Niedziela 29.10.2006
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Ponieważ zanosi się na to ,że będę w miarę dysponowany do wyjazdu na rower,proponuję wspólną wycieczkę w dniu 29.10.2006 w dolinki podkrakowskie.Z uwagi na spotkanie dzień wcześniej zamykające sezon, proponuję: ile kto PS-a wypije tyle dolinek musi zrobić. Oczywiscie nie jest to obowiązkowe i zależy wiele od samopoczucia oraz pogody.W kazdym bądź razie w tym dniu wszystkich zapraszam pod Smoka na godz. 10.00. |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Oj ciezkie zadanie przed nami. Ile jest wszystkich dolinek podkrakowskich? | |
|
| |
|
Łukasz dolinek jest tyle ile bedzie PS-a. A jak PS -a zrobisz więcej niz dolinek to i nowe dolinki się znajdą.Ty nawet nie wiesz ile w Rynku jest dolinek.![]() |
|
|
| |
| żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
|
Czyli.. żeby pojechać na wycieczkę w niedzielę trzeba minimum jeden PS.. No dobraaa, nie przyjadę samochodem B) Zdrowiej Lesław! Ciesze sie, że ziebro całe ![]() |
|
|
| |
| leszek Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06 |
|
| Lesławie czy wyjazd w niedzielę jest aktualny ? Pytam bo jakaś cisza w temacie B) | |
|
| |
|
Cisza przed burzą, a w zasadzie przed psami... nie wiadomo, czy dolinek starczy ![]() Mysle ze w sobotę wieczorem będzie sytuacja klarowna Ja jestem na tak. Jak nie to ide gdzies w gory. Pozdro |
|
|
| |
|
|
Wyjazd jest jak najbardziej aktualny. Robię wszystko ,żeby pojechać tzn. po prostu nic nie robię. Nawet gdyby mnie nie było to i tak poradzicie sobie beze mnie. Czas pokaże. Warto robić wspólne wyjazdy i trzeba wykorzystać ładną pogodę. Nie pisałem nic w tym temacie ponieważ nie mam pewności czy będę, choć jest z moimi żebrami zdecydowanie lepiej. |
|
|
| |
Darek ![]() Posty: 271 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 lip 06 |
|
Jechać trzeba, choćby po to aby potwierdzić ustalenia z ostatniego spotkania. I oby nas było jak najwięcej!![]() |
|
|
| |
|
Będę na pewno,ponieważ turlam się na rowerze od dwóch dni i chyba jest dobrze.Spotkałem dzisiaj drugiego złamasa na "jubilacie" i on prawdopodobnie również poturla się znami wspólnie w niedziele. Wygląda na to ,że turlać będziemy się w większym gronie. No bo co innego można robić po sobocie , jak nie tylko i wyłącznie turlać się , no chyba że się mylę.![]() |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Potwierdzam udział! Też się poturlam- choćby na Jubilacie. | |
|
| |
|
a Ja z wami ![]() |
|
|
| |
|
To ja popełzam za wami ![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
http://meteo.icm.edu.pl/polish/weathfrcst/prec30.html ja na prawdę chciałbym z Wami jechać, ale jakoś... ech...
Grunt to nie przemęczać się! | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 28-10-2006 16:19 | |
|
| |
|
ja obstawiam, ze nie bedzie padalo w dolinkach ![]() |
|
|
| |
|
Ja rezygnuję niestety z dzisiejszej jazdy ![]() |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
mnie też nie bedzie. Szkoda moknać na koniec sezonu. Na wiosne pojechalbym ale nie.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Darek ![]() Posty: 271 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 lip 06 |
|
Niestety leje.Nie jade![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Taaak.. cienkie bolki zostały w domu, a deszczowi rzeźnicy pojechali !! ![]() Musieli dzisiaj być pod Smokiem, ponieważ to wczorajsi PS'owi rekordziści w OPEN B) Ja jako Inspektor Inspektorów byłem i mam dowody na to, że wyruszyli - natomiast nie zauważyłem "młodszego rzeźnika" Lukasa w krótkich gaciach, który obiecywał, że dzisiaj będzie... ![]() fotki już niebawem... Grunt to nie przemęczać się! | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 29-10-2006 10:56 | |
|
| |
|
nie zauważyłem "młodszego rzeźnika" Lukasa w krótkich gaciach Jakiego młodego! Jakiego rzeźnika! Lukasa nie było, ponieważ sobie jeszcze nie kupił długich gaci... pozatym odsypial poprzednie 2 tygodnie. Pozdro |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
| A w dolinkach - złota polska jesień - kto nie był niech żałuje.. | |
| Edytowane przez pit dnia 29-10-2006 11:55 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

Oczywiscie nie jest to obowiązkowe i zależy wiele od samopoczucia oraz pogody.W kazdym bądź razie w tym dniu wszystkich zapraszam pod Smoka na godz. 10.00.