Ku ukrzepieniu więzów snadnej jazdy w tygodniu kąsek Pon-Pt
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| ChuckNorris Posty: 360 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 paź 06 |
|
|
Witam Dawno mnie tutaj nie było i dlatego postanowiłem się uaktywnić. Proponuję utworzenie miejsca - tego wątku gdzie będziemy proponować wyjazdy w dni powszednie od poniedziałku do piątku. Np. ktoś nie idzie pracy, ktoś urwał się z wykładu albo uciekł z fizyki i chciałby wskoczyc na rower to łacno może pisac tutaj wątek ów ma słuzyć usnadnieniu kontaktów i ukrzepieniu więzów między cyklistami łaknącymi przygody przejazdami poprzez rzezy wyżłobione przez wodę bystrą.B) Atoli pogoda różnoraka w jesieni bywa, jednakowoż spolegliwość onej matki natury wyczuć można w cieplejsze jesienne dni na przykład łoni była pogoda przyzwoita daleko w głąb jesieni wysunięta, dopóty jeździliśmy z rańca, aż przymrozy nie chwyciły i nie usłały białej szadzi na pledziku zwnym potocznie trawą. Przekonywam was, iż chęgodość usmotrusanego roweru w słocie i dżdżawce może zostać przywrócona po zabiegach czyszczących szczoteczką do zębów kiej ten kot w polskiej sławetnej armii. Rower mój chędogi również ochoczy jest stawić czoła jesieni, termin tej ochoczości zacznie biec za kilka dni. Chylę czoła i czekam na propozycję. Chuckie
"Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet." | |
| Edytowane przez ChuckNorris dnia 18-09-2007 21:28 | |
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Chucku - jedno muszę przyznać. Ta Twoja staropolszczyzna jest extra ![]() Naprawdę - podoba mi się
|
|
|
| |
| seb Posty: 19 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 wrz 07 |
|
Chuck - Ty chyba również w bractwie rycerskim sie udzielasz .Tez mi sie podoba - i inicjatywa i staropolszyzna . SePo Seb |
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Niewątpliwie Chuck coś mocnego pali Chuck, rzuć to świństwo
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |