Cracovia Maraton
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Orkiestro. Biegałeś już wcześniej pełne maratony. Dla obu Panów duży szacunek za taki dystans.
Куба |
|
|
| |
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
Orkiestro. Biegałeś już wcześniej pełne maratony. Dla obu Panów duży szacunek za taki dystans.Kubak łudzę sie i zyje mżonkami ze DAM mam nadzieje ze ktos z zielonych bedzie przy mnie gdybym RIP'noł w trakcie szacunek to bedzie jak ukoncze
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
|
Za odwagę ten szacun Trzymam kciuki i jak by co to świeże, zielone kwiaty przyniosę
Куба |
|
|
| |
| Bystry Posty: 52 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
hej Ktoś biegnie? ja mam nr 1426 mój pierwszy (biegowy) maraton ![]() Przy okazji pytanie widziałem juz nie raz biegaczy z rowerowania na różnych imprezach biegowych i widziałem, że startujecie w koszulkach teamowych. One jak wszystkie rowerowe mają ściągacz u spodu czy to nie przeszkadza w biegu nie obciera? Chce też w koszulce rowerowej pobiec ale doswiadczeni biegacze uczulają mnie na wszelkie możliwe otarcia więc chcę się Was poradzić akurat w tej materii. Pozdro Bystry |
|
|
| |
| korek Posty: 55 Miejscowość: Kraków Dołączył: 7 sie 06 |
|
|
bedę miał zieloną koszulkę z nr 1137 mój nie pierwszy maraton, otarcia od koszulki wielce prawdopodobne, ale trzeba się poświęcić ![]() Będę się kręcił koło ludzi z czasem 3,30 (będzie pacemaker) i zobacze co dalej. Zdrowotnie jestem dno więc nie wiem jak bedzię ![]() fajnie, że się ktoś pojawił, może się znajdzie jeszcze jakis chętny(a)? nara korek |
|
|
| |
| emem18 Posty: 51 Miejscowość: Tymbark Dołączył: 25 lis 06 |
|
ja będę ... ale masażystą więc po biegu zapraszam do namiotu na masażyk ![]() |
|
|
| |
|
moj numer 1720 mam nadzieje ze ktos z zielonych sie pojawi zeby mnie reanimowac
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
|
|
powodzenia twardziele
Куба |
|
|
| |
|
4:27
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
... z daleka myślałem że z Ciebie został tylko szkielet , ale jak zobaczyłem zieloną koszulkę wiedziałem że będzie dobrze. Tak wogóle, to ciągnałeś całkiem dużą grupę biegaczy za sobą i nie chcieli dawać zmian![]() Gratuluję. ![]() A zapomniałbym; dla Korka również gratulacje. | |
| Edytowane przez Andy dnia 04-05-2008 15:36 | |
|
| |
| Roza Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
gratulacje ![]() |
|
|
| |
Darek ![]() Posty: 271 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 lip 06 |
|
Gratuluje ![]() ![]() |
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
gratulacje twardziele jak mawia młodzież - szacun ! ![]() |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
Patrząc na Korka, można powiedzieć, że wytrawny biegacz. Był 30 km, a po nim nie widać żadnego zmęczenia. Dominik z kolei jakby po imprezie był, ale nie przeszkadzało mu to, aby biec dalej i nawet uśmiechać się Jeszcze raz czapki z głów.Chłopaki, jak się zregenerujecie, napiszcie kilka słów od siebie. |
|
|
| |
| korek Posty: 55 Miejscowość: Kraków Dołączył: 7 sie 06 |
|
|
tak z tym nie zmęczeniem się to wyuczone mam markowanie się, a swoje przeżywałem.... Biorąc pod uwagę ilość przebiegniętych w tym roku kilometrów i tak jestem umiarkowanie zadowolony z czasu (niecałe 3.27). Też ciekawi mnie opinia reszty biegnących zielonych. Twardziela orkiestre, nei widziałem, ani Bystrego..może był ktoś jeszcze? Tak króciutko..bieg fajny, ładne widoki, mało dopingu i kibiców (ale wina pogody), duże kałuże, bufety tak nie do końca.., dobijające dodatkowe kółko na błoniach, na mecie ok (grochówa i piwko i medal) i troszke za zimno. jak się sprężę to jeszcze coś później dodam |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
|
Gratulacje. Ja już od dobrych 5 lat się przymierzam na ten maraton ale motywacji mi brak. Jeszcze raz szacuneczek! |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Gratuluję! Jak dobrze pójdzie to też spróbuję na jesieni |
|
|
| |
| Bystry Posty: 52 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
hej Mój czas 04:30 do 30km biegłem w grupie na 4:15 ale przyszedł kryzys.Za parę dni wyciągam rower z piwnicy i drżyjcie góry i doliny hehe Za parę dni bo teraz najchętniej nogi włożyłbym do gipsu ![]() Gratulacje Korek piękny czas ![]() Pozdrawiam Paweł |
|
|
| |
| MarekB Posty: 27 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 paź 07 |
|
Trzeba było się od początku z nami na 4:15 zabrać ![]() Przyznam że miałem małe wahnięcie o 12 sekund, ale na 42 km to minimalna wpadka... Dla nie wprawionych w biegach proponuje jednak trochę krótsze dystanse na początek... Interrun już za chwile ![]() |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Jak dla mnie to masakra. Ponad 4 godzimy biegu - jejku na samą myśl robi mi się słabo. To już wolę rower bo chociaż czasami dłużej się jedzie to człowiek siedzi
|
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Trzymam kciuki i jak by co to świeże, zielone kwiaty przyniosę

(ale wina pogody), duże kałuże, bufety tak nie do końca.., dobijające dodatkowe kółko na błoniach, na mecie ok (grochówa i piwko i medal) i troszke za zimno. jak się sprężę to jeszcze coś później dodam