Niedziela, 29 lipca, wycieczka
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Jeśli utrzyma się bezdeszczowa i pewna pogoda, to chciałbym zaprosić na wycieczkę w niedzielę. Trasa biegnie do Wieliczki. Następnie cały czas żółtym szlakiem aż za Dobczyce do szlaku niebieskiego. Tymże niebieskim szlakiem do Myślenic. Dalej zależnie od godziny o której tam dotrzemy i stanu uczestników . Najpewniej bocznymi asfaltami do Krakowa.Fragmenty żółtego szlaku jechałem, ale dawno. Szlak niebieski polecał mi kolega, ale nim w ogóle nie jechałem, więc będą też elementy nawigacji i próba niezgubienia szlaku .Miejsce i czas zbiórki jeśli znajdą się jacyś chętni do ustalenia. Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 24-07-2007 14:14 | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Nie patrzyłem na mapę, ale czy te szlaki biegną tylko drogami ziemnymi, czy jakiś asfalt jest ( i ile go jest?) ?? Mniej więcej ile kilometrów wyjdzie?
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Żółty szlak to tak na oko z dobrą połowę leci asfaltami, niebieski wygląda na bardziej terenowy. Co do kilometrów to w niedzielę popołudniu będę mógł odpowiedzieć B). Jak się ten żółty z niebieskim okażą zbyt szybkie i nie będzie problemów z nawigacją, to się jeszcze coś dołoży , co nie zmienia faktu że tak czy inaczej pojęcia nie mam ile to będzie km.
Pozdrawiam |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

. Najpewniej bocznymi asfaltami do Krakowa.
.