12-godzinny Podziemny Bieg Sztafetowy - Kopalnia soli w Bochni 3-4.03.2007
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- 3
- 4
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Darek ![]() Posty: 271 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 lip 06 |
|
Gratulcje dla Wszystkich![]() |
|
|
| |
| leszek Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06 |
|
Wielkie Brawa Panowie !!!!! |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
moje szczere gratulacje. Musze przyznać, że byliscie najprofesjonalniej ubrana ekipą. Podziwiam Was tym bardziej, że mnie bieganie przychodzi szczególnie trudno. Odwaaliliście kawał dobrej roboty a Lesław może przesłać sponsorowi filmik i pierwsze fotki. Mam nadzieje, że będzie to pozytywny początek naszej współpracy.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
| ...również dołączam sie do gratulacji i podziwiam za uzyskany wynik ... | |
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
W sieci pewnie pojawi się z milion fotek z imprezy tu pierwcza część: http://www.maratonczyk.pl/Gale…2007/index.html Organizator zapewniał nas, że do miesiąca przyśle też płytkę ze zdjęciami i film DVD z imprezy, a organizacja była naprawdę full-wypas! ! hehe: ..." Choć nie padł rekord trasy (201 km - 2006 rok) to wszystkie sztafety przebiegły w sumie 8 000 km i 941 m, co jest jak dotąd najlepszym rezultatem w krótkiej historii imprezy. Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że ten wynik i wszyscy uczestnicy zostaną wpisani do Księgi Guinessa." B) | |
| Edytowane przez pit dnia 05-03-2007 09:51 | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
no trzeba faktycznie pogratulować Korkowi. Zajął 2 miejsce w ilości przebiegniętych okrążeń. A pokonany dystans jest dłuższy jak maraton. Faktycznie niesamowity wyczyn
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Nie było mnie w Małopolsce przez weekend i nie znam jeszcze wszystkich szczegółów, ale gratulacje dla całej załogi biegowej ![]()
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| korek Posty: 55 Miejscowość: Kraków Dołączył: 7 sie 06 |
|
niniejszym gratuluje chlopakom samozaparcia i efektywnosci w wykonaniu powierzonego zadania![]() mialem nad chlopakami przewage bo jednak podstawy biegowe sa mi blizsze, ale to co wyczyniali pod koniec zawodow,gdy juz zdychalem to wtedy... to...cos niesamowitego. Nie wiem skad sie to wzielo, ale skrotowo mozna ujac: waleczni, szybcy i grozni ![]() inaczej "rowerowanie.pl" mysle ze jakis artykul sie "urodzi" w temacie. ps. tak przy okazji slyszalem cos o piwku..B) |
|
|
| |
|
|
Znalazłem 6 minutowy filmik z biegu: http://itvg.pl/ jest na nim wstawka dotycząca W-11 ![]() Mam też zagadkę ilu naszych jest na filmie? |
|
|
| |
|
|
W sieci pojawiły się szczegółowe wyniki z międzyczasami w excelu więc można analizować do woli: http://www.maratonypolskie.pl/…007/bochn7s.xls Na tej stronie pojawił się też apel: "12 godzinna szychta w bocheńskiej kopalni A swoją drogą to apeluję do wszystkich uczestników Sztafety w Kopalnii Soli w Bochni - jeśli macie zdjęcia, a nie wątpię, że wiele osób utrwalało aparatami walkę na trasie - przysyłajcie je na adres poczta@maratonypolskie.pl - opublikujemy je w serwisie w zbiorczej galerii ! " Myślę, że nie może nas tam zabraknąć koledzy ze sztafety ![]() Lukas podeślesz może im jakąś paczkę ? ![]() niezorientowanym podpowiadam, że nr startowy naszej sztafety to 51, jedno okrążenie wynosiło zaś 2420m | |
| Edytowane przez pit dnia 06-03-2007 13:56 | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
|
Te szczegolowe wyniki sa ciezkie do wykminienia, bo czasy nie sa indywidualne, tylko laczone, gdyz byly mierzone na koncach korytarzy. Ale mozna sobie czasem samemu obliczyc jak sie bieglo wiecej niz 1 okrazenie. Paczke zaraz im podesle. |
|
|
| |
|
|
Zgodnie z zapowiedzią - organizator biegu przysłał obiecaną płytkę DVD ze zmontowanym filmem i fotkami z imprezy, a także gazetę lokalną z zamieszczoną relacją. Tak więc Panowie koledzy ze sztafety - wypalę Wam po płytce - zawsze to jakaś pamiątka będzie z tej niecodziennej imprezy.. | |
| Edytowane przez pit dnia 10-05-2007 16:33 | |
|
| |
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
SUPEROWO ![]() ![]()
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|