Narty zjazdowe
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Darek ![]() Posty: 271 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 lip 06 |
|
|
No to fajna jazda była! Ja jadę jutro koło 11.00 gdyby ktoś chciał się wybrać to mam dwa miejsca osobowo-nartowe. Proszę o kontak w dowolnej formie byle do godz.9.00. Pozdrawiam ![]() |
|
|
| |
| kasia Posty: 282 Dołączyła: 29 wrz 06 |
|
Darku, pamiętaj o kontroli zjazdów, wyścig już trwa! ![]() ![]() ![]() |
|
|
| |
|
No tak!Miało być lajtowo Dodane dnia 26 Grudzień 2007 20:35:57 I bylo lajtowo.Troszke lodu,ziemi i kop śniegu i niestety kolejka do wyciągu. Ale i tak jestem zadowolony ![]() | |
| Edytowane przez Darek dnia 26-12-2007 20:35 | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
wybiera się ktoś na narty w tym tygodniu? raczej w piątek Wiem, że są ferie i może być tłum ale chcę zabrać młodego i nie mam wyjścia. połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Ja bym pojechał ze swoim chłopakiem. Tylko wolałbym Białkę np. zamiast Kasiny, która przy takiej ilości śniegu będzie wydarta do skały właściwej.
Куба |
|
|
| |
|
|
nie ma sprawy jutro zadzwonie i sie umowimy
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
|
Białka T. Bardzo przyzwoite warunki jak na ferie i aurę. Podkład sztuczny trzyma, temperatura ok. 0. Ludzi (jak na ferie) przyzwoicie, w godzinach szczytu kolejka na ok. 15-20 minut do dużego krzesła, orczyk 2-5 minut. Dzięki Pocio za fajny wyjazd, Twój Młody nieźle wymiata. Куба |
|
|
| |
|
cieszę sie że jesteś zadowolony bo ja mam wyrzuty że Cie troche wrobilem w opieke rodzicielską
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
| Wybieram się w poniedziałek 5 stycznia na Śnieżnicę do Kasiny Wielkiej. Mam 2 miejsca wolne. | |
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
No i pośmigałem na nartach razem z córką. Było super . Warunki były bardzo dobre i bardzo mało ludzi. |
|
|
| |
| żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
No i pośmigałem na nartach Leslaw Zazdroszczę! Planuję taki wypad w ciągu przyszłego tygodnia, tylko czekam na jakieś małe słońce Trzeba przeczekać najbliższe mrozy.Od której czynny ten wyciąg? Bo na stronie przy cenach karnetów jest napisane, że są jakieś od 8 rano a obok informacja, że czynny od 10. Jak to teraz wygląda tak naprawdę cenowo? |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Patrz Żabo trochę niżej: Czynne:10.00 - 21.00 Weekendy, ferie Czynne: 8.00 - 21.00 Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
![]() |
|
|
| |
|
|
Jutro o 9.00 jadę do Kasiny Wielkiej, mam jedno miejsce osobowo-nartowe.Zapraszam. Kontakt do 7.00 w dowolnej formie. | |
| Edytowane przez Darek dnia 09-01-2009 22:34 | |
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Kurcze za późno przeczytałem
...całe życie drugi! |
|
|
| |
|
|
Białka T jutro. Miejsce w samochodzie na 2 osoby + narty. Kontakt na pv. lub telefon, sprawdzę ok 19 i dam znać.
Куба | |
| Edytowane przez Kubak dnia 10-01-2009 13:49 | |
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Dzisiaj Kasina zaliczona - Darku jeszcze nie kojarzę Cię za dobrze ale być może się widzieliśmy - taki jeden w kominiarce bo dupa wołowa za mnie i zapomniałem kasku rano który specjalnie kupiłem Kasina tradycyjnie dobra rano - ludzi mniej, stok świetny - od 11-12 zaczynają się muldy i lód i ludzi przybywa. MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
|
|
Pierwsze narty w tym sezonie zaliczone.Byliśmy od 10.00 do 15.00 Na początku małe kolejki do wyciągu ale później praktycznie zero problemów.Co do stoku to i owszem trochę muld u góry było i lodu po środku, ale co tam zabawa była przednia.Kocur chyba Ciebie nie widziałem ale kiedyś się pewnie zobaczymy |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Dzisiaj kolejna sobota w Kasinie - jeszcze lepsze warunki niż poprzednio - ludzi w sam raz a pogoda to już w ogóle cudo ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
|
Ja byłem w czwartek z Lesławem, może słońca trochę mniej, ale za to stok idealny i bez kolejek ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |