czy ktos ma ochote posmigac po lasku???
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| angelika Posty: 58 Dołączyła: 17 maj 07 |
|
| w poniedziale wraz z grupa rowerzystow jedziemy pod zoo wyruszamy z blon tempo spokojne a przewidywana trasa to trasa wokol zoo zapraszam chetnych ktorzy by dysponowali czasem w godzinach rannych start kolo godziny 10 z cichego kacika | |
| Edytowane przez angelika dnia 04-08-2007 22:51 | |
|
| |
| pablo Posty: 3 Miejscowość: Kraków Dołączył: 2 sie 07 |
|
| Ja jak najbardziej się piszę choć przyznam, że wolał bym gdzieś dalej.. jakieś dolinki podkrakowskie czy cosik.. ale ok.. 10 mi pasuje.. | |
|
| |
|
| pablo najpierw zoo zachowaj sily na wtorek bo pod tym zooo to strasznie dluga przerwe miales ale wiem to byl maly odpoczynek na zlapanie tchu hiiii | |
| Edytowane przez angelika dnia 04-08-2007 23:18 | |
|
| |
|
| Widzę że cosik marnie z chęciami na jutrzejszą jazdę ??!! | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
wyobraź sobie, że: 1. poniedziałek to dzien regeneracji więc większość nie jeździ 2. w tym czasie normalni ludzie zarabiaja na chlebek .... reszty sam się domyśl
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
| Dlatego się dziwiłem że koleżanka Angelika proponuje wogóle wypad.. Pozdrawiam | |
|
| |
|
pocio napisał/a:pocio ja pracuje w systemie 2 na 2 wiec 2 dni mam wolne dlatego tez moge sobie pozwolic na ranna jazde w tych dniach kiedy mam wolne wieczorkami przewaznie wzmacniam miesnie cwiczac aerobic www.uroda.krakow.pl wiec przewaznie odpowiadaj mi ranne godziny na wspolny wypad a ja raczej regeneracjii nie potrzebuje jezdze sama dla siebie i nie startuje w maratonach chociaz wiem ze regeneracja jest bardzo potrzebna bowiem dobra kondycja psychiczna i fizyczna decyduja o naszej efektywnosci w pracy i stabilnosci emocjonalnej wlasnie czytalam ksiazke gdzie jest mowa o polakach ze to my zajmujemy niestety czolowe miejsca w europie pod zwgledem braku aktywnosci ruchowej tym czasem nie uswiadamiamy sobie ze aktywnosc ruchowa jest wpisana w zycie czlowieka tak samo jak potrzeba jedzenia czy oddychania polecam ksiazke grazyny kolomyjskiej pod tytulem POTRZEBA RUCHU warto ja przeczytac polecam Dodane dnia 08 Sierpień 2007 01:08:48 dzieki za wspolna jazde marcinowi a takze kubie i pablowi a wlasnie pablo jak tam twoja noga i lokiec ?? do wesela sie zagoii. wyruszylismy sp[od blon dojechalismy do zoo laskiem nastepnie zrobilismy rundke wokol zoo ja 2 razy wyladowalam w przepasci i to chyba dlatego ze zapatrzylam sie na rowerzyste ktory mial bardziej powazny wypadek niz ja ledwie szedl i dobrze ze nie byl sam no prawdopodobnie skrecil kostke izycze mu szybkiego powrotu do zdrowia miejmy nadzieje ze to nic powaznego no ale trase obralismy tez dosc ostra mnostwo stromych i ostrych zakretow i duzo przepasci .ale jak jezdzic jak to mowia maratonczycy to na calego . bylam juz zmeczona ale nasz kolega marcin zaproponowal abysmy pojechali do tynca wiec dawaj wszyscy uderzylismy do tynca a ja mimo braku juz sil rowniez pojechalam jechalismy bulwarami wisly ale w tak milej atmosferze moge jezdzic calymi dniami pzryjechalam do domu po 5 godzinach jazdy i mialam juz dosc ale szybki zimny prysznic dodal mi energii i mialam jeszcze sile aby pojsc na kurs tanca salsy coz to za dzien byl pelen wrazen i mnostwo smiechu pzd i do zobaczenia w piatek | |
| Edytowane przez angelika dnia 07-08-2007 15:23 | |
|
| |
| hokeistamtb Posty: 77 Dołączył: 22 kwi 07 |
|
|
Czy ktos mialby ochote posmigac dzis lub jutro?? Pozdrawiam ![]() |
|
|
| |
|
| hmm a w ktorych godzinkach dzis ??? jesli mialaby byc to trasa do tynca z mila checia gdyz po wczorajszej trasie las juz dzis odpada mialabym ochote pojezdzic spokojna trasa jakies 2 godzinki | |
| Edytowane przez angelika dnia 07-08-2007 13:20 | |
|
| |
|
|
A wiec mozna do Tynca,ale o ktorej i gdzie?? Ja juz wprawdzie smigalem dzisiaj od 7 do 12,ale jeszcze mi malo ![]() |
|
|
| |
|
hokeistamtb napisał/a:malo hmm to prawie 5 godzin jazdy oj widze ze szalejesz wiec o 1830 pod wawelem ale najlepiej bedzie jesli do mnie zadzwonisz kolo1730 gdyz gres \ z bikeholikow tez by pojechalam a nie umawaialm sie konkretnie z nim na godzinke moj numer 503845508 wiec odpowiada ci mniej wiecej ta godzinka??? |
|
|
| |
|
No prawie 5 godzin,ale to tak malo Wczoraj prawie 6 godzin![]() Odpowiada mi ta godzinke.Tylko jest maly problem bo nie mam komorki,poniewaz wczoraj rozwalilem na rowerze i nie mam jak sie skontaktowac ![]() Wiec poprostu bylbym o 18:30 pod smokiem wawelskim??? |
|
|
| |
|
| dobra bez wzgledu na to czy gres pojedzie to bede o 1830 pod wawelem i uderzamy do tynca hmm komorke rozwaliles no czasami sie zdarza wiec dlatego komorki ze soba nie biore wiec do zobaczenia o 1830 pzd jak by co bede o 17 30 na gg 5128772 wiec moze bede wiedziala co z gresem | |
| Edytowane przez angelika dnia 07-08-2007 13:46 | |
|
| |
|
dobrze Napewno bede o 18:30 pod wawelem ( w takiej pomaranczowej koszulce CCC).To Twoj numer gg?? Do zobaczenia |
|
|
| |
|
|
tak moj numer gg i tylko moj heheh mam nadzieje ze nikt go jeszcze nie przejol i potwierdzam ze bede pod wawelem Dodane dnia 08 Sierpień 2007 03:01:17 www.uroda.krakow.pl | |
| Edytowane przez angelika dnia 07-08-2007 15:01 | |
|
| |
| mars0 Posty: 70 Miejscowość: Tu i tam. Dołączył: 25 lis 06 |
|
|
może i ja sie przyłacze o ile będzie jeszcze miejsce
/////////////////////////////////////// |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |