Bieg Trzech Kopców 6.10.2013
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
|
Byłem trochę pokibicować i porobić zdjęcia. Szymek nie poznałem Cię, bo byłeś ubrany na czarno. Ale chyba to ty mnie poznałeś i krzyknąłeś do mnie. Tutaj kilka fotek, które popełniłem. |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
Przemo świetnie trafiłeś w moją podeszwę![]() ![]() ....ładny żółty kolor ![]() ![]()
|
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Byłem trochę pokibicować i porobić zdjęcia. Szymek nie poznałem Cię, bo byłeś ubrany na czarno. Ale chyba to ty mnie poznałeś i krzyknąłeś do mnie. Tak, to byłem ja, poznałem cię po lustrzance ;-) byleś z córą . Fajne foty ! Nawet się załapałem :-) ... Na pierwszy raz i tak jestem zadowolony(89 OPEN, niecałe 56 min.) , a to jak małe różnice były między zawodnikami świadczy o poziomie i zaciętości biegu. ...Luzac Dość powiedzieć że w 53 minucie czyli w tej w której ukończyłem zmieściło się 18 zawodników, w 54 minucie 24 zawodników a 56 aż 31 biegaczy - ciasno jak cholera ![]() ![]() 56 minut to znakomity czas Ja za pierwszym razem miałem równo godzinę.Ta Białorusinka wygląda tak niepozornie a przyleciała 13 open z czasem 49:09 masakra ![]() | |
| Edytowane przez szbiker dnia 07-10-2013 09:37 | |
|
| |
|
Przemo świetnie trafiłeś w moją podeszwę Michu, bo na początku jak ludzie biegli pojedynczo to było spokojnie, ale potem hurtem i czasem pozwalałem sobie odpocząć ... i akurat wtedy przebiegałeś ![]() Tak, to byłem ja, poznałem cię po lustrzance ;-) byleś z córą . Fajne foty ! Nawet się załapałem :-)szbiker To był mój syn ![]() ![]() ![]() |
|
|
| |
|
nie zarejestrowałem tego w ferworze walki ![]() |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Gratki wszystkim za fajne wyniki. Zwłaszcza szbiker dalej pokazuje, że zeszłoroczna zima to nie był wyjątek i ma talent do biegów. Mi przeziębienie pokrzyżowało plany - chciałem wystartować choć z minimalnym rozbieganiem, a musiałem niemal na żywca. Także dzisiaj wszystko boli .PS Wpisałem rezultaty osób które się ujawniły/widziałem w "Nasze wyniki". Pozdrawiam |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
| Na zdjęciach widziałem Dziczka z wózkiem. Na Bernatce był raczej w czołówce. Pewnie straciła na wertepach w lasku, po przybiegł ok. 60 m. | |
|
| |
| qnick Posty: 252 Dołączył: 21 kwi 11 |
|
Strasznie niezdrowy ten bieg - co chwilę trzeba męczyć stawy na bruku ![]() |
|
|
| |
|
Ja się leci na maxa i to do tego z górki to nie ma wyjścia bolą Były tylko dwa takie miejsca z brukiem : zbieg do Rynku Podgórskiego i początek podbiegu al. Waszyngtona z Salwatora, .... no i ewentualnie zbieg z Sikornika do ul. Starowolskiej ale to tylko płyty betonowe ![]() |
|
|
| |
|
Na zdjęciach widziałem Dziczka z wózkiem. Na Bernatce był raczej w czołówce. Pewnie straciła na wertepach w lasku, po przybiegł ok. 60 m.Andy Dziczek złapał gumę we wozie na zbiegu za Kopcem Kościuszki i w lasku jechał na kapciu. Mówił, że stracił pewnie przez to ze 2-3 minuty. |
|
|
| |
|
| Dużo fotek z biegu na maratonypolskie | |
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |

Ja za pierwszym razem miałem równo godzinę.
masakra 

.