Sobota - 28 lipca może góry jakieś.
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
W sobotę planuję wypad w góry. Cel - Kudłacze. Myślenice - Poręba - Kudłacze-Lubomir ( najwyższy szczyty byłego woj. krakowskiego) - przeł.Jaworzyce - Lipnik - Kraków. Wyjazd rano 8-9 gdyż zamierzam być w domu przed 17. Dopuszczam również możliwość wyjazdu na Koskową Górę. Wyjazd był by pociągiem do Makowa i przez Górę Koskową dojazd do Krakowa na rowerze. To są dwie opcje - jeśli ktoś chętny na wyjazd proszę o kontakt w celu omówienia szczegółów. |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Ja jestem na tak, ale potwierdze na 100% dziś wieczorem. | |
|
| |
| leszek Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06 |
|
Ja też jestem na tak tylko która opcja ?
|
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Chyba jednak odpuszcze, bo lamie mnie w kosciach na ta pogode. | |
|
| |
|
| Kudłacze - wyjazd 9 rano spod smoka. | |
|
| |
|
| OK. | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Kudłacze zaliczone (91km), było nas pięciu. Były pięknę widoki. Kto nie był niech żałuje. Następny taki wyjazd nie będzie szybko. Ciekawe gdzie reszta zielonych była... |
|
|
| |
| superMario Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06 |
|
wakacje sa Marcinie i ja tam wole o normalnych porach jezdzic -weekend to jedyny dzien kiedy moge odespac caly tydzien pracy gdyz wstaje o 5
|
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Niestety dojechaliśmy tylko do Kudłaczy. Zerwany hak w połączeniu z faktem, że nie wożę zapasu był dość poważnym argumentem za niekontynuowaniem wyjazdu. Dzięki temu, że Mariusz mjn_bike miał zapasowy hak do Meridy udało mi się dość komfortowo wrócić do Krakowa (działało 6 przełożeń na kasecie ) - dzięki.Reszta grupy stwierdziła, że również zawróci w tym miejscu, zatem dziękuję za towarzystwo w drodze powrotnej . Dzięki temu mogliśmy bez pośpiechu luźnym tempem wrócić do Krakowa , zahaczając po drodze m.in. na dobre włoskie lody.
Pozdrawiam Axi dodał/a następującą grafikę: ![]() | |
| Edytowane przez Axi dnia 28-07-2007 21:26 | |
|
| |
|
I Ja dziękuję za miły wyjazd Marcinowi za pomoc .
|
|
|
| |
|
Ja też zadowolniony jestem chociaż plan nie został zrealizoway. Za to udało się zrealizować ciekawy trening. Axi oraz mjn_bike nie pozwolili się nudzić na trasie i wyszedł z tego taki mały sparing ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

tylko która opcja ?

-weekend to jedyny dzien kiedy moge odespac caly tydzien pracy gdyz wstaje o 5

Marcinowi za pomoc .