V Sylwestrowy Bieg Radości 31.12.2008
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Na szczęście nie żałuję Gratuluję sukcesu biegowego wszystkim biegnącym ![]()
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Dzięki Misq za kibicowanie. Dotarło się do mety, chociaż wysiadając z samochodu byłem przekonany, ze bieg ma dystans 5 km, gdybym wiedział, że 10 to bym nie wystartował. A tak dowlokłem się i nie żałuję. Brawa dla Pita za przebranie, kiedy go dogoniłem walczył właśnie ze spadającymi gaciami klauna, starał się przy tym nie wypuścić pęku baloników z ręki... To jest coś. Fajna imprezka. Куба |
|
|
| |
mjn ![]() Posty: 180 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 kwi 06 |
|
| Jak dla mnie bardzo fajna impreza, szczególnie że udało mi się zmieścić w planowanym czasie. | |
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
|
Tak tak ja też biegłem i na trasie myślałem sobie NIGDY WIĘCEJ ale juz myślę o następnych startach. Bieganie nawet fajne jest ale to nie to co rower, nie ma zjazdów - technicznych podjazdów itp. Dzisiejszy czas to chyba około 45 minut więc całkiem przyzwoicie
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Maciu, technicznie zjazdy i podjazdy były w biegu niepodłegłości. Ja wolę biegać po płaskim. To co wybiegaliśmy, przyda nam się na maratonach. Kubak czas masz 57 minut, bo wystartowaliśmy o 11:02 według gps. |
|
|
| |
| vegas Posty: 29 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sie 07 |
|
Super bieg, super pogoda ![]() Pobiegłem sobie dzisiaj na sześć nóg, razem z psem. Nie sprawdziłem czasu na mecie, ale włączając krótką przerwę na kąpiel psa w Wiśle wyszło coś w granicach chyba 53 minut. Oby więcej takich imprez w Nowym Roku. |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Przyznam, że ja zrealizowałem prawie wszystkie zamierzone cele. Jak zapowiedziałem wcześniej- na forum, zamierzałem w końcu zaliczyć w tym roku pudło i dekorację. Udało mi się to dziś nawet dwukrotnie ![]() Piąte miejsce w kategorii przebierańców za przebranie Klauna (Szydercę) oraz pierwsze miejsce w kategorii: najliczniejsza rodzina - dokonałem tego wraz z moimi braćmi: korkiem i Włodkiem oraz 14-letnim bratankiem Łukaszem. Dziękuję w tym miejscu także Żabie bez której nie było by mojego stroju! ![]() Było miło zobaczyć też co poniektóre znane gęby Dzięki MiśQ za doping (widzę, że znów nie próżnujesz)![]() nawet się na foto z biegu załapałem i z dekoracji ![]()
| |
| Edytowane przez pit dnia 31-12-2008 22:07 | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Pit szacun Zajebiste przebranie Gratulacje! |
|
|
| |
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
No kurcze, szkoda, że nie lubię biegać... Gratulacje dla wszystkich uczestników! Pit, przebranie rzeczywiście zarąbiste! Widać, że to był bieg radości ![]() | |
| Edytowane przez Pirx dnia 01-01-2009 11:37 | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Dziękuję w tym miejscu także Żabie bez której nie było by mojego stroju! Żabo, ja Też dziękuję, że odpięłaś kajdanki Pita od kaloryfera w kuchni. ![]() Chłopak przynajmiej raz na miesiąc może sobie pooglądać świat na żywo...No i jeszcze jedno: Pit, niewiele inaczej wyglądałeś niż bez kostiumu - prawie bez różnicy! ![]() ![]()
Grunt to nie przemęczać się! | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 01-01-2009 13:34 | |
|
| |
| Roza Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
Żaba nie tylko puściła Pita. Stawiam, że te spodnie to jej dzieło; albo baloniki, wszysto jedno. Brawo Żaba!![]() |
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
Pit, Żaba, chylę czoło |
|
|
| |
mjn ![]() Posty: 180 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 kwi 06 |
|
| Pojawiły się już wyniki. | |
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
| i film | |
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
No to ja też mam film Niestety nie mogłem czekać do końca i nie wszyscy załapali się na finisz. |
|
|
| |
| żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
| Furma, ale jak go obejrzeć? Pojawia się konieczność logowania.. | |
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Eeeeee....spróbuj teraz
|
|
|
| |
| żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
Aha ![]() |
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Cytaty: "A nie masz jakiegoś rowera?", " Się nie op******** tylko zasuwaj, do Macia trzy minuty".
Team Jubilat Polska | |
| Edytowane przez dziczek dnia 02-01-2009 19:30 | |
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
|
Kuzynie chylę czoła!!! Fatałaszki masz pierwszorzędne!!!
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Gratuluję sukcesu biegowego wszystkim biegnącym 

wyszło coś w granicach chyba 53 minut. 
Dzięki MiśQ za doping (widzę, że znów nie próżnujesz)