Pasmo Babicy i Barnasiówki na luzie 01.10.2016 (sobota)
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Balcerek Posty: 2 Dołączył: 29 wrz 16 |
|
|
Witam wszystkich serdecznie. To mój pierwszy post na tym forum i zanim opowiem o wycieczce to kilka sów o mnie. wiek : średni bliżej 40 ![]() zawód : nauczyciel, przewodnik górski rower . Cross A4 rocznik 2008 preferencje : szlaki górskie : Beskidy (rzadko bo 2 maleństwa w domu) zainteresowania : jw oraz modelarstwo redukcyjne. A teraz o wyciecze, która mi się rozsypuje (kumpel zrezygnował) bo sam już nie pojadę w góry po kilku wypadkach. Planuję wyjazd ok 8:00 do Myślenic a potem pasmem Babicy do Sułkowic i z powrotem pasmem Barnasiówki do Myślenic. Wszystko na zupełny luzie, bo kondycja u mnie dopiero powoli wstaje. Powrót ok 17. Dysponuje samochodem z 1 bagażnikiem dachowym dla osoby towarzyszącej. Start : Nowa Huta os. Dywizjonu 303. Zapraszam. |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Bardzo fajna wycieczka! Niby blisko, ale jest co pojechać. Jakiś czas temu RB taką jechał. Ja w ten weekend niestety już zadeklarowałem się na inne wyjazdy. Pozdrawiam |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 533 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Dzięki za pomysł gdzie by tu pojechać. Przeglądam zaległości forumowe i właśnie się natknąłem na ten wątek. Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |