Bieg Trzech Kopców 6.10.2013
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
|
Olbrzymie zainteresowanie Właśnie za 5 minut zamykają rejestrację . Jak co roku tradycyjnie planuję być - pytanie tylko czy nadadzą jeszcze ten numer startowy bo wpłaciłem przed chwilą. Szczegóły biegu w linku powyżej. |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Szbiker -->napis zim na meila sekretariat@zis.kraków.pl albo poprostu zadzwoń tam na numer: (12) 616-63-00 Że opłaciłeś dziś i spokojnie czekaj na odpowiedż. Mi wczoraj wysłali meilem że otrzymałem numer a wpłaciłem też wczoraj tylko, że rano. |
|
|
| |
|
Raczej ich maile nie interesują tylko zaksięgowana kwota na koncie Jeśli wpłat było więcej niż 2300 to pozamiatane edit: ....ale wygląda na to że będę miał numer jesli wpłata dzisiaj tam dotrze - przynajmniej tak odpisali (czyli jeszcze ten limit 2300 wplat nie został przekroczony ) ![]() Poniżej historia frekwencji (z maratony polskie) ... znowu padnie rekord : edit Mam numer 2101 ....oj będą korki na trasie ![]() szbiker dodał/a następującą grafikę: ![]() | |
| Edytowane przez szbiker dnia 24-09-2013 11:25 | |
|
| |
|
Moim marzeniem jest, aby ta impreza otrzymała rangę Mistrzostw Polski w Biegu Górskim, tym bardziej, że już obecnie trasa Biegu Trzech Kopców w 95 procentach spełnia kryteria wymagane przez Polski Związek Lekkiej Atletyki. Po przejrzeniu tegorocznej listy startowej, cieszy obecność zawodników z Kenii, Meksyku, Australii oraz Gruzji. Nie przypominam sobie, aby w Krakowie pojawił się wcześniej gruziński biegacz. W sumie, reprezentowanych będzie kilkanaście krajów. Wierzę głęboko, że pogoda będzie sprzyjać i padnie nie tylko rekord frekwencji, ale także rekord trasy. Całość Mocno międzynarodowa obsada ...znowu będą Kenijczycy w kurtkach puchowych ;-) | |
| Edytowane przez szbiker dnia 03-10-2013 17:41 | |
|
| |
| karstenrun Posty: 10 Miejscowość: Nowa Huta Dołączył: 22 mar 12 |
|
|
Hej. Pochorowałem się i mam pakiet do oddania. Zamówiłem jeszcze do tego pogodę. "Wszyscy pchamy ten sam wóz, więc daj na luz." |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Pozdrawiam |
|
|
| |
|
Hej. Pochorowałem się i mam pakiet do oddania. Zamówiłem jeszcze do tego pogodę. Regulamin Nie musi tak być Axi. Prawdopodobnie istnieje możliwość tylko za zgodą organizatora . Najpierw jednak trzeba skontaktować się z nim i zapytać czy można . Oddam w dobre ręce nr "48" za kwotę wpisowego czyli 25zł. Organizatorzy wyrazili zgodę. Piszcie na pobel@interia.pl.... takie info zamieścił Pobel na forum pod zawodami Tam tez jest paru chętnych na przejęcie zwolnionego miejsca. Pewnie to odstępstwo (nie sądzę by Pobel ściemniał ;-) ) wynika z faktu olbrzymiego zainteresowania. limitu 2300 osób (on mnie akurat nie dziwi bo w zeszłym roku było 1300 osób i org na pewno czegoś "TAKIEGO" :Zgłosiło się aż trzy tysiące osób, ale z uwagi na pojemność trasy i bezpieczeństwo uczestników musieliśmy wyznaczyć limit startujących, który i tak został zwiększony o 300 zawodników. się nie spodziewał ) i tego że dostają dużo zapytań czy jest jeszcze wolne miejsce ![]() | |
| Edytowane przez szbiker dnia 04-10-2013 15:52 | |
|
| |
|
|
No i na FB pokazany został oficjalny medal VII biegu....jes tinny niz wszystkie dotychczasowe. a oto i on: Michu dodał/a następującą grafikę: ![]() |
|
|
| |
| Luzac Posty: 163 Miejscowość: Kraków Dołączył: 10 lip 10 |
|
Odebraliście już pakiety startowe? bo ja dopiero jutro się wybieram. Mam nadzieję, że nie za późno![]() |
|
|
| |
|
Spokojnie zdążysz: Biuro Zawodów: Biuro Zawodów VII Biegu Trzech Kopców będzie zlokalizowane Szkole Podstawowej nr 29 przy ul. Dembowskiego 12. Wydłużony został czas pracy Biura Zawodów w sobotę, 5 października – będzie czynne w godz. 11.00-20.00. W niedzielę, 6 października godziny otwarcia Biura Zawodów pozostają bez zmian (godz. 7.00-9.30). Szczegóły p.s W biegu wystartuje czterech Kenijczyków: Julius Kiprono Lagat (4. miejsce w tegorocznym, X Krakowskim Półmaratonie Marzanny), James Meli Cheruiyot, Henry Kemboi i Stanley Kiprop Maiyo i jedna Kenijka: Geadys Jepkurui Biwott; Medale rozdane :-P | |
| Edytowane przez szbiker dnia 04-10-2013 16:51 | |
|
| |
|
I XIV Toyota Półmaraton Wałbrzych też wygrał ![]() Pytanie tylko który będzie Andrzej Lachowski...stawiam, że 5 lub 6--->chyba, że będą sąsiedzi z Ukrainy. |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
No to ostro będzie. Szkoda, że mnie choróbsko dopadło ostatnio bo raczej nie powalczę. Ale nic to, będę pędził jak struś ![]() |
|
|
| |
|
Powodzenia wszystkim startującym - oby nam nogi ręce śródstopia , czworogłowe i inne podawały ![]() |
|
|
| |
|
Do zobaczenia na starcie Szerokości i przyczepności
|
|
|
| |
|
|
Było super. Na starcie spotkałem Michnicka którego wciągnęło bieganie :-) widziałem też Micha . W całym tym tłumie ciężko było wypatrzyć znajome twarze.Trzeba też było nieco czasu poświecić na porozciąganie i rozgrzewkę ;-) Zanim rzesza biegaczy ruszyła musiałem odczekać dobre 40s. bo oczywiście nie ustawiłem się z przodu. Potem dużo energii kosztowało przedzieranie się. Ciesze się jednak że nie odpuściłem zwłaszcza na bulwarach i sukcesywnie wyprzedzałem - na pewno pomógł mi w tym Luzak, który zmobilizował mnie do przyciśnięcia :-) Lekki kryzys dopadł mnie koło Salwatora i na podbiegu pod kopiec Kościuszki ale w rezultacie udało mi się złamać 54 minuty (53:55 co dało 49 pozycję a jeśli brać pod uwagę czas netto 53:25 i 43 pozycja) i poprawić wynik z zeszłego roku o 35s co jest dla mnie naprawdę sporym zaskoczeniem. Jak na bieg z gipsem na ręce chyba nieźle ;-P Przed biegiem wynik koło 1h brałbym w ciemno :-) Gratulacje wszystkim startującym a zwłaszcza tym których namierzyłem bezpośrednio: Michowi, Michnickowi (debiut!), Luzakowi (też debiut!), i znajomym z KKB Ryśkowi i Łukaszowi. Trasa na pewno do łatwych nie należy. Ja zwykle super atmosfera. p.s Wygrał Ukrainiec przed koalicją Kenijczyków. Andrzej Lachowski jako najlepszy z Polaków przybiegł na 5 pozycji To tak na gorąco, idę się regenerować ;-) edit TUTAJ WYNIKI | |
| Edytowane przez szbiker dnia 06-10-2013 17:22 | |
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
gratulacje! Gips na ręce?
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
|
|
Dzięki. Na szczęście ósmego mają ściągać ;-) Miesiąc temu wyrąbałem na rowerze i coś w prawej dłoni strzeliło . Przynajmniej biegać można ;-) To jest twardziel - znany biegacz Paweł Mej zawsze z flagą i ....boso (wyczytałem że zaliczył 160 biegów w tym 50 maratonów i przebiegł tak już 6 tyś km ) | |
| Edytowane przez szbiker dnia 06-10-2013 17:56 | |
|
| |
|
Bieg fajny, szybka trasa, sami znajomi ![]() Szbiker, Michnik, Luki, oraz inni ścigający się też na bajkach ![]() Pogoda wymarzona na taką trasę. w porównaniu do roku ubiegłego 100% satysfakcji z trasy, wyniku i aury ![]() Gratuluję każdemu kto dobiegł ![]()
|
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Michnik złatałeś mnie! Gratulacje! | |
|
| |
| Luzac Posty: 163 Miejscowość: Kraków Dołączył: 10 lip 10 |
|
Ja pobiegłem bardzo asekuracyjnie, ponieważ był to mój pierwszy zorganizowany bieg w życiu. W sumie mógłbym wydusić z siebie troszkę więcej ale rozsądek zwyciężył i odpuściłem. Na pierwszy raz i tak jestem zadowolony(89 OPEN, niecałe 56 min.) , a to jak małe różnice były między zawodnikami świadczy o poziomie i zaciętości biegu. Atmosfera i ,co mnie miło zaskoczyło jako świeżaka (folia, picie, jedzenie) organizacja na wysokim poziomie.![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Jeśli wpłat było więcej niż 2300 to pozamiatane 
....oj będą korki na trasie