Ku ukrzepieniu więzów snadnej jazdy w tygodniu kąsek Pon-Pt

Autor Wiadomość
ChuckNorris mężczyzna

ChuckNorris
Miejscowość: Kraków
Dodane 18-09-2007 21:17 Ku ukrzepieniu więzów snadnej jazdy w tygodniu kąsek Pon-Pt
Witam
Dawno mnie tutaj nie było i dlatego postanowiłem się uaktywnić. Proponuję utworzenie miejsca - tego wątku gdzie będziemy proponować wyjazdy w dni powszednie od poniedziałku do piątku. Np. ktoś nie idzie pracy, ktoś urwał się z wykładu albo uciekł z fizyki i chciałby wskoczyc na rower to łacno może pisac tutaj wątek ów ma słuzyć usnadnieniu kontaktów i ukrzepieniu więzów między cyklistami łaknącymi przygody przejazdami poprzez rzezy wyżłobione przez wodę bystrą.B) Atoli pogoda różnoraka w jesieni bywa, jednakowoż spolegliwość onej matki natury wyczuć można w cieplejsze jesienne dni na przykład łoni była pogoda przyzwoita daleko w głąb jesieni wysunięta, dopóty jeździliśmy z rańca, aż przymrozy nie chwyciły i nie usłały białej szadzi na pledziku zwnym potocznie trawą. Przekonywam was, iż chęgodość usmotrusanego roweru w słocie i dżdżawce może zostać przywrócona po zabiegach czyszczących szczoteczką do zębów kiej ten kot w polskiej sławetnej armii. Rower mój chędogi również ochoczy jest stawić czoła jesieni, termin tej ochoczości zacznie biec za kilka dni.
Chylę czoła i czekam na propozycję.
Chuckie :p

"Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet."

Edytowane przez ChuckNorris dnia 18-09-2007 21:28
furman mężczyzna

furman
Dodane 18-09-2007 22:25 RE: Ku ukrzepieniu więzów snadnej jazdy w tygodniu kąsek Pon-Pt
Chucku - jedno muszę przyznać. Ta Twoja staropolszczyzna jest extra :)
Naprawdę - podoba mi się :)
seb mężczyzna

seb
Dodane 19-09-2007 08:04 RE: Ku ukrzepieniu więzów snadnej jazdy w tygodniu kąsek Pon-Pt
Chuck - Ty chyba również w bractwie rycerskim sie udzielasz :).
Tez mi sie podoba - i inicjatywa i staropolszyzna :).

SePo
Seb
dziczek mężczyzna

Dodane 19-09-2007 08:59 RE: Ku ukrzepieniu więzów snadnej jazdy w tygodniu kąsek Pon-Pt
Niewątpliwie Chuck coś mocnego pali :p Chuck, rzuć to świństwo :D

Team Jubilat Polska

Skocz do Forum: