Koskowa Góra - 6.10.2007
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Proponuję wycieczkę w nadchodzący weekend. Szczegóły zostały podane w newsie na stronie. Proszę o deklaracje chętnych gdyż w przypadku gdybym miał jechać sam ( biorę taką opcję pod uwagę) plan wycieczki ulegnie zmianie. Gdyby było nie więcej niż 3 uczestników ( ze mną ) również można zmienić trasę gdyż wchodzi wtedy w rachubę dojazd samochodem. |
|
|
| |
| Makswelll Posty: 82 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 kwi 07 |
|
|
sobota czy niedziela? jakos przeoczylem ta date tzn ze w nocy to sie spi a nie czyta forum ![]() | |
| Edytowane przez Makswelll dnia 02-10-2007 08:33 | |
|
| |
| ChuckNorris Posty: 360 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 paź 06 |
|
6 X to sobota. Zakładam, że trasa jest przejezdna, bez niespodzianek (śnieg, wyrwiska na szlaku). Jak pogoda ma dopisac to zgłaszam swoją obecność
"Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet." |
|
|
| |
| kasia Posty: 282 Dołączyła: 29 wrz 06 |
|
| Furmanie ja sie waham, ponieważ nie do końca jeszcze wiadomo czy to będzie tylko wycieczka czy kolejna rzeż...? Poczekam na ostateczna wersje trasy B) | |
|
| |
|
|
dojadę na trasę z Myślenic dołączę się na Koskowej lub gdzieś na szlaku żółtym w stronę Makowa |
|
|
| |
|
Jeżeli nie będzie frekwencji do środy wieczorem, to furman wrzuci link na forum chłopców z płomiennym B na ramieniu, a wtedy dopiero będzie rzeź
"Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet." |
|
|
| |
| leszek Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06 |
|
Ja gram w tym czasie na Rawie Blues ale co się odwlecze...........
|
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
|
Jestem na tak, nie ma to jak górki, potwierdzę jeszcze ostatecznie.
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
|
po tych deszczach to bedzie tam jak w Kościelisku 2006 lub Krynicy 2007. Czerwony szlak z Babicy to tylko kajakiem taka uroda beskidu makowskiego. |
|
|
| |
|
Co tam błoto - zatytułujemy wycieczkę Adventure Koskowa i będzie git ![]() |
|
|
| |
|
|
Yo, nie ma to jak porządny wyryp B)
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
Na mnie w tym dniu w Beskidzie Sądeckim też chyba czeka poważne błotko. Oj nie lubię błotka.:n No ale muszę skończyć zaczęty maraton w Krynicy. ![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Sorki Panie Furmanie, ale raczej mnie nie będzie... ![]() Bardzo żałuję, że tak naciskałem Cię z wycieczkami, ale ten weekend raczej odpada. Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
MisQ napisał/a: Przegrany jesteś :[ |
|
|
| |
|
A ja jadę
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
|
|
No to w przeddzień wyprawy ać autor poda końcowa wersję trasy. Czyli pociągiem li się wybieramy?
"Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet." | |
| Edytowane przez ChuckNorris dnia 04-10-2007 00:52 | |
|
| |
|
Furman, rzuć skład i jakieś info odnośnie transportu
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
|
|
Prognoza pogody na sobotę jest nawet spoko. Na chwilę obecną jest nas 3. Marcin też się pisze ale nie jest jeszcze zdecydowany na 100 %. Jeśli chodzi i trasę to nie ukrywam, że chętnie przejchał bym większą czesć żółego szlaku. Mam pewno wątpliwości co do czasu. Na trasę wuruszymy po godzinie 10 ( trochę późno). Nie wiem co sądzicie jak byśmy może pojechali wcześniejszym pociągiem ale ten chyba coś koło 6 wyjeżdża. Dla mnie to nie jest problem wstać W takim przypadku bylibyśmy 2 godziny do przodu i można by spokojnie jechać sobie całe pasmo. |
|
|
| |
|
|
Jestem za przejechaniem całego pasma, a 6 rano to nie problem B)
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
|
|
Sytuacja uległa zmianie gdyż Dziczek kupując bilety dowiedział się, że pociąg, którym chcieliśmy jechać nie bierze rowerów. Pozostaje nam zatem kolejny z godz 7.42 ( chyba tak). Zatem zbiórka 7.20 przed dworcem z biletami w rączkach
| |
| Edytowane przez furman dnia 05-10-2007 21:01 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

taka uroda beskidu makowskiego.