Grand Prix Krakowa w biegach górskich 2013/14
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Huzior na kacu też niczego sobie pobiegł
|
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Zdecydowałem się na tą edycję pod wpływem impulsu Pogoda była wyśmienita tylko warunki na trasie dosyć wymagające - sporo błota i lodu sprawiało że było cholernie ślisko. To + siła odśrodkowa działało tak że wyrzucało człowieka ze ścieżki w mniejsze bądź większe chaszcze Sukcesem było już nie zaliczyć gleby Już gdzieś od połowy podbiegu pod zoo czołówka zniknęła Biegłem na tyle na ile mnie było stać i udało się uzyskać miejsce 6 open co uważam za całkiem niezły wynik Fajnie było zobaczyć Spootnicka, Lukiego w nowej koszulce i Micha. Gratulacje dla Was za start bo lekko nie było ! Są już WYNIKI ..zdjęć chyba jeszcze nie zamieścili Fajne te zawody ![]() |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
No wczoraj trasa i pogoda pokazała, że to GRAND PRIX to nie bułka z masłem. Wynik może gorszy, ale ważne iż do mety dotarło się bezpiecznie choć miałem 3 gleby. 8 marca ostatni bieg i wszystko się wyjaśni, choć już prawie wiadomo kto wygrywa, kto przegrywa, a kto zrobił swe założenia. ![]() ![]() Gratulacje dla tych co dobiegli bezpiecznie do mety i zrobili swe życiówki ![]() |
|
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
|
bo wczoraj była pogoda na rower, a nie na bieganie... ;-) Gratki
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
|
Dzięki. Pogoda na rower .... wszędzie tylko nie w Lasku Wolskim ![]() Pojawiły się już jakieś foty | |
| Edytowane przez szbiker dnia 09-02-2014 23:30 | |
|
| |
| LoveBeer Posty: 313 Miejscowość: Nowy Targ Dołączył: 2 sie 10 |
|
gratki Szymek, jest gaz ![]() my zdecydowalismy sie na wilcze gronie, prawdziwa wyrypa w prawdziwych gorach po Świercu na 3 edycji gpk tu poscigalismy sie z innymi kozackimi zawodnikami - Długoszem, Wosikiem i Probstem - bylo blisko pudla, ale jednak przy tej obsadzie troche jednoczesnie daleko ale udalo nam sie zgarnac 4 i 5 miejsce open ![]() trasa miala 15km i ponad 700up, byly totalnie przegwizdane warunki, to fajne zdjecie - coprawda gdzies z dalszej czesci stawki, ale pokazuje co sie dzialo na trasie ![]() ![]() ps: i timowa wspolpraca chyba nikt nie musi sie pytac dlaczego mamy w planach starty w klasyfikacji par (kurwa, ale to zabrzmialo ), np w run adventure...
Piwny budda na rowerze. | |
| Edytowane przez LoveBeer dnia 10-02-2014 23:25 | |
|
| |
|
| Heh, no niezły wyryp i góry, szacun za taki wynik | |
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |

Sukcesem było już nie zaliczyć gleby
Biegłem na tyle na ile mnie było stać i udało się uzyskać miejsce 6 open co uważam za całkiem niezły wynik