Niedziela, 29 lipca, wycieczka

Autor Wiadomość
Axi mężczyzna

Axi
Miejscowość: Kraków
Dodane 24-07-2007 14:14 Niedziela, 29 lipca, wycieczka
Jeśli utrzyma się bezdeszczowa i pewna pogoda, to chciałbym zaprosić na wycieczkę w niedzielę.
Trasa biegnie do Wieliczki. Następnie cały czas żółtym szlakiem aż za Dobczyce do szlaku niebieskiego. Tymże niebieskim szlakiem do Myślenic. Dalej zależnie od godziny o której tam dotrzemy i stanu uczestników ;). Najpewniej bocznymi asfaltami do Krakowa.

Fragmenty żółtego szlaku jechałem, ale dawno. Szlak niebieski polecał mi kolega, ale nim w ogóle nie jechałem, więc będą też elementy nawigacji i próba niezgubienia szlaku :D.

Miejsce i czas zbiórki jeśli znajdą się jacyś chętni do ustalenia.

Pozdrawiam :)
Axi

Edytowane przez Axi dnia 24-07-2007 14:14
MiśQ mężczyzna

MiśQ
Dodane 25-07-2007 16:59 RE: Niedziela, 29 lipca, wycieczka
Nie patrzyłem na mapę, ale czy te szlaki biegną tylko drogami ziemnymi, czy jakiś asfalt jest ( i ile go jest?) ?? Mniej więcej ile kilometrów wyjdzie?

Grunt to nie przemęczać się!
Nie hamuj k...!! :)

Axi mężczyzna

Axi
Dodane 25-07-2007 17:34 RE: Niedziela, 29 lipca, wycieczka
Żółty szlak to tak na oko z dobrą połowę leci asfaltami, niebieski wygląda na bardziej terenowy.
Co do kilometrów to w niedzielę popołudniu będę mógł odpowiedzieć B). Jak się ten żółty z niebieskim okażą zbyt szybkie i nie będzie problemów z nawigacją, to się jeszcze coś dołoży ;), co nie zmienia faktu że tak czy inaczej pojęcia nie mam ile to będzie km.

Pozdrawiam :)
Axi

Skocz do Forum: