SNOW RIDER- maniacy białego szaleństwa i 3 calówek z kolcami przybywajcie
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| ChuckNorris Posty: 360 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 paź 06 |
|
|
Witam w tym temacie bedziemy się umawiać na spontaniczne wypady ŚNIEGOWE. Tutaj adres w cyklokraku http://forum.cyklokrak.com/viewtopic.php?t=1166 Tam już są chętni B)
"Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet." |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
My będziemy się umawiac i jeździć... Ty tylko będziesz pisać, bo tylko to czasem umiesz... nie wysilaj się z tą integracją, lepiej integruj się sam z... rowerem o ile go posiadzasz, a może Dawid Copperfield Ci go schował... ?? ![]() ![]() ![]() ![]()
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
Nic nie bój jeźdizęłm dziś sporo jako Snow Rider po śniegu, zły image mi się zrobił, poprostu pare razy nie mogłem być na wyjazdach. Ale na snow riderze będę, ale nie wie mjeszcze którym
"Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet." |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
Daj se spokoj z rowerem. Wez sie lepiej za pisarstwo bo to dobrze Ci idzie Czaku. Co sie bedziesz na rowerze pocil i meczyl. Czasu masz duzo na posty i na wymyslanie roznych "madrosci" wiec pomysl snadnie nad jakas sensacyjna ksiazka. Sukces murowany bo widze ze wyobraznia u Ciebie przednia. |
|
|
| |
| okrutnick Posty: 11 Miejscowość: kraków Dołączył: 16 paź 06 |
|
moze autobiografia??
www.okrutnick.republika.pl |
|
|
| |
| cichy Posty: 43 Miejscowość: Kraków N-Huta Dołączył: 13 paź 06 |
|
Powinni Chucka zatrudnić jako naczelnego w BikeBoardzie .......wzrost nakładu murowany![]() ![]() Miłosz jest dekadę całą do tyłu jeżeli chodzi o technologię (stop tytanu z karbonem) a i nie jest takim wybitnym SNOW RIDEREM![]() Do panteonu sław proponuję wpisać obok takich wielkich osobowości jak wujek Roman ,wujek Jędrek naszego wielkiego poczciwego i snadnego Chucka Norrisa. Uczcijmy jego rozum minutą ciszy![]() |
|
|
| |
|
|
Cichy nie zrzędź bo jutro jest Snow-Rider zbiórka 7:45-8 do ustalenia i proponuję dolinki przez Krzeszowice dogadamy się na cyklokraku.
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
|
Troche spontanicznie wyskakujesz z godzina i data. Ludzie juz maja plany raczej. Ja biegam przez dwa kopce jutro. Ale milego! |
|
|
| |
| lox Posty: 116 Miejscowość: Kraków Dołączył: 20 wrz 06 |
|
|
Chuck, radzisz sobie z taką pogodą? Nie ma sniegu, wkręty w oponach niepotrzebne, ubierać się jak na wyprawę polarną nie ma potrzeby? Temperatury wiosenne. I co z Twoim planem brodzenia po szyję w sniegu z rowerami? Czujesz się niespełniony? BTW Jak wam się podoba zima
Grubasek ;) | |
| Edytowane przez lox dnia 05-12-2006 21:19 | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
lox napisał/a: jest ekstra na jazdę na rowerku. tylko mój syn nie jest zadowolony bo chcialby jeździć na nartach połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Ja napiszę tak, jeśli chodzi o moją egzystencję w pracy - jestem zadowolony w 100% z tego co teraz jest, czyli 10 stopni ![]() jeśli chodzi o rower... nie nastawiam się już na jazdę, ale jak będzie ciepło i okazja warto przemyśleć jakiś wyjazd ![]() jeśli chodzi o narty, to kiszka.. śniga ni ma, kicha Panie, żal patrzeć na to co jest!! ogólnie... na razie jest super, wiadomo, że przyjdzie śnieg, mrozy i... też będzie miło
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Tom Posty: 185 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 sty 06 |
|
Hm, to tylko Ci MisQ praca została, jak się utrzyma taka pogoda to sie zarobisz bidusiu.... |
|
|
| |
| zbyszek Posty: 127 Miejscowość: krakow Dołączył: 11 sty 06 |
|
Tomek kiedy ruszy nasz rowerowy snowrider? W tym roku chyba juz raz bylismy na sniegu ! snieg ma swoje dobre strony ze jest widno nie trzeba az tak mocnego oswietlenia i wywrotki sa jakby mniej bolesne.. |
|
|
| |
|
Dziś w prognozie podali, że snieg bedzie tuz przed świętami ![]() |
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
Tom - mam znajomego meteorologa. Mówi ze prognozę podaje się z dużą dozą pewności na 3 dni, z średnią dozą pewności na tydzień. Reszta to już science fiction , a im dłuższy termin tym sprawdzalność jest bardziej porównywalna do wróżenia fusów z herbaty Czekamy więc na śnieg, jak spadnie - to będzie ![]() | |
| Edytowane przez elawinia dnia 08-12-2006 13:55 | |
|
| |
|
| No racja przy tych anomaliach pogodowych nawet górale nie wiedzą co będzie, a juz teraz liczą straty z powodu braku śniegu.... | |
|
| |
|
|
Śnieg będzie przed nowym rokiem i śniezni jeźdzcy wyruszą na łów zapewne. ps. ja dziś złapałem dwie gumy na raz
"Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet." | |
| Edytowane przez ChuckNorris dnia 14-12-2006 22:34 | |
|
| |
| bikergonia Posty: 81 Miejscowość: Wawa Dołączyła: 3 lis 06 |
|
No to miałeś pecha.
|
|
|
| |
|
Czaku, coś synoptyka masz jakiegoś nie tego Nie ma sniegu... szukałem go też w Grodnie... i nic. Nigdzie nie ma... Co to będzie Swoją drogą... można spokojnie ze względnym komfortem pojeździć nie wracając uświniaczony cały w soli... Ale boje się startować... tyle osob spotykam trenujących w pocie czoła, że masakra W tramwaju jade... to z lewej to z prawej ziomki na szosach, na zimowych goralach, ło mami 2 tygodnie mnie nie było... a za dzisiejszy dzien to chyba z 5-7 rzeźnikow widziałem Jakaś akcja propagująca korbienie, czy wszyscy się poważnie wzieli za siebie?
Grubasek ;) |
|
|
| |
|
|
No teraz mi do smiechu nie jest...malo tego sniegu...
Grubasek ;) |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |