V Sylwestrowy Bieg Radości 31.12.2008
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
to dajesz [Edytuj] i możesz zmienić
Pozdrawiam |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Coraz mniej wolnych miejsc na liście startowej kto chece pobiec niechaj się zapisze - byle szybkoTeraz jest zdecydowanie lepiej, na liście startowej jest już wpisanych 9 zielonych w tym nawet jeden z Laguny
|
|
|
| |
| żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
na liście startowej jest już wpisanych 9 zielonych pit No piękna obsada! Ja niestety w tym roku ani nie pobiegnę, ani nie pokibicuję, ani nie nie porobię żadnych zdjęć bo muszę iść do pracy![]() |
|
|
| |
| korek Posty: 55 Miejscowość: Kraków Dołączył: 7 sie 06 |
|
o kurcze, to bedzie bieg w srodku tygodnia..przeciez juz nie mam urlopu......znowu sie bede musial jakos wyrwac z roboty ..bez komentarza, pewnie znowu na styk.. ehh |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
no i szkudre kicha...leże se w łóżeczku i chyba nie pobiegnę w tym biegu bo z 38 stopniową gorączką to jak pobiegnę to potem już chyba w maratonach na wózkach będę biegał
|
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
I jak tam samopoczucie przed biegiem? Kto wymięka? Jeśli o mnie chodzi to czuję się świetnie i dużo trenowałem dlatego w tajemnicy powiem że w tym roku szykuję się na pudło
|
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Ja w tym roku mam cel ukończyć, bo ni zdrowia ni koncycji nie ma. Jedyne co jest to rekordowa waga ![]() |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Ja w tym roku mam cel ukończyć, bo ni zdrowia ni koncycji nie ma. Jedyne co jest to rekordowa waga Ja mam to co Lukas, a na dodatek nie biegam. W związku z tym... startuję. To ma być bieg radości, niech inni też maja troche radości i pośmieją się z uczestników. Куба |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Ja wymiękam! W dzień biegu pracuję, niestety urlopu już nie dostanę, szkoda A kondycja i zdrowie mi dopisują - czuję MOC, przecież trenowałem ostro! Powodzenia Panie i Panowie
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| vegas Posty: 29 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sie 07 |
|
| A ja nie wymiękam - pobiegnę radośnie, co prawda od prawie miesiąca nie biegałem, ale co tam, ma być wesoło i już. | |
|
| |
mjn ![]() Posty: 180 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 kwi 06 |
|
| Ja się wybieram tylko mam nadzieje, że będzie cieplej bo jeśli będzie tak jak dzisiaj, to na pewno będę miał problemy ze wstaniem rano. | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
I jak tam samopoczucie przed biegiem?pit Samopoczucie dobre, w ostatnim miesiącu zrobiłem 85 km. Przynajmniej wiem, że na mecie nie będę miał zakwasów. Biegam dopóki zima nie zejdzie. Rower na mrozie, to profanacja ![]() |
|
|
| |
| ośka Posty: 239 Miejscowość: Chrzanów Dołączyła: 13 sie 07 |
|
|
W zeszłym roku Bieg Sylwestrowy w Chrzanowie nie odbył się w Sylwestra tylko w ostatnią niedzielę roku. Natomiast w tym roku zaplanowano go (w sumie tak jak być powinno) na ostatni dzień roku i podejrzewam, że frekwencja nie będzie już taka jak w roku ubiegłym. Ja chyba jednak nie pojawię się, bo Sylwestra planuję w górach i nie wiem jak można to wszystko pogodzić. |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
To biegnijcie i stawajcie na podium. Ja od 21 grudnia to biegam od łóżka do stołu po syropy, antybiotyki i inne bardziewia .
|
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Ja też niestety jestem wykluczony z biegu przez kontuzję. Wpadnę z kamerą i pokręcę trochę. | |
| Edytowane przez furman dnia 29-12-2008 15:12 | |
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Ale fajnie będziemy w telewizji no to idę biegać żeby dobrze wypaść
...całe życie drugi! |
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
| A czy ktoś się wybiera pokibicować na rowerze i potem na ewentualny lasek lub coś podobnego? | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Kto już przybiegł? Pochwalcie się czasami ![]() Mi wypadła poranna fucha i nie zdążyłem ![]() |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Z naszych pierwszy na metę wbiegł Korek, dosłownie kilkanaście metrów za nim Mjm, potem Maciu i dalej nie wiem bo musiałem do roboty lecieć. | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Mój czas 49:35 potem kubak 57 minut, na końcu pit. start był o 11:01:53 Kto nie startował niech żałuje, było super ![]() | |
| Edytowane przez Marcin dnia 31-12-2008 14:33 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

Maciu
bo muszę iść do pracy
..bez komentarza, pewnie znowu na styk..
ehh

no to idę biegać żeby dobrze wypaść