29er=MTB 622mm+ wysokoprofilowa opona terenowa.
- « początek
- ‹ poprz
- 8
- 9
- 10
- 11
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| mt_jr Posty: 478 Miejscowość: kraków Dołączył: 1 paź 06 |
|
Toście se chłopcy pogaworzyli, niektórzy juz nawet zgłodnieli.... To w twoim, szeroko pojętym interesie (choć mnie tam twój "interes" zupełnie nie interesuje ) powinno leżeć zorganizowanie takiego "show ride". Mówienie "idź i se pojeździj" to za mało. Jehowi w swoim misjonarstwie przynoszą co miesiąc "Strażnicę" do domu, więc wykaż się większą inwencją.
http://www.xouted.com - zobacz nową wersję mojego bloga! |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
pit a to ciasto może być z gruszkami?
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
a to ciasto może być z gruszkami?pocio Tak, ale wtedy się będzie nazywało pear pie ![]() |
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
nie nie, ja zdecydowanie wybieram z truskawkami. Poproszę jeszcze bitą śmietanę |
|
|
| |
| żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
|
Zapomniałam podać link do przepisu: http://www.recipestoday.com/recipes/desserts/crunchypearpie.htm Linki są najważniejsze ![]() Dodane dnia 10 Kwiecień 2008 09:49:05 Poproszę jeszcze bitą śmietanę Proszę - oto przepis na bitą śmietanę : http://southernfood.about.com/od/dessertrecipe1/r/bl30825b.htm ![]() | |
| Edytowane przez żaba dnia 10-04-2008 09:49 | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
...Zaba ...pocio ...elawinia ...pit Proszę pisać w temacie, tu jest wątek o rowerach górskich 29er. |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Na taką pogodę jak dzisiaj to tylko chłodne i z pianką.![]() link ! piwo a woda |
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
ha! a propos piwa - mój tato w latach młodości przez kilka lat pracował jako piwowar w browarze, to były czasy |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
jak już jesteśmy przy piwowarach to w średniowieczu każdy szanujący się gospodarz robił piwo na własny użytek w domu
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| ChuckNorris Posty: 358 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 paź 06 |
|
Toście se chłopcy pogaworzyli, niektórzy juz nawet zgłodnieli.... Słuchaj to podpiszemy jakąś umowę, żeby co miesiąc Jehowi przynosili do domów 29ery. Jak ich przekonam cytatami z linków, które powalą te ichniejsze. Ty natomiast ,drogi mt_jr, będziesz sponsorował te rowerki. Ja jestem za i chyba nikt nie zaprotestuje, nawet Jehowi będą milej widziani w progach czworaków. Dziwi mnie jak bardzo koncetrujecie się na mnie, zamiast na temacie. Czy jak ktoś omawia np. hydrauliczne przerzutki czy hydrauliczne V-ki to też rzucacie się na niego by z pretensjami, że w każdym markecie dla przeciętnego szaraczka nie są dostępne? Też piszecie ile lat już standard używacie i że opinie ludzi, którym to pasuje mozna włozyć mmiędzy bajki?
"Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet." |
|
|
| |
| Makswelll Posty: 82 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 kwi 07 |
|
Marcinie, w przeciwieństwie do Chuck'a - niestrudzonego teoretyka jesteś posiadaczem 29". Może podzieliłbyś się z nami swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniem jako jeden z niewielu praktyków
S-REBRNY S-WORKS S-KŁADAK |
|
|
| |
| krzysiek s Posty: 68 Miejscowość: Kraków Dołączył: 24 wrz 06 |
|
Czy jak ktoś omawia np. hydrauliczne przerzutki czy hydrauliczne V-ki ChuckNorris to się popisałeś swoją wiedzą... jeśli w tym co piszesz jest tyle samo prawdy co w "hydraulicznych przerzutkach" to już chyba bym Jehowym uwierzył
|
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Starczy już tych wzajemnych przepychanek, rzucania w siebie błotem i chodzenia w kółko. Jest już dostępna polska strona o 29er'ach ( http://29er.pl/ ) , a ich temat na tym forum kończymy. Pozdrawiam
Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 11-04-2008 12:15 | |
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 8
- 9
- 10
- 11
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |
) powinno leżeć zorganizowanie takiego "show ride". Mówienie "idź i se pojeździj" to za mało. Jehowi w swoim misjonarstwie przynoszą co miesiąc "Strażnicę" do domu, więc wykaż się większą inwencją.