączyć albo kogoś zabrać. | |
| |
|
Jedziemy. ![]() ![]() połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
|
Do zobaczenia rano! ![]() |
|
| |
|
I po wycieczce. Wkrótce pojawi się galeria i wrażenia. Kto nie był niech żałuje 6 godzin w górach 4 jazdy, piękna pogoda i widoki. Dzięki Marcus i Sławek za towarzystwo. ![]() połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
|
Również dziękuję za dzisiejszą wycieczkę ![]() ![]() |
|
| |
Skocz do Forum: |