IV Bieg Marzanny - niedziela 25.03.2007
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Ciekawe ilu rowerzystów wystartuje tym biegu : http://www.dystans.krakow.pl/n…php?id_bieg=175Półmaraton to już nie przelewki.. |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
zaczynam trenować...
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Pit ty mnie wykonczysz Musialem sie zapisac, hehe. Jak nic nie stanie na przeszkodzie typu mtb i kapucha, to biegne. Widze, ze tez biegniesz... super ![]() |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| No nie wiem...to juz masakra może być. Jeśli mam być szczery to nie jestem pewnien czy bym dał rady. Na razie odpuszczam chyba. | |
|
| |
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
tez biegne , najwyzej umre włąsnie sie zapisalem mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
|
| Jak kontuzje, kto biegnie? | |
|
| |
|
ja raczej biegne ale zastanowie sie czy sam sobie numeru startowego nie wydrukuje
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
|
kontuzja kontuzją, a medal medalem więc alternatywy nie widzę
|
|
|
| |
|
|
Pit startuje. Ktoś jeszcze z naszych, czy ziomali? Ja nie jestem pewnien... Niby grałem w piłke nożna przez 1,5h i wszystko działa w kolanie, ale nie wiem, czy wytrzyma 2h biegu z wycinakami. Od Bochni nic nie biegałem... W niedziele pewnie zdecyduje, czy startuje oficialnie, czy nieoficjalnie... czy też wogole. Uzalezniam pogodą i ogólnie tym czy uda mi się coś pobiegać jutro, pojutrze... Jakby co to powodzenia! |
|
|
| |
|
|
Niestety - wbrew chęciom jednak chyba nie wystartuję w tym biegu. Tym bardziej, że zainicjowałem temat tego biegu na forum. Nie chcę się załatwić do końca. Jednak kontuzja śródstopia nie odpuszcza po sztafecie. Mam nadzieję jednak drążyć temat biegania dalej, niech tylko wrócę do jako takiej sprawności.. |
|
|
| |
|
to bedzie wogole ktos zeby uwiecznic ten niecodzienny wyczyn bo jesli nie to nie ma sensu dla mnie liczy sie tylko splendor B)
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
| korek Posty: 55 Miejscowość: Kraków Dołączył: 7 sie 06 |
|
|
no co się tak wyłamujecie, mam nadzieję ze jacyś zieloni się pojawią, też sprobuje. Więc zobaczymy się na miejscu.. mnie też (prawie) wszystko boli.Trza tylko ![]() |
|
|
| |
|
chyba tym drogi Korku skłoniłes mnie do uczestnictwa
mistrz ciętej riposty | |
| Edytowane przez Orkiestra dnia 23-03-2007 09:46 | |
|
| |
| korek Posty: 55 Miejscowość: Kraków Dołączył: 7 sie 06 |
|
|
no to chłopaki...myślę że jak się troche was podenerwuje to i wystartujecie ...i czasy kosmiczne powykręcacie... Bójcie sie pionki- rowerowanie startuje ![]() |
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
Bieg startuje o 12:15. Ile mniej więcej trwa przebiegnięcie ?Mogę być dopiero przed 14:00 na miejscu i nie wiem, czy Was jeszcze złapię na trasie, pewnie nie. Możecie podać jakiś przybliżony przewidywany czas biegu ? postaram się być wcześniej i uchwycić Was okiem obiektywu ![]() | |
| Edytowane przez elawinia dnia 24-03-2007 15:35 | |
|
| |
|
|
ja biegne tylko po to zeby rowerowanie.pl zareklamować wiec conajmniej 2 godziny bede biegl
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
|
widze ze tylko na tobie elawiniu mozna polagac
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
staram się jak mogę oka, to tak już sobie wymierzę czas, żeby Was dorwać. Podoba mi się Dominik Twoja postawa, naśladowania godne poświęcenie - wszystko po to , żeby wydłużyć czas reklamowy |
|
|
| |
|
|
Zapadła decyzja... nie biegnę, nie będe jeszcze ryzykował kolana, tym bardziej, ze go nie testowałem. Chłopaki dużo powera w nogach i w płucach życzę! Powodzenia i miłego biegu!!! Dajcie tam jakies sprawozdanie, jak było. P.S. Jade pośmigać na rowerze |
|
|
| |
Darek ![]() Posty: 271 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 lip 06 |
|
Dominik,gratulacje dla Ciebie!!!.Mimo problemów po ostatnim biegu w Bochni, wystartowałeś,skończyłeś i jesteś medialny . Gratylacje także dla korka![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |
: 

Musialem sie zapisac, hehe. Jak nic nie stanie na przeszkodzie typu mtb i kapucha, to biegne. Widze, ze tez biegniesz... super