Jesienno-zimowe bieganie
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
Kuba nie chcę Cię zniechęcać, ale bieganie jest śmiertelnie nudne. Najgorsze po bieżni wokół stadionu.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama | |
| Edytowane przez pocio dnia 29-11-2010 22:48 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Kuba nie chcę Cię zniechęcać, ale bieganie jest śmiertelnie nudne. Najgorsze po bieżni wokół stadionu.pocio Nie zniechęcisz. Ja lubię biegać. Dobra muza na uszy i jeśli da się biec bez bólu to mogę to robić godzinami. Куба |
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
... bieganie jest śmiertelnie nudne...pocio sorry, ale nie wiesz co mówisz Najgorsze po bieżni wokół stadionu.pocio Po bieżni to biegasz w określonym celu. Zrobienie jednak więcej niż 10 kółek faktycznie wydaje się nudne, ale jeśli masz określone cele dla każdego kółka to zapewniam że nie masz czasu się nudzić. A jak nie masz celi to w teren, aby się w głowie nie zakręciło. Czy ktoś czasem nie chce sobie wieczorową porą pobiegać jutro w lasku? Wiem że to nie ten wątek, ale w innym nikt mi nie odpowiada
PePe |
|
|
| |
| Roza Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
| ja chcę ale jeśli będzie cieplej niz -5 stopni | |
|
| |
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
Ja sprawdzę kostkę w czwartek, no ale do Krakowa raczej nie przybiegnę ![]() Pyknę ostrożne 8km i zdecyduję co dalej z tym fantem. |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
|
Bieganie po Lesie Wolskim - sobota 11 grudnia W najblizsza sobote mam zamiar troche pobiegac, pochodzic, podreptac po lasku. Planuje tam sie zjawic ok. 11stej i powalczyc tak z poltorej godzinki - moze mniej moze wiecej, zalezy na ile mi pozwoli prawe kolano... Moze ktos bedzie chetny zeby zrobic wspolny trening? Tempo w tlenie! |
|
|
| |
| polson Posty: 45 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 kwi 08 |
|
jesli pogoda nie pusci mnie na rower to pewnie bede planowal cos podobnego odezwe sie wiec jeszcze w tej kwestii.
Subaru AZS UEK |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
| Jeśli tylko nie będzie ostrego deszczu ....też się zjawię. | |
|
| |
|
| Zaczynam jutro o 9-tej spod kacika. Jesli ktos jest zainteresowany, niech napisze w tym temacie. | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Zmniejszyłem częstotliwość biegania, teraz tylko raz w tygodniu. 10 km, 5:01 min/km Marcin dodał/a następującą grafikę: ![]() | |
| Edytowane przez Marcin dnia 11-12-2010 16:37 | |
|
| |
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
|
zamierzam dzisiaj pobiegac wokol blon , badz po lasku ewntualnie po bulwarach ktos chetny miedzy 17-20 mistrz ciętej riposty | |
| Edytowane przez Orkiestra dnia 14-12-2010 09:23 | |
|
| |
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
| Ja za to zmniejszyłem częstotliwość biegania do zera - za dużo śniegu u mnie jest. Niestety trenażer do bólu... | |
|
| |
|
|
W najblizsza sobote planuje powtorzyc ubieglotygodniowe bieganie po lasku. Ktos chetny? |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Hmm, a jakie tempo przewidujesz?
|
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Hm... Nad Wisłą było tak przyjemnie, że aż się biegać chcialo, co prawda za Norbertankami aż do mostu Zwierzynieckiego wiał witr..ale potem już było fjanie. Dużo biegaczy. Oby więcej dni z taką oto pogodą jak dzisiaj. 11,3 km starczy mi... Polecam popołudnie do biegania. PS: we wtorek ktoś chętny na blonie tak 3 rundki wokół 18-20? |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Przysypało wreszcie śniegiem, to wróciłem do biegania. Widoczki jak zwykle bajeczne. Ciekawe, że jestem szybszy od biegówek. ![]() galeria - pseudo jakość gsm Marcin dodał/a następującą grafikę: ![]() |
|
|
| |
| LoveBeer Posty: 313 Miejscowość: Nowy Targ Dołączył: 2 sie 10 |
|
ja sie zgadzam ze bieganie jest nudne, ale jak sie nie ma co sie lubi... ale zaraz zaraz, przeciez ja choc mam gory pod nosem a tak serio od tej jesieni na powaznie zaczalem lupac gorce, od jodly na turbacz i z powrotem mam rowno 15 km, dodajac do tego sniegowe warunki (czasem jest twardo, ale z reguly albo grzasko, albo slisko) mozna sobie dac niezle do galopu. ale przynajmniej nudno nie jest no i wysilek bez zadnego porownania do biegania po plaskim, podbiegi w gorach sa nawet bardziej meczace niz takiez podjazdy rowerem, w grzaskim sniegu robi sie z przebiezki powazny zajob ![]() ps: juz w tej chwili mam plus minus mysle podobny czas na turbacz biegiem jak rowerem (zakladajac ze byloby twardo), zreszta mowia biegacze gorscy ze przy takich roznicach wzniesien biegacz jest szybszy niz rowerzysta
Piwny budda na rowerze. |
|
|
| |
| harturo Posty: 9 Miejscowość: Kraków Dołączył: 30 kwi 11 |
|
Ja tam polecam "marszobieg na azymut" w ciężkim terenie. Dwie ostatnie zimy się w to z kumplem bawiliśmy i efekt na wiosne piorunujący!!! Ta zima też wchodzi w grę.... Zapraszam. |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
| Wczoraj było super - mocno wiało sypały też małe kuleczki gradu :-P ...biegnąc wieczorem w terenie przez kopiec Krakusa czułem się jakbym uczestniczył w jakimś survivalu ;-) | |
| Edytowane przez szbiker dnia 06-12-2011 14:13 | |
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
W temacie kolarskiego biegania:![]() Więcej zabawnych kolarskich obrazków (link od xouted) Pozdrawiam |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

a tak serio od tej jesieni na powaznie zaczalem lupac gorce, od jodly na turbacz i z powrotem mam rowno 15 km, dodajac do tego sniegowe warunki (czasem jest twardo, ale z reguly albo grzasko, albo slisko) mozna sobie dac niezle do galopu. ale przynajmniej nudno nie jest
no i wysilek bez zadnego porownania do biegania po plaskim, podbiegi w gorach sa nawet bardziej meczace niz takiez podjazdy rowerem, w grzaskim sniegu robi sie z przebiezki powazny zajob
Zapraszam.