Wyjazd 1.10.2006 - Góra Leskowiec
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Jak w temacie | |
| Edytowane przez pit dnia 29-09-2006 21:43 | |
|
| |
| Tomek Posty: 5 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 mar 06 |
|
|
Witam Też myślałem o Leskowcu w ten week ale trochę inaczej: pociąg do Zęmbrzyc stamtąd czerwonym do Krzeszowa no i stamtąd Leskowiec trochę pobujać się tam i z powrotem do chyba Trzech skał zjazd z Leskowca na Mucharz i powrót przez Lanckoronę rowerem do Krakowa trasa około 100 km Ps. Tu jako Tomek czyli Santa z forum starego Tomek "Kaczor" Kaczmarek vel Santa |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
No to coś bardzo podobnego bo atak na Leskowiec następuje z Krzeszowa. Tyle, że ja planuję trochę bardziej na południe od Krzeszowa uderzyć przez Targoszów i Rolę zółtym szlakiem. Powód jest taki, że stosunkowo wysoko wjedziemy drogą przed ostatecznym atakiem na szczyt. Drugi powód jest taki, ze wjeżdżając czerwonym z Krzeszowa na Leskowiec trzeba się trochę cofnąć i potem wrócic tą samą drogą. No i szkoda mi tak szybko opuszczać górki, a tak zrobilibyśmy zjeżdżając do Mucharza. Dlatego myślałem żeby do Wadowic doturlikać się jeszcze terenem. No i na koniec, w Lanckoronie byliśmy niedawno - kremówkę w Wadowicach bym chętnie wciął.No ale wszytsko jest do obgadania. Z tego co widzę to chyba na niedzielę trzeba będzie przesunąć impreskę. |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
| To moje ulubione strony, więc się pisze na wycieczkę. Wszystko mi jedno kiedy wypadnie. | |
|
| |
| superMario Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06 |
|
| i ja bym sie chetnie przejechal -oczywiscie jesli mozna? co prawda nie jestem nocny rider ale cos tam krece korba B) | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
| noooo... jeśli niedziela to ja się dwoma ręcami podpisuję na wyjazd, ale jeden warunek... jak będzie padać deszcz lub śnieg - nie jadę !! | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
| to kiedy w końcu jedziemy, w sobotę czy niedziele? bo nie wiem jak imprezować w nocy B) | |
|
| |
| As Posty: 54 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 17 sty 06 |
|
| jeśli pogoda dopisze to i ja wybrałabym się, może tylko wersje skrócona - powrót z okolic Wadowic pociągiem. | |
|
| |
|
chyba jednak nici z wyjazdu na rower w niedzielę, na dzień dzisiajszy każda ręka 100 kg o nogach nie wspomnę w gardle kaktus..zdaje się, że grypsko mnie łapie. a gdy grypa kwiat lipy i napój z malinką, dokładnie otulić pacjenta pierzynka i czekac aż minie czas zwany chorobą bo dobrze być zdrowym a chorym niezdrowo...![]() |
|
|
| |
| Tom Posty: 185 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 sty 06 |
|
O kiepsko Joana, a ten przepis na zdrowie zacytowany to masz bardzo nowoczesny bo dawniej to na trzy zdrowaśki wsadzali do pieca .Pij dużo PS tylko podgrzanych .... |
|
|
| |
| leszek Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06 |
|
| kiedy i czy w ogole jest wyjazd B) | |
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
He, he dobre pytanie!! Organizatorze gdzie jesteś? Zamknąłęm ankietę może to pomoże w ustaleniu dnia.. | |
| Edytowane przez pit dnia 29-09-2006 18:44 | |
|
| |
|
Tom napisał/a: RumJanek...chyba brakło recepta zrealizowana![]() | |
| Edytowane przez As dnia 29-09-2006 19:54 | |
|
| |
|
| Wyjazd 6.41 z dworca głównego w Krakowie - w Niedzielę ! | |
| Edytowane przez furman dnia 29-09-2006 20:05 | |
|
| |
|
| to co, zbiórka pod zegarem na Dworcu Gł. o 6:10 +-5min ?? | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Potrzebuje sie wyrobic na 17:00 do centrum Krakowa? Zdążymy? | |
|
| |
| Tomek Posty: 5 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 mar 06 |
|
|
Pewnie spotkamy się w pociągu ale chyba pojadę inaczej, ale to się jeszcze zobaczy wsiadać będę w Płaszowie
Tomek "Kaczor" Kaczmarek vel Santa |
|
|
| |
|
Lukas napisał/a: Myślę ze tak..najwyżej jak będzie sie zapowiadało coś dłużej to odłaczysz się i polecisz na kraków. Ja też bym chciał o rozsądnej porze wrocić. |
|
|
| |
| Ola Posty: 33 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 21 wrz 06 |
|
Zazdroszczę wyjazdu Tymczasem ja w niedzielę stanę się matką chrzestną Już ustalone, że chrześniak na Komunię rower dostanie Bawcie się dobrze ![]() |
|
|
| |
|
|
zacząłem się już pakować do mojego ulubionego plecaka 35L, wrzuciłem do tej pory: aparat, dwie dętki, zapasowy łańcuch, skuwacz, zestaw kluczy, dwie LEDowe lampki przednie, kombinerki, GPSów 2szt, krutkie spodenki, kurtkę, dwie kiełbasy, 3 bułki, herbatniki, delicje, 6szt map, smar do łańcucha, zipy, druciki, izolację, zapasowe aku AA, mp3 player, czapkę, cieplejsze rękawiczki, jak na razie plecak waży... no trochę, ale będę dzielny co by gdzieś 30km przed metą nie umrzeć ![]() | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 30-09-2006 01:04 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

- kremówkę w Wadowicach bym chętnie wciął.

recepta zrealizowana
Bawcie się dobrze